Uusimmat arvostelut: Lahti

Jennijeejee
1 arvostelu

Ravintolan sisustus on hieno mutta itse konsepti ja ruoka takkuaa. Ovelle tai pöytiin tulisi ehdottomasti laittaa merkintä, että ei pöytiin tarjoilua, vaan tilaukset tulee tehdä kassalla. Ensikertalaisena en ymmärtänyt, että ei ole pöytiin tarjoilua mutta aikani siinä istuskeltua aloin tajuamaan, että miten paikassa tulee toimia. Tilasin classic burgeri aterian valkosipuli ja chilidipillä. Itse ranskalaiset olivat maukkaat ja rapeat, chilimajoneesi oli erinomaista mutta valkosipulimajoneesi oli mautonta. Itse päätähti classic burgeri oli todella mauton, pihvi oli suolaton ja burgerin majoneesi ei maistunut millekkään. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin pettynyt hampurilaiseen. Jälkiruokana söin valkosuklaa-vadelmajäden joka oli oikein hyvää. Ihmettelin miksi ravintolassa ei ollut esim ketsuppia, suolaa yms pöydissä. Limuvalikoima ei ollut tarpeeksi laaja, ehdottomasti amerikkalaisessa ravintolassa tulisi olla cherry colaa yms tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0
Flowerpower
1 arvostelu

Seurueen burgerateriat olivat ok. Itse tilasin listalta tarjoilijan suositteleman Texas Grill Steakin, joka oli iso pettymys. Arvioisin pihvin 100g (piti olla 150); kuivaksi paistettuna (piti olla M+). Ohessa pieni annos mauttomia ranskalaisia, ruokalusikallinen coleslawta ja 5cm maissia. Hinta 25 € ei missään suhteessa annokseen. Hinta-laatu-suhde aivan vinksallaan. Mainittakoon myös, että alku nachoksia tuotiin kolmelle yhden hengen annos,

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2018
Arvosana: 0
Goofy
3 arvostelua

Hyvä ja maukas kauniisti esille laitettu Bistrolounas. Paistettua lohta, korvasienikastiketta ja varhaisperunoita sekä broccolinia. Ravintolasali on kaunis ja viihtyisä. Palvelu kohteliasta ja asiantuntevaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.06.2018
Arvosana: 0
Kempsi
1 arvostelu

Koska tunnetusti lasten suusta tulee totuus, perheemme 7 vuotias arvioi ravintolan seuraavasti :" Paras ravintola missä ollaan ikinä käyty ja ruoka meni lempiruokien top 3. "

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2018
Arvosana: 0
Tikulii
1 arvostelu

Miksi tämä ala-arvoista ruokaa ja palvelua tarjoava paikka on yhä illasta toiseen täynnä asiakkaita?
Viimeksi oli pastat jääneet osittain raaoiksi (haarukka ei pystynyt niihin) mutta vuosien jälkeen ajattelin antaa uuden mahdollisuuden ravintolalle.
Pastaa en uskaltanut ottaa, joten pizzalla mentiin. Lapponia valikoitui lautaselleni, mutta pettymys tämäkin. Pizza oli niin kuiva, että pöytä oli välittömästi sotkuinen sinkoilevien pohjanpalasten takia. Päädyin leikkaamaan isoja paloja jotka söin käsin.
Vettä kului jotta suupalat sai jotenkin pehmenemään suussa.
Täytteen pakastekanttarellit sen sijaan olivat vetisiä ja sitkeitä. Erittäin huonosti valmistettu mauton kokonaisuus, tälle ravintolalle en kolmatta mahdollisuutta anna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.02.2018
Arvosana: 0