Öffnet um 11:00

Smör

Note 4.7 / 5

Bewertungen (100)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Edelleen Turun paras fine dining -paikka, palvelu ystävällistä ja ruoka tasalaatuista. Varma valinta jos haluaa syödä vähän fiinimmin esim. juhlien merkeissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 57€ Hinzugefügt: 13.09.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Mahtavaa ruokaa ja mukavan kokemus. Hieman miinus kaikuvasta ruoka salista. Hinta ihan OK, laatuun verrattuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.07.2016
Note 0

Food & Fun menu. Jälleen saimme hyvää palvelua sekä ruokaa Smörissä viime lauantaina. Menu ja viinpaketti toimivat hyvin yhteen. Meitä palvellut tarjoilijatar oli erittäin mukava sekä ammattitaitoinen. Tässä ravintolassa kokonaisuus toimii edelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 07.10.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Olimme syömässä Food and fun menun lauantaina. Emme olleet käyneet ravintolassa ennen, mutta tulemme varmasti uudestaan! Ruoka oli loistavaa ja viinipaketin viinit sopivat erityisen hyvin ruokien kanssa. Vieraileva keittiömestari teki vaikutuksen läsnäolollaan, hän itse oli mukana tuomassa ruokia pöytään ja kertoi niistä meille. Lähtiessämme huomasimme ravintoloitsijan kiertävän vielä pöydissä (pisteet siitä myös hänelle), harmi etten ehtinyt antaa paikanpäällä tätä palautetta henkilökohtaisesti. Kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut illallinen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.10.2015
Note 0

Ihan hyvää oli, kaikki olivat tyytyväisiä, lohialkupala, kuha, karitsa, jälkiruoatkin. Gourmetia varmaan mutta silti jotenkin aika keskinkertaista sillä tasolla. Huvittava tarjoilija, joka sotkeutui keskusteluumme vaikkei tiennyt mistä puhuttiin (luuli tietävänsä). Viinisuositukset tulivat yksioikoisesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.03.2015
Note 0

Kuuden ruokalajin maistelumenuu oli loistava.
Keittiön tervehdyksinä kurpitsakeitto ja pala poroa.
Alkuruokina lohta kahdella tapaa ja ankansydäntä ja -maksaa sekä punajuuriruista.
Pääruokina siikaa ja nautaa.
Väliin Peltolan blue ja jälkkäreiksi puolukkasorbettia ja kefiiriä ja suklaata, vadelmaa ja salmiakkijäätelö.
Ruoka oli erittäin hyvää kuten viinitkin. Ainoat pienet miinukset tulevat lihapääruuan kaalilisukkeen suolaisuudesta mikä teki lisukkeesta lähes syömäkelvotonta sekä hunajakennon suuresta palakoosta.
Kokit toivat annokset pöytään ja muuten niin mukavat tarjoilijat eivät valitettavasti osanneet kertoa niin juuri mitään.
Tuntuu että miinuksia oli paljon. Mutta kun liikutaan tällä tasolla, pienet asiat ratkaisevat

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note 0

Lounas. Porkkanakeitosta maut kohdallaan, mutta oli liian haaleata. Päivän kala (lohi) ja lisukkeet olivat hieman yllätyksettömiä. Lohi on sen verran helppo kala, että hyvän ravintolan soisi tekevän siitä jotain erityistä. Paikka kuitenkin miellyttävä, tarjoilu pelasi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 29.01.2015
Note 0

Nautiskelijan paratiisi. Annokset ovat (onneksi) kohtuullisen kokoisia, niin että kuuden ruokalajin menun jaksaa nautiskella ja vielä jälkkärinkin kohdalla pystyy maistamaan annoksen kaikki vivahteet. Nyansseja tästä safkasta löytyy, nam nam.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 15.11.2014
Note 0

Yllätysmenu viinipaketilla on toistuvasti ollut paras ravintolakokemus missään. Hyvin mielenkiintoisia ja erittäin hyvän makuisia annoksia, joille on onnistuttu valitsemaan vähintään yhtä hyvät viinit. Suosittelen ehdottomasti. Hinta on toki kova mutta vastineeksi saa myös laatua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 10.11.2014
Note 0

Kaunis paikka, ruoka maukasta, palvelu sujuvaa, tosin ruokia pöytään tuodessa sopisi hitusen äänekkäämmin kertoa lautasen sisällöstä (niin tarjoilijat kuin kokit), jos sitä kerran esitellään.
Maistelumenussa mukavasti vaihtelua, maut eivät omalle kohdalle aivan täysin kohdanneet sokerisuolatun siian muodossa tahi jälkiruoan suklaisuudessa. Pääruuan lammas kuitenkin aivan taivaallisen hyvää. Uudestaan kokeilemaan vielä josko maut saataisiin omalla kohdalla osumaan täysin nappiin ;)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 21.09.2014
Note 0


Standort

Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku - Route
(02) 5369444
http://www.smor.fi/

Options