Öffnet um 11:00

Pizzarium

Note 2.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei

Bewertungen (87)

Kaupungin parhaat pizzat! Hieman vaan tyyristä on :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.10.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

I used to like this place but then they got rid of their round pizza menu and then recently they increased the price of a pizza slice to almost 5 euros. That's ridiculous. What is so expensive about flour, water, salt, some cheese, a few grams of toppings that could justify a small pizza slice costing this much?

Their hunger menu is off -- they say that two slices is for "normal hunger" level and three is for very hungry, but their pizza is light and not so filling, and it usually takes *at least* 3 but usually 4 to fill me up. And I'm a medium-build girl. The quality of the pizza here is better than the nasty kebab-shop pizzas that are typical in Finland, sure. But it's not so special that I'm going to dish out nearly 15-20 euros for 3-4 slices when I can go and get a much more filling meal elsewhere for half that price. They really should figure out a way to lower the costs - maybe they need to move out of that hansa hellhole to a location further out from the center. I think their pizza slices should cost 2,90 each, that's about what I would pay. Needless to say, I don't go here anymore. Who could afford it?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.11.2016
Note 0

Olemme käyneet Pizzariumissa silloin tällöin aina sen avaamisesta asti ja olemme joka kerta tykänneet heidän pizzastaan, vaikka pizzasiivut ovat olleet alusta asti melko kalliita ja pieniä. Tämänpäiväinen käynti oli kuitenkin pohjanoteeraus, ja suhtautumisemme on muuttunut täysin.

Ensinnäkin pizzasiivujen hinta on nostettu 3,90:stä 4,90:iin, mikä on varsin tuntuva hinnannosto. Pahinta on kuitenkin se, että pizzapohjan laatu on romahtanut. Täytteet ovat edelleen erinomaiset, mutta pizzan pohja oli muuttunut suorastaan ala-arvoiseksi. Ilman kunnon pohjaa ei ole kunnon pizzaa.

Tämänpäiväisen käyntimme jälkeen meidän on vaikea uskoa, että pohjaa oli kohotettu 48 tuntia, sillä pizzapohjan rakenne oli muuttunut aivan täysin siitä, mitä se on ollut kaikki nämä vuodet ja oli vielä ainakin kesällä. Pizzasiivujen pohjat olivat nyt mauttoman oloisia ja suutuntumaltaan mitäänsanomattomia, ja yhden pizzapalan pohja oli vielä sisältä kuminen ja raa'an tuntuinen.

Olisipa Pizzarium vain pysynyt paikallisena pikkuravintolana. Itse emme enää tule toiste käymään Pizzariumissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.10.2016
Note 1

Meillä on ollut tapana tyttäreni kanssa käydä syömässä pizzariumissa aina ostoksien lomassa, ja ennen tämä olikin lempipaikkojamme. Viimeaikoina pizzat ovat olleet suuri pettymys, niin olivat viime viikonloppunakin.. Mitä ihanalle kuohkealle pohjalle on tapahtunut? Pizzat eivät maistu enää tuoreille, ja hintakin on nykyään aivan liian korkea. Harmi, sillä paikka oli ennen loistava. Enää tuskin tulee käytyä, sen verran monta kertaa olen nyt saanut pettyä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.09.2016
Note -1

Siis miten voi kehdata nostaa palojen hintaa kokonaisella eurolla?
Kassatyttö selitteli hintojen nostoa raaka-aineiden hinnoilla mutta euron muutos on jo törkeää "kyllä ne asiakkaat täällä käyvät vaikka mikä olisi" mentaliteettia.
Pohja on myös muuttunut todella omituiseksi, ironista että molemmat tapahtuivat samaan aikaan.
Sääli koska ennen oli todella mainio paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.09.2016
Note -1

Ketjuuntumisen myötä taso laskenut kuin lehmän häntä. Samaan aikaan hinnat nousseet. Jotain on tapahtunut myös pizzapohjille, eivät ole enää samanlaisia kuin alussa, jotenkin kuivempia nykyään.
Pizzarium on ollut suosikkipizzeriani ja vakkari lounaspaikkani ja olen todella surullinen tason laskemisesta. Olisi ihanaa, jos Pizzarium voisi vielä palata ennalleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 1

En tosiaan ymmärrä miten näitä voi kehua parhaiksi pizzoiksi Suomessa. Pizzassa maistuu enimmäkseen vehnäpohja, tomaattikastiketta on laitettu puolen teelusikallisen verran ja täytteet ovat aina olleet mauttomia. Jos haluatte kokeilla herkullista pizzaa, laittakaa rahanne ennemmin Paninin ja Tintån pizzoihin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.02.2016
Note 0

Olen alusta asti ollut paikan kanta-asiakas, mutta liekö syy ketjuuntumisessa tms. , mutta laatu on huonontunut selvästi entisestä. Hyvällä tuurilla vitriinistä löytyy vielä tuoreita vaihtoehtoja, mutta silmiinpistävää on, miten harmillisen usein vitriinissä on aivan selkeästi kuivahtaneita, käppyräisiä paloja, joissa mm.mortadella, speck tai jopa mozzarella ovat nähneet parhaat hetkensä jo aikaa sitten. Myös entinen, herkullinen pohja on vaihtunut hyvin ohueen ja todella kuivaan versioon, ja näin ollen pizzat eivät ole enää yhtä mehukkaita kuin ennen.
Lisäksi valikoima on jämähtänyt pahasti paikalleen. Entisenkaltaisia yllätyksiä on turha odottaa. Todella toivon, että Turunkin Pizzarium palaisi ennalleen, tiskin takana näkisi jälleen reippaita ja iloisia asiakaspalvelijoita ja, että valikoima heräisi jälleen henkiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.02.2016
Note 0

Parasta Pizzaa Turussa ja vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan. Palvelu on yleensä ystävällistä ja pirteää ja sijaintinsa puolesta paikkoja kyllä riittää vaikka hälinältä tuskin pystyy ostoskeskuksessa välttymään. Hinta kalliimman puoleinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 27.12.2015
Note 0

Hyvän makuista sinänsä, mutta aivan järkyttävän suolaista, pilasi koko ruokailun kun jokaisessa erilaisessa palassa oli suolaa aivan liikaa. Järki käteen sen suolan käytön kanssa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.12.2015
Note 0

Community

Bilder

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Aurakatu 12 A, 20100 Turku - Route
010 279 5510
http://www.pizzarium.fi

Options