Hiekkamies

72 Bewertungen

Ravintolan pitää antaa rahalle vastinetta - jos on vaan nälkä, pitäisi ruuan tämä asiaintila korjata järkevään hintaan ja nopeammin kuin ruokakaupassa käyminen. Jos taas tekee mieli käyttää rahaa siihen, että saa jotain erityistä, tulee ruuan ja palvelun olla jotain sellaista, josta kannattaa maksaa. On myös olemassa paikkoja, joista saa tätä kaikkea. Näissä tuleekin sitten käytyä yhä uudestaan.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (71)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Indian Cuisine

Buffetin hinta/laatu-suhde on erinomainen. Tarjolla oli useita kastikevaihtoehtoja, joista mikään ei ollut tulista, mutta kaikki erittäin maukkaita. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, naan-leipä rapeaa. Tämä on ehdottomasti Oulun parhaita lounasvaihtoehtoja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.07.2011
Note 1

Restaurant: Indian Cuisine

Erittäin hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Monet etniset ruokapaikat ovat hiukan halvempia, mutta tämä on ehdottomasti laadukkaammasta päästä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.08.2010
Note 0

Restaurant: Taco Nito

Taco Nito on sympaattinen tacopaikka, joita Turussa ei ole turhan montaa. Annosvaihtoehtoja ei ole montaa ja tämä on vain hyvä asia. Raaka-aineet ovat tuoreita ja valitsemalla erilaisia kastikkeita, voi samasta annoksesta saada hyvinkin erilaisen.

Paikan sijainti on erinomaninen, mutta liiketila voisi olla viihtyisämpikin. Palvelu on aina ollut hyvää. Kaikenkaikkiaan oivallinen vaihtoehto pikaruualle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 3

Joen hampurilaisissa on vahva visio.

Meksikolaishenkiset purilaiset ovat erilaisia, kuin mitä muualta saa ja annoskoot ovat ilahduttavasti järkevät. Näitä kannattaa kokeilla.

Miljöössä ajetaan Jenkkiläistä diner tyyliä, joka ei minun oikein iskenyt. Sijainti on myös kaukana kaikesta, mutta ainakin palvelu on aina ollut ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 1

Restaurant: Fafa's Kamppi

Annoksia, joissa yhdistellään kaikkea hyvää.

Täältä saa hyvää ruokaa nopeasti. Paikan tyyli kyllä voi jakaa mielipiteitä. Starbucks ei ole maailman paras konsepti ja erityisesti Suomessa ei etunimien käyttäminen ja suomalaisten keskenään puhuma englanti välttämättä hirveästi lämmitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 0

Restaurant: Nick´s Food Design

Tällä hetkellä Turun paras lounaspaikka.

Nickin ruoka on erinomaista ja mistään muualta ei tähän hintaan saa kokonaista buffettia jälkiruuan kera.

Sijainti on erikoinen ja loft henkinen tila jakaa mielipiteitä, mutta kokonaisuus on erittäin hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note -1

Restaurant: La Caffettiera

Ruoka Cafeteriassa on erittäin hyvää, erityisesti kermainen lisukeriisi oli poikkeuksellisen mielyttävä kokemus.

Sijainti Kupittaalla tekee tästä kätevän paikan yliopistolaisille, mutta ei sitten juuri muille. Hyvä niin, koska jo nyt paikka on aina täynnä. Miljöö on siisti ja palvelu toimii. Jälkiruokakahvi ei kuulu hintaan kuten paremmissa lounaspaikoissa yleensä, mutta se on kyllä hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 0

Saimme täällä erinomaista palvelua ja myös tilaussuosituksia, jotka Suomessa ovat harvinaisia. Myös miljöö oli mukava, joten näiltä osin pisteet kotiin.

Ruoka oli perushyvää kreikkalaista, mutta ei herättänyt suuria tunteita. Hinta/laatusuhde voisi olla parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 0

Restaurant: Pub Niska

Paremman tason pizzeria Aurajokirannassa. Sekä ruuassa että miljöössä on paljon yritystä, mutta sellainen olo jäi, että molemmat kaipaisivat vielä hieman viimeistelyä. Paikka on kuitenkin erinomainen ja pizzat ovat hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 0

Restaurant: Mami

Illallinen ei lunasta lounaan lupausta. Ruoka on kyllä erittäin hyvää, muttei merkittävästi edullisempaa lounasruokaa parempaa ja jälkiruuassa olisi parantamisen varaa. Paikka oli meluinen ja palvelu erittäin hidasta. Näyttäisi siltä, että mitä vanhempi on, sitä parempaa palvelua saa - ei näin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 21.12.2010
Note -1


Bilder


Followers