Latest reviews: Pori

Olen ”lounaskammoinen” ihminen, ja en käytännössä koskaan syö lounasbuffetissa. Tälle lounaalle todellakin annoin tilaisuuden, koska näin edullisesti saa syödä vatsan täydeltä sushia ja muita herkkuja :D
Ja ensimmäinen kerta ikinä, kun TODELLA nautin lounaasta! Ruoka oli todella hyvää, ja sushit upeita! Ja mikä valikoima erilaisia susheja, oli kyllä jokalähtöön! Eivätkä olleet vain hyviä, vaan myös todella kauniita! Palvelu oli ystävällistä & ravintola oli todella viihtyisä, olisin voinut istua siellä tuntitolkulla... :) En ole varmaan koskaan vielä Suomen rajojen sisällä nauttinut ravintolakäynnistä niin paljon, kuin tässä paikassa :) Kaikinpuolin loistelias, 6/5 !
”Normaali” ihminen ehkä antaisi miinusta siitä, ettei jatkuvasti ollut buffet täynnä ruokaa, mutta ravintola-alan ihmisenä ymmärrän, ettei sushin kaltaiset ruoat synny hetkessä (tai ylipäätään mitkään ruoat), ja olihan siellä söpö pieni lappukin, jossa luki ”fresh sushi coming soon” tai vastaavaa... Mielestäni huippua, että kuitenkin oli lappu, että tulossa on kyllä :) Minulle tämä ei ollut ongelma, jollekkin muulle olisi saattanut ollakkin... :o
Itse olin super tyytyväinen, ja aion käydä uudestaan aina kun vain olen oikeaan aikaan Porissa päin ruokailuaikeissa! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 11.06.2018
Rating: 0
Nekka
57 reviews

Paikka on hieman aneeminen ja jotenkin liian iso syöjämäärään nähden. Esillepano tavanomainen. Leivän olisi olettanut olevan paikalla tehtyä, mutta ei...
Ruoat olisivat kautta linjan kaivanneet lisää mausteita. Tarjolla oli muutama salaatti sekä kala- ja lihavaihtoehdot. Täytetyt paprikat olivat kasvissyöjän vaihtoehto, mutta täyte oli miltei silkkaa riisiä eikä maistunut miltään. Olematon juustokuorrute ei tilannetta pelastanut. Jälkiruoaksi oli kiisseliä. En usko tulevani toiste.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.05.2018
Rating: 0
Ormolu
12 reviews

Buffetin hinta on noussut, mutta valikoima on kasvanut. Iltahinta (17-18 € kieppeillä) liian kova.

Nyt laajennuksen myötä oli tullut huomattavasti lisää salaatteja ja lämpimiä ruokia, olin iloinen että niiden joukkoon oli tullut kasviksia. Sisustus on hieno, mutta lounasaikaan usein niin täynnä että kokemus on vähän ruokalamainen ja karu. Vain pari kertaa tarjoilija/kassatyöntekijä on tervehtitnyt ja muutenkin palvelu tosi vaisua.
Sushit on keskitasoa, mutta yllättävän raikkaita. Toivoisin vielä lisää vegaanivaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 28.04.2018
Rating: 0
Ormolu
12 reviews

Vegaanin näkökanta;
Kävin syömässä buffetissa viikonloppuna.

Sushi oli ok. 'Kilpailijaan' Iso-Karhun Sakuraan verrattuna sushi oli napakammin rullattua, plussaa siitä,
mutta riisi oli ihmeen suolaista, enemmän etikkaista olisi saanut olla. Vegaanivaihtoehdoissa oli parantamisen varaa, tarjolla oli vain paria aika samanlaista raakaa kasvissushia ja outona valintana kiivi- ja banaanisushit.

Wokeista vegaanisina löytyi nyhtökaurawokki, mikä oli ok mutta aika mautonta. Ihmettelen miksei nyhtökauraa olisi voinut käyttää susheihin. Kahvin kanssa ei ollut kasvimaitoa eikä vegaanista jälkkäriä (oli vain geishoja).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 28.04.2018
Rating: 0