vaepae

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Juttutupa restaurant

Palvelu tiskillä oli erittäin töykeää, mutta siisti tila, loistava tunnelma (livebändi) ja erinomainen ruoka saavat varmasti palaamaan vielä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Oma kattauksemme alkoi klo 14, ja 14. 30 suurin osa ruuista oli jo loppu. Henkilökunta ei tuntunut tietävän tuleeko ruokaa lisää ja mitä pöydästä edes puuttuu. Ruoka jota saatiin oli hyvää, muttei kovin monipuolista, ja suurin osa ajasta meni odotellessa. Ei missään nimessä hypen tai hinnan arvoinen. Plussaa takeaway-kahvista ja -kaakaosta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 27.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Metro Food

Ruoka oli ok ja palvelu ystävällistä mutta ruokamyrkytys vähemmän ok. En mene enää tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 01.06.2014
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Leijona

Vaikka aiemmat kokemukset ovat olleet kamalia, siirryttiin kuitenkin baari-illan jälkeen leijonaan. Tilasimme listalta perhepizzan ja istuimme pöytään. Siinä vaiheessa kun pöytäseurueemme muut jäsenet ovat jo lähes ehtineet syödä annoksensa, tuotiin meille iso lautanen johon oli levitelty pienempi pizza ja laitettu keskelle suuri keko punasipulia ja salaattia. Tästä ei tilauksen yhteydessä ollut mitään mainintaa ja muovinmakuiset kasvikset olisinkin mielellään jättänyt pois. Pitsa itsessään oli märkä, siihen pisteeseen että täytteet eivät pysyneet mitenkään paikoillaan. Makua lätyssä ei myöskään löytynyt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Interpizza Hämeentie

Yöllä käytiin syömässä lätyt jotka olivat selkeästi keskitasoa maukkaammat, rapea pohja eikä liikaa rasvaa. Paikka tosin oli autio joten kiire ei painanut keittiössä. Tunnelmaa häiritsi taustalla pyörivä draama ja myöhemmin ooppera, jotka olivat täysillä vaikkei kukaan ollut katsomassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.05.2014
Rating: 0

Plussaa nopeasta toimituksesta.
Pizzat tosin olivat painuneet lyttyyn, niin että päällykset olivat jääneet pahviin kiinni, toinen pizza oli lähes syömäkelvoton. Eikä tullut ihan samat tuotteet mitä tilattiin. Mutta hyvää oli se mitä syötiin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Fonda del Sol burgers, steaks & bbq

Ruoka oli kuivaa ja kylmää, ja listalla kehuttu BBQ-kastike oli maustettua ketsuppia. Coleslaw oli varmaankin tehty jo edellisellä viikolla, sillä se lillui omassa mehussaan ja kasteli samalla puolet lautasesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 16.07.2013
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites