RuokaReino

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Mami

Lounasta on tullut jonkin verran syötyä taas kesän aikana Mamissa. Tasaista laatua on ollut, tosin toisinaan tuntuu, että salaatissa on liikaa salaattia suhteessa muihin herkkuihin. Loha tuli viimeksi syötyä uusilla perunoilla ja todella hyväähän se oli. Iso plussa lounaaseen kuuluvista kahveista!

Toisin kuin aikaisemmassa arvostelussa todetaan, Mamin lähtölaskenta ei näyttänyt olleen vielä alkaneen, kun naapuriterassit ammottivat tyhjinä ja porukka jonotti Mamiin, as usual. Varmaan sitten sen huonon palvelun perässä turkulaiset sitä jonoa muodostavat, vai miten se meni...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 08.08.2011
Note 3

Restaurant: Pinella

Illallinen 4 henkeä, lauantai-ilta. Alkuruoaksi otimme friteerattuja mustekalarenkaita sekä fishcaken. Alkuroat olivat ihan ok, mutta varsinkin mustekalarenkaat olivat täysin tavalliset, tylsät. Pääruoaksi otin itse ulkofileepihvin, joka oli ehkä hieman kuivaa, ei kovin mureaa ja paistettu liian kauan (tilasin medium). Pihvilihasta puuttui suussasulavuus täysin. Seuralaiseni otti sisäfileepihvin (180g), joka paljastui todella reilun kokoiseksi. Näytti varmaan 300g pihviltä. Liha oli hyvää ja suussasulavaa, ero ulkofileen ja sisäileen välill oli suurempi kuin mitä normaalisti odottaisi. Jälkiruoaksi otimme creme bruleet, jotka olivat todella hyviä, mutta liian pieniä (vrt. samalla rahalla saa Naantalin kylpylän A la Cartessa kolme samankokoista creme brulee mix -annoksessa!).
Palvelu oli yksiselitteisesti huonoa. Tarjoilijoilla oli kiire ja annosten välissä viinitäydennyksistä tai shamppanjasta oli turha haaveilla. Ruokaa odotettiin "hermot alkaa mennä" -pisteeseen asti. Tarjoilijamme oli melko kokematon, eikä esim. tiennyt mitä glaseeraus tarkoittaa. Harmi sinänsä, sillä miljöö ja ruoka ovat vähintäänkin lupaavia. Alkukankeus näkyi (avausviikko), mutta menemme tällä viikolla uudestaan. Testataan josko alkuhämmingeistä olisi päästy jo yli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 01.05.2011
Note 1

Restaurant: Mami

Kolmen ruokalajin lounas kahden hengen kesken. Alkuun cheddar- chorizomakkarakeitto, pääruoaksi prässättyä härkää juuresmuussilla, jälkiruoaksi panna cotta sorbetilla höystettynä.

Alkukeitto oli todella juustoinen, mutta ei kuitenkaan liian raskas. Chorizonpalat sopivat hyvin juustoista makua tasapainottamaan. En itse ole kovin suuri cheddarin ystävä, joten en ehkä itse tätä listalla haluaisi kuitenkaan nähdä, sillä vaikka tämä keitto hyvää olikin, niin juustoisuutta oli ehkä hieman liikaa suhteessa annoksen kokoon, vähän pienempänä annoksena olisi toiminut ehkä paremmin.
Härkä ja juuresmuusi oli maukasta. Juuresmuusi oli aivan erinomaista ja priisti annosta, tavallinen perunamuusi ovat niin arkista! Lisukkeita annoksessa ei juuri ollut, mutta eipä sitä lounaalla moisia kaipaakaan. Panna cotta katosi sorbetin kera kulhosta turhankin vauhdikkaasti, sen verran herkullista se oli.

Laskua jouduttiin vähän odottelemaan, mikä oli ainut miinus tänään. Samaa ongelmaa esiintyy kiireisinä lounasaikoina arkisinkin. Mamissa on pääsääntöisesti erittäin hyvä palvelu. Henkilökunta hymyilee, osaa asiansa ja ennen kaikkea palvelee aktiivisesti. Nyt viime aikoina Pinellaa testailleena pysyn aikaisemmassa kannassani, että Mamissa on aivan erinomainen ja ystävällinen palvelu, ruoasta puhumattakaan (ja millä hinta-laatu suhteella!).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 55€ Hinzugefügt: 14.05.2011
Note 3

Restaurant: Mami

Pöytämme oli yläkerran nurkasta, mikä hieman harmitti. Tämän toisaalta ymmärsi kun varasimme samana päivänä pöydän. Uudistuneet etanat olivat juuri meidän makuumme - rasvaiset ja valkosipuliset. Pääruoaksi ottamani kukonpoika toimi erittäin hyvin ja seuralaiseni ottama kuha maistui myös erittäin hyvälle. Kukonpoika oli hieman suolaista, mutta tämä ei juurikaan häirinnyt. Jälkiruoaksi otimme toscakakkua jäätelöllä sekä viinimarjasorbettia. Jälkiruoat olivat erittäin hyviä, ja annokset olivat reilun kokoisia. Hädin tuskin jaksoimme syödä. Palvelu oli ok mutta hieman jouduimme kyllä toisinaan odottelemaan ja tarjoilija ei ollut ehkä ihan yhtä aurinkoisella päällä kuin normaalisti mamim henkilökunta. Tarjoilijoiden kiire näkyi naamasta. Aikaisemmin Mamissa on melko hyvin onnistuttu aina pysähtymään asiakkaan kohdalla hetkeen, tällä kertaa se ei onnistunut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 14.05.2011
Note 2

Restaurant: Cantina Azteca

Otimme kahteen pekkaan fajitakset häränlihalla suht kiireisenä sunnuntaina. Palvelu oli todella nopeaa, sillä fajitakset tuotiin tirisevänä pöytään alle kymmenessä minuutissa tilauksesta! En muista saaneeni koskaan näin nopeasti ruokaa tilauksen jälkeen meksikolaisessa ravintolassa. Häränliha oli paistettu juuri sopivasti mediumiksi ja liha oli laadultaan selkeästi parempaa kuin TOK:n meksikolaispaikoissa. Guacamolea oli reilusti ja talon oma habanerokastike oli todella tulista ja maukasta. Sen sijaan salsaa ja ranskankermaa oli vähän niukanpuoleisesti kahdeksan letun täyttämistä varten. Suoraan sanottuna parhaat fajitakset pitkään aikaan, oikein positiivinen yllätys erityisesti tuo lihan laatu ja huippunopea sekä ystävällinen palvelu.

Tunnelma oli ihan ok, miljöö ei säväytä, mutta ei myöskään häiritse. Kokemus paranisi pikkaisen, jos alkuun tulisi pieni nachokippo talon salsalla ruokahalua herättelemään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 08.05.2011
Note 1


Bilder


Followers