Lounas käynnissä

Mami

ravintola
Arvosana 4.7 / 5

Arvostelut (146)

Alkujuomat unohdettiin tuoda ja ne saatiin vasta ruuan yhteydessä, huomautuksen jälkeen. Lisäksi tilasimme 12 senttilintran viinit mutta niistä laskutettiin 16 senttilitran mukainen hinta. Emme reklamoineet väärää hintaa koska olisi mennyt fiilis lopullisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2022
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mamin lounas toimii minulle reissupäivinä lohturuokana. Aina hyvää, ei liika kikkailua, mutta maut ovat kohdillaan. Palvelu on kiireisenäkin päivänä erittäin ystäväälistä ja rentoa ja halutessaan saa lounaan myös take awayna. Kotoisa ja lämmin ilmapiiri. Rakastan erityisesti paikan keittoja!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Paras ravintolakokemus tänä vuonna. Wallander-pihvi vasikasta loistavasti paistettu, mehevä ja maukas. Palvelu huomaavaista mutta ei tungettelevaa. Kiitos!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 16.08.2016
Arvosana: 0

Tunnelma mukavan vilkas, hyväntuulista ja asiantuntevaa palvelua. Ruoka oli kyllä maistuvaa mutta kaipaisi ehkä vähän enemmän yllätyksellisyyttä ja oivaltavuutta kun hinta on tällä tasolla. Annokset hyvänkokoisia. Suosittelen varaamaan pöydän ainakin muutama päivä etukäteen vaikka kyseessä olisikin arki-ilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Ruokailemaan emme päässeet, sillä koitin tehdä pöytävarausta puhelimitse. kukaan ei vastannut ja laitoin sitten sähköpostia kyselläkseni pöytävarausta. Varausta koitin tehdä viikkoja etukäteen. Ei tullut myöskään minkään laista vastausta sähköpostitse. Mikä pettymys. Ehkä kyseinen ravintola ei halua lisää asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: -3

En ole ennen käynyt ja nyt hetken mielijohteesta lounaalle. Kehuttu paikka, eikä suotta. Tosin tämä perustuu nyt yhteen käyntiin. Lounas ulkoilmassa ison varjon alla. Leipäkori kunnon voilla ja vettä mukavan näköisestä isolla korkkitulpalla varustetusta vesikannusta. Pyhäjärven isot muikut ja mummukurkkumajoneesia. Enpä ole ennen syönyt näin hyviä muikkuja, jokin niissä vei kielen mennessään. Rapeus ja maku sekä perunoiden tuntuma suussa olivat erittäin miellyttäviä. Ei sovi ehkä raavaalle miehelle, mutta itse tulin juuri sopivan kylläiseksi. Henkilökuntakin mukavaa joten ei mitään valittamista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 1

Pieni pettymys. Vuosia sitten viimeksi ja tuolloin loistava ruoka ja tunnelma. Nyt kiireen tuntu. Lounasvaihtoehtoja ei esitelty. Pyydettiin lukemaan taululta. Ehkä lounasaika ei paras mahdollinen. Harmi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 23€ Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 1

Vakio lounaspaikka. Todella hyvää ruokaa sopuisaan hintaan!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

12 eri maalaista ja enemmän ja vähemmän nälkäistä lauantai-lounaalla. Asiantunteva, sujuva, ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Myös mutkaton tunnelma ja hyvä sijainti - suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 11.04.2015
Arvosana: 0

Valitsimme Mamin näiden arvostelujen pohjalta. Ensin luulimme tulleemme väärään paikkaan. Ahdasta ja kaikuvaa. Ja ruoka sitten. Ei mitään ihmeellistä. Mautonta kuhaa. Kallista. Siis jos tämä on Turun paras ravintola, niin voi Turkua ja turkulaisia!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Linnankatu 3, 20100 Turku - Reitti
(02) 231 1111
http://www.mami.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita