sape

36 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (35)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: 3.Linja

Käyn täällä lounaalla noin kerran viikossa. Erittäin viihtyisä paikka ja maistuva lounas. Ruokalajeja on yleensä pari kolme ja lisäksi päälle jälkiruuat. Saamani palvelu on ollut hyvää. Välillä varsin ruuhkainen paikka, mutta en kyllä ihmettele suosiota.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.11.2015
Note 0

Olen kokeillut sekä lounasta että listalta hampurilaista ja kumpikin on ollut varsin hyvä kokemus. Täällä ei tehdä tex mex -ruokaa tai hamppareita kaupan valmiista sämpylöistä tai kastikkeista. Lähes kaikki tehdään itse. Erityisesti salsakastike on erinomaista. Suosittelut!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.08.2013
Note 0

Restaurant: Kasvisravintola

Maittavaa kasvisruokaa. Täältä ei lähde edes liharuokaan tottunut ruokailja nälkäisenä pois, sen verran annoksissa riittää syötävää. Valikoima seisovassa pöydässä laaja. Paikka on ulkoasultaan hieman ankea, mutta ruokailu toimii hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 05.02.2010
Note 2

Restaurant: Ravintola Saaga

Kuten aiemmissa arvosteluissa mainitaan, tämä paikka sopii oikein hyvin ulkomaisten vieraiden kestitsemiseen. Paikassa on sopivasti eksoottista lapin mystiikkaa.

Seurueessamme kaikki tilasivat saman menun ja alkupalana tarjottu poro monessa eri muodossa oli erittäin herkullista, erityisesti poron kieli. Pääruokana oli poron niskaa ja se oli myös hyvää, mutta ei mielestäni aivan samaa kaliiperia kuin alkuruoka. Jälkiruokana tarjottu leipäjuusto kanelikastikkeessa kuulosti aluksi varsin oudolta yhdistelmältä, mutta toimi sittenkin oikein hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 31.08.2012
Note 1

Restaurant: Bambu

Olen käynyt täällä muutaman kerran lounaalla ja kokeillut sekä wokkeja että salaatteja. Kummatkin ovat olleet maistuvia. Annokset ovat isoja, joten nälkä lähtee varmasti. Plussana mukavat näkymät kauppatorille.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.07.2012
Note 1

Restaurant: Ravintola Vellamo

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 31.08.2012
Note 0

Restaurant: VG Wok

Erittäin maukkaat ruuat. Olen käynyt kerran syömässä lounaalla. Paikka on tosin hieman pieni, mutta kesäaikaan ulos mahtuu hyvin syömään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.08.2012
Note 0

Restaurant: Cafe Manuela
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.07.2012
Note 0

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 31.07.2012
Note 0

Restaurant: RantaKerttu

Olen käynyt pari kertaa sunnuntaisin hampparibufeessa. Ruoka on Kertun vastaavaan tottuneena hyvin samankaltaista. Eli omat odotukseni täyttyivät. Bufeen hinta on hieman hintava laatuun nähden, mutta ei mikään ylikallis. Silloin tällöin nautittuna varsin kohdallaan. Palvelu on ollut joka kerta rentoa ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.03.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites