Indi

31 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hanko Sushi Turku japanilaista

Hanko on parantanut! Aiemmassa arvostelussani joskus kritisoin paikan tasoa, mutta en tiedä onko kokki vaihtunut tai kouluttautunut lisää, mutta nyt ruoka on ollut poikkeuksetta hyvää.

Halpaa hupia tämä ei vieläkään ole, mutta ainakin taso on parantunut. Ja kaunis ja viihtyisä paikkana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Yasukon keittiö japanilainen, sushi

Todella piilossa oleva paikka, jonka sijainti herätti epäilyksiä meidänkin seurueessamme, mutta paljastui hurmaavaksi! Ehdottomasti suosittelen.

Pyysimme polttariporukkaamme varten erityistä tarjousta ja erityistä aukioloaikaa ja kaikki onnistui helposti ja vieläpä kohtuullisen edullisesti. Paikka oli meille yksityistilaisuutena auki lauantaina illalla.

Saimme sympaattisen kotiruokabuffetin ja ravintolan illalla kokonaan omaan käyttöömme. Sijainnin lisäksi tila itsessään oli hieman hankala, mutta henkilökunta oli todella sympaattista, ruoka aivan erinomaista ja kaikenkaikkiaan kokemus oli oikein miellyttävä. Suosittelen lämpimästi! Jos siis kaipaa suppeiden aukioloaikojen ulkopuolella erityistilaisuutta, niin se vaikuttaisi järjestyvän varsin helposti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: -1

Ravintola: China & Thai Palace kiinalainen & thai

Suosittelen lämpimästi buffettia! Erityisesti sushi-buffetissa on mielestäni hinta-laatu-suhde kohdallaan kun miettii kaupungin sushipaikkojen hintatasoa.

Myös kiinalaiset annokset ovat hyviä. Thaimaalainen ruoka täällä on sen sijaan aina ollut pettymys. Parhaimmillaan lounasbuffetissa muutenkin, a la carte ei niin ihmeellinen.

Muutaman aiemman kanssa olen samaa mieltä siitä, että tilassa on ehkä liikaa pöytiä. Hieman ahdasta tulee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

Ei huono, mutta en nyt ihan ymmärrä vouhotusta tästä paikasta,. Miljöö on todella ikävä. Se ei myöskään sovellu sormiruoan syömiselle, koska Hansan Food Court on... Noh. Likainen.

Rucola-balsamico-pizza oli hyvää, mutta 90% pixxasta on pelkkää pohjataikinaa. Haluaisin vähemmän vehnäpullaa. Iso miinus myös siitä, ettei paikasta saa hanavettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Stefan's Steakhouse Turku pihviravintola

Olen vältellyt ravintolaa koska nimi ja kauniin vanhan tiilirakennuksen seinään lyöty kauhea valomainos saivat sen vaikuttamaan todella kitchiltä. Valomainos arvorakennuksen seinässä on edelleen kaikessa amerikkalaisuudessaan todella ärsyttävä, mutta kokeilun jälkeen on pakko myöntää että kokki osaa työnsä.

Söimme kaikki pihvit, alkupaloina oli esimerkiksi artisokkakeittoa, siikamoussea sekä crab cake. Erityisesti artisokkakeitto oli aivan poikkeuksellisen hyvää.

Myös pääruokana saadut pihvit olivat kertakaikkiaan erinomaisia. Lisukkeet ja kastikkeet toimivat myös. Erityiskehut erinomaisen osaavalle ja miellyttävälle tarjoilijalle, joka osasi suositella myös kaikkeen sopivan ja erinomaisen viinin.

Sisätiloista miinusta ainoastaan siitä, että ilmastointi puhalsi hieman ikävästi pöytäämme.

Halpa ravintola tämä ei ole, mutta toisaalta ruoka on hyvää ja aineksiin on selvästi panostettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Kotipizza Turku - Kupittaa pizzaa

Oikein hyvää pitsaa, nopea kuljetus ja kaikki pelasi. Hieman pieniähän Kotipizzan pitsat ovat jos on tottunut kebab-pitserioiden pitsoihin jotka yleensä ovat rutkasti isompia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Di Trevi winebar, eurooppalaista

Ravintola on tunnelmaltaan miellyttävä, mutta ruuan taso ei kyllä oikein huimannut päätä.

Söimme molemmat ankkaa, sillä ankka tarjoiltuna päärynän ja risoton kera kuulosti herkulliselta. Idean tasolla annoksen makuyhdistelmä varmasti olisikin toiminut, mutta valitettavasti ankka oli sitkeää ja risotto ei maistunut oikeastaan miltään. Annoksessa ei ollut uskallettu käyttää mausteita ja kokonaisuus jäi pliisuksi.

Tarjoilijan suosittelema rosé-viini oli onneksi erinomaisen hyvää, vaikka emme yleensä juo roseeta. Viinipaikkana tämä on varmaankin mukava sillä paikka itsessään on viihtyisä, mutta ruoka oli melko mitäänsanomatonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Kin Sushi japanilaista sushia

Loistava konsepti ja hyvää sushia! Paikka itsessään on hieman ankea sisutukseltaa, se voisi olla valoisampi ja viihtyisämpi, mutta muuten tämä ansaitsee kyllä kehuja.

Hinta-laatu-suhde on loistava ja lounasajan ulkopuolella toimiva paperilapulla tilaus on hyvä tapa ehkäistä ruuan menemistä hukkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Wrong Helsinki nuudelibaari

Kiva pieni nuudelibaari Helsingin keskustassa. Rento paikka ja annokset vaikuttivat kaikki hyviltä ja kiinnostavilta. Pikaruokaahan tämä on, mutta hieman kiinnostavammalla otteella.

Teini-ikäisten suosiossa, joten toisinaan muut asiakkaat voivat olla hieman rasittavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Chico's Bulevardi

Eipä olisi uskonut että amerikkalaisessa ravintolassa on pienet annokset.

Tilasin Bonnie & Clyden. Annoksessa oli lohkoperunoita enemmän kuin mitään muuta. Kanaa ja sinihomejuustoa oli hyvin pienet palat ja kastiketta liian vähän, eli annos jäi kuivaksi.

Tarjoilija oli ystävällinen ja iloinen ja ruoka tuli nopeasti, mutta annos tosiaan oli pieni ja suurimmaksi osaksi pelkkää perunalisuketta. Ei mitenkään ihmeellinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat