Uusimmat arvostelut: Lahti

2 arvostelua

Pippuripihvi todella hyvää ja mehevää. Täällä osataan paistaa pihvit. Ravintolan sali hieman kolkko, mutta hyvä palvelu ja hyvä ruoka kompensoivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Pasta jossa oli kanaa ja katkarapuja oli pahaa, sillä melkein jokaisessa kanapalassa oli rustoja. Bruschetta Mamma Maria jossa siis on mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, tomaattiviipaleita ja paahtoleipää oli hyvää. Palvelu oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2019
Arvosana: 0
16 arvostelua

Kaikin puolin toimiva lounas.
Löytyy yleensä myös tulinen vaihtoehto ja mangolassi on aina mukava piristys.

Kantapaikkoja

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.02.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

15 vuotta Lahdessa lounaalla käyneenä, voin antaa tälle paikalle 10+ Annokset toteutettu kunnianhimoisesti, ripaus fine dining henkeä. Maku, koostumus, ulkonäkö kaikki kohdallaan. Selkeästi terveellisyyttä myös ajateltu. Jännä on nykyään monen "huippuravintolan" tasoinen. Jos tyydyt rasvaiseen eines lounaaseen, ei sinun paikkasi. Nämä uudet yrittäjät ovat osoittaneet millä tasolla 10€ lounas voi parhaimmillaan olla

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.01.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Uuden kokin myötä Lahden Upseerikerhon taso on noussut erittäin laadukkaaksi. Ruoka on ollut erinomaista niin arki lounailla kuin juhlatilaisuuksissa.

Miljöö on nähtävyys. Arvokkaassa upseerikerhon tunnelmassa juhlat tuntuvat oikeasti merkittäviltä.

Vahva suositus niin juhlien järjestämiseen kuin lounas paikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Pomo väitti soittaneensa meille vahvistaakseen tilauksen(? ) joka kuulosti ylipäätään oudolta, sillä tämä ei pizzaonlinen kautta ole ollut ennenkään tapana. Soittoa tai sen enempää tilaustakaan ei oikeasti kuulunut tunteihin, jolloin ravintolaan soittaessamme sanottiin koko tilauksen menneen paikan päällä roskiin ilman, että sitä oltiin otettu edes kuljetukseen. Pizzaonlinelta oli kuitenkin tullut aiemmin viesti, että kuljetus on lähtenyt tulemaan. Tilaus tehtiin soitettuamme kuulemma uudestaan ja kuljetettiin meille, mutta pomon mielestä emme ansainneet kolmen tunnin odotuksesta ja sähläyksestä huolimatta minkäänlaista alennusta, vaan meiltä päin vastoin pyydettiin 12€ per pizza joka oli enemmän kuin kuitissa! Kun lopulta olisimme ostaneet muutaman pizzoista myöhemmin tarjotulla kymmenellä eurolla (alennusta koko tilauksesta 3€), ajoi kuski kaikkien pizzojen kanssa pois.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.12.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Jos nyt yhen 50 kertaa käynyt niin kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä, sitä saa mitä tilaa. Nopeasti, ystävällisellä palvelulla, maistuvaa ja kohtuu hintaan. Top 3:n menee että heilahtaa kaikista Lahen tarjonnoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Ruoka kohtuu ok vaikka vois sen välillä tuoda lämpimänä pöytään. Palvelu, mikä palvelu? Meinaan joskus kokeilla josko pystyy koko aukioloajan istumaan pöydässä ilman että henkilökunta kertaakaan käy kysymässä että mitäpä pistettäisiin...

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.09.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Jäljellä vain nimi, tämän ohkaisemmaksi ei lista voi juuri mennä. Näillä eväillä ja huomioiden muun tarjonnan lähistöllä niin hankalaksi menee...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2018
Arvosana: 0