Kitchen is open

Pizza-kebab Puotilan Säde

Rating 4 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Normaalikokoinen pizza neljällä täytteellä oli 8,70e. Ei mielestäni ollenkaan paha hinta, pitsa oli hyvänmakuista eikä mitään moitittavaa. Ehdottomasti plussaa todella nopeasta toimituksesta, myös pizzakuski oli mukava! Suosittelen alueelle asuville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.06.2015
Rating: 0

Perus kebab-pizzapaikka.

Muutaman kerran ollaan käyty paikan päällä syömässä, ohutpohjaiset pizzat joissa on sopivasti täytettä, ei siis liikaa mutta nälkä lähtee.

Ympäristö eli metroaseman aula ei ole kauhean viihtyisä, sisällä vähän parempi tunnelma.

Ystävällinen palvelu, ja hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 17.03.2014
Rating: 0

Erinomaiset pizzat ja hinnatkin ovat kohdallaan! Täytteissä ei selvästikään säästellä, siitä iso plussa. Lapsetkin tykkäsivät nopeasta toimituksesta, tilaamme varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 22.07.2013
Rating: -4

Plussaa nopeasta toimituksesta.
Pizzat tosin olivat painuneet lyttyyn, niin että päällykset olivat jääneet pahviin kiinni, toinen pizza oli lähes syömäkelvoton. Eikä tullut ihan samat tuotteet mitä tilattiin. Mutta hyvää oli se mitä syötiin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.07.2013
Rating: 0

Maukas pohja ja pehmeän täyteläinen kastike, tuoreet ja laadukkaat täytteet, valmistettu huolellisesti ja paistettu juuri oikean ajan. Plussana vielä ystävällinen ja hymyilevä palvelu ja nopea toimitus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.05.2013
Rating: -4

Olen asioinut tässä paikassa alusta saakka ja useita kertoja viikossa. Siisti ravintola suoraan metroportaiden ylätasanteella(Puotilan puolella). Pizza kolmella täytteellä maksaa vain 5,5 euroa. Erinomainen maku ja pizzoissa runsaasti täytettä. Loistava hinta-laatu suhde. Lisäksi erittäin ystävällinen palvelu, suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2012
Rating: -4

Todellinen metrokebap.
Puotilan metroaseman itäisestä päädystä noussessaan, on aikaisemmin saanut törmätä kioskipalveluun. Jonkin aikaa takaperin kioskitilaa korjailtiin ravintolakäyttöön, ja paikalle nousi - kas kas - välimerellinen ravintola. Toisin sanoen, puhdas pizza-kebappaikka.

Hämmentävässä ympäristössä, metrosta nousevien muurahaisten silmiltä tuskin piilossa, on marmorin ja kirkkaiden loisteputkien alle sijoitettuna parikymmentä asiakaspaikkaa. Puhtaasta kokeilunhalusta tätä hämmentävää viritelmää kohtaan päätin antaa sille mahdollisuuden. Puitteet kyllä pelottivat.

Tarkemman vilkaisun jälkeen rohkeus riitti kuitenkin vain mukaantilaamiseen. Tiskin takana heilui neljä idänmiestä, suhtauduttaisiinkohan take away -kebapiini vakavasti.

Odotusaika oli varmasti pisin, jonka olen tyhjässä pikasyöttölässä koskaan joutunut odottamaan. Etenkin jos sen jakaa mitenkään työntekijöiden (tai muiden keittiötiloissa hengaavien) määrällä. Palvelu oli miellyttävää, hymyä tuli useammasta suunnasta.

Miellyttävämmissä tiloissa ronkittu annos oli (valitettavan odotetusti) melkoinen fiasko. Kaikki oli purkkikamaa. Ei salaattia, vain kuiva raaste - kuitenkin salaattikastikkeella voi jeesus. Kaikkien aikojen maustamattomin kebapkastike, vieläpä laimennetun oloinen. Sitä oli kuitenkin laitettu sen verran runsaasti, että mauttomuus jotenkin kompensoituisi. Valmislastuja, ei mitään makua. Pitaleipä oli lähes raakaa. Onko tämä kaikki edes mahdollista?

Uskoakseni tutustumistarjous, jossa kaikki annokset ja läpät vitosella irtoavat, ei pysty pelastamaan kohtuukalliilla liiketilalla sijaitsevaa pizzeriaa jos meno ei tästä kohene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 25.01.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Metrokatu 1, 00910 Helsinki - Route
097731010
http://puotilansade.pizza-online.fi/