sape

36 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (35)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: 3.Linja suomalainen

Käyn täällä lounaalla noin kerran viikossa. Erittäin viihtyisä paikka ja maistuva lounas. Ruokalajeja on yleensä pari kolme ja lisäksi päälle jälkiruuat. Saamani palvelu on ollut hyvää. Välillä varsin ruuhkainen paikka, mutta en kyllä ihmettele suosiota.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Sloppy Joe West Coast Grill cal-mex ravintola

Olen kokeillut sekä lounasta että listalta hampurilaista ja kumpikin on ollut varsin hyvä kokemus. Täällä ei tehdä tex mex -ruokaa tai hamppareita kaupan valmiista sämpylöistä tai kastikkeista. Lähes kaikki tehdään itse. Erityisesti salsakastike on erinomaista. Suosittelut!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kasvisravintola kasvisruokaa

Maittavaa kasvisruokaa. Täältä ei lähde edes liharuokaan tottunut ruokailja nälkäisenä pois, sen verran annoksissa riittää syötävää. Valikoima seisovassa pöydässä laaja. Paikka on ulkoasultaan hieman ankea, mutta ruokailu toimii hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.02.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Saaga lappilaista

Kuten aiemmissa arvosteluissa mainitaan, tämä paikka sopii oikein hyvin ulkomaisten vieraiden kestitsemiseen. Paikassa on sopivasti eksoottista lapin mystiikkaa.

Seurueessamme kaikki tilasivat saman menun ja alkupalana tarjottu poro monessa eri muodossa oli erittäin herkullista, erityisesti poron kieli. Pääruokana oli poron niskaa ja se oli myös hyvää, mutta ei mielestäni aivan samaa kaliiperia kuin alkuruoka. Jälkiruokana tarjottu leipäjuusto kanelikastikkeessa kuulosti aluksi varsin oudolta yhdistelmältä, mutta toimi sittenkin oikein hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 31.08.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Bambu aasialaista

Olen käynyt täällä muutaman kerran lounaalla ja kokeillut sekä wokkeja että salaatteja. Kummatkin ovat olleet maistuvia. Annokset ovat isoja, joten nälkä lähtee varmasti. Plussana mukavat näkymät kauppatorille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.07.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Vellamo lounaspaikka

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: VG Wok vietnamilaista, thai.

Erittäin maukkaat ruuat. Olen käynyt kerran syömässä lounaalla. Paikka on tosin hieman pieni, mutta kesäaikaan ulos mahtuu hyvin syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Manuela kahvila
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 0

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: RantaKerttu amerikan kotimaista

Olen käynyt pari kertaa sunnuntaisin hampparibufeessa. Ruoka on Kertun vastaavaan tottuneena hyvin samankaltaista. Eli omat odotukseni täyttyivät. Bufeen hinta on hieman hintava laatuun nähden, mutta ei mikään ylikallis. Silloin tällöin nautittuna varsin kohdallaan. Palvelu on ollut joka kerta rentoa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.03.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit