Opens at 12:00

Viikinkiravintola Harald

viking food
Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä esimerkki, että kohtuuhintainen lounaskin voi olla laadukasta. Kaupanpäälle ystävällistä palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2015
Rating: -1

Hyvät maut ja hauska sisustus, tunnelma kohdillaan. Hyvä palvelu. Tulen varmasti uudestaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 17.06.2015
Rating: 0

Hassu mutta ihan jees viikinki-teemainen ravintola. Viikinki-rekvisiittaan oli panostettu yllättävänkin paljon juomakupeista ja seinämaalauksista lähtien aina taustalla pauhaavaan "viikinkimusiikkiin" vaikka tunnelma olikin hieman päälleliimatun oloinen koska kaikki oli "muovia". Olipahan ainakin erilaista.

Kuten eräs arvostelija mainitsikin niin tarjoilija kyttäsi jatkuvasti tekemisiämme (olimme ainoat asiakkaat parhaaseen lounasaikaan!). Ei millään pahalla mutta tarjoilija tuntui olevan hieman tekomukava. Olisin toivonut ennen kaikkea ruokarauhaa.

Ruoka itsessään oli hyvää ja kohtalaisen laadukastakin jopa mutta annoskoko oli aikuiselle miehelle aika pieni. Hintataso on aika kova tämänkaltaiselle teemahassutteluravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 23.05.2015
Rating: 0

Olimme 30. 11. pikkujoululounaalla.Meitä oli 8 lasta ja 4 aikuista.Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.Aiomme tulla joskus uudelleen.Olen jo suositellut ravintolaa ystäville.
Marja-Liisa Tuominen

     
     
     
Experience: Lunch Added: 08.12.2014
Rating: -2

Lauantai, ei pöytävarausta ja pienellä sovittelulla löytyi rauhallinen pöytä kahdelle. Tarjoilija kävi sopivasti väijymässä usein ja tuuppasi seuraan vain tarvittaessa, loistava tilannetaju! Alkupaloiksi Vihreiden saarten salaatti lämpimien prunarieskapalojen kera oli todella hyvä etenkin kun pöytään oli jo tuotu rapsakat hapanleivät voisulan kera ja samaan sulaan tuli dippailtua rieskojakin. Pääruokana Kolmen nornan sorsa oli hieman hämmentävä, sillä sorsa jäi annoksen heikoimmaksi osaksi ankkarilleten ja valkosipulirelissillä kuorrutettujen perunakakkusten ollessa suorastaan taivaallisia. Jälkkärit olivat todellinen ylläri - normikahvi oli oma pannu nokikahvia ja tervajäätelö "ihan kiva" kerran koettava kokemus. Friggan suklaakakku oli pettymys, ei oikeastaan kakku vaan pikemminkin sienimäinen lässähtänyt souffle. Menimme ravintolaan hyvillä mielin ja poistuimme tyytyväisinä eli kokonaisuudessaan suositeltava kokemus - ja erityisplussat loistavalle henkilökunnalle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 05.11.2014
Rating: 1

Kasvisruokailijat älkööt vaivautuko. Kotona teette samoista aineksista samaa ruokaa itse, 10% hinnalla.

Kasvisruuat ovat siis sitä perusmielikuvituksellista "jätetään ruuasta kylmästi pihvi pois ja lasketaan annoksen hintaa 2e"-perusmättöä. 20 euroa perunasta, lantusta, punajuuresta ja vuohenjuustokiekosta on riistoa, kun annoksen ainesten arvo on alle kaksi euroa.

Ruoka ei sikäli ole pahaa, mutta kasvisruuan hinta pitäisi olla jotain 8e tienoilla, että ruokailija ei tuntisi oloaan huijatuksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 03.10.2014
Rating: 1

Lahdessa alkuvuonna ollessani päätin testata tämän teemaravintolan. Tunnelmaltaan melko viihtyisä paikka., jos siis antaa anteeksi ravintolan hivenen kornin ulkoasun.Valisin listalta Poroa, alkuruuan jätin väliin sillä tarjoilijan mukaan annos olisi riittoisa. Lisäkseni ravintolassa oli n. kymmenen asiakasta, siihen nähden sain ruokani varsin nopeasti. Mainittakoon että tarjolija toi minulle aluksi väärän annoksen. Huomauttaessani tilausten sekoittamisesta tarjoilija kysyi minulta hivenen alenevaan sävyyn: " Ootkos ihan varma ettet tilannu tätä? ". Oikean annoksen saatuani olin tyytyväinen. Ruoka oli perushyvää ja se oli valmistettu asiantuntevasti, tarjoilijan sanojen mukaan sitä oli myöskin riittävästi. Syötyäni tarjoilija kysyi kelpaisiko ilmainen olut anteeksipyynnöksi aiemmasta "tilaussekoilusta". Mielestäni tyylikäs tapa hoitaa tilanne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 05.05.2014
Rating: 0

Mahtava ilta. Iloinen tarjoilija piti meistä huolta. Ruoka oli maistuvaa ja huolella valmistettua. Erityisen mieleenpainuva oli alkuruoka joka tarjoiltiin kilveltä sekä viikinkien oma olut. Kiitos, tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 25.04.2014
Rating: 1

Tarjoilija otti tilaukset nopeasti, mutta ruuan tulo pöytään kesti suhteettoman kauan. Ruoka oli mautonta , perunoista ja lohesta puuttui suola ! Paikka on todella askeettisen oloinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.04.2014
Rating: -3

Loistava salaattipöytä. Valitsin kalliimman lounaan 9,5 - 17 €. Pyy oli maukas, kaunis asettelu. Perunakakku hyvä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 16.10.2013
Rating: 3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Vesijärvenkatu 24, 15140 Lahti - Route
044 7668400
http://ravintolaharald.fi

Options