Keittiö auki

Ravintola Vellamo

lounaspaikka
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Laitosruokalan oloinen paikka aika kaukana keskustasta. Asiakaspalvelu ystävällistä ja ravintolassa on valoisa ja viihtyisä tunnelma. Salaattitarjonta on monipuolinen ja pääruoka kaikille sopiva perusmakuinen joku. Pääruoka kerkesi unohtua päivän aikana. Ravintolassa oli aika paljon syöjiä. Ilmeisesti se toimii joidenkin lähityöpaikkojen ruokalana. Ehkäpä menen uudestaan kun olen ensin kiertänyt kaikki muut Turun ravintolat läpi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.08.2012
Arvosana: 0

Hyvä lounaspaikka. Lautaselleen saa annostella valikoimasta (koko lounaspöydän hinnan 8,40 € maksettuaan) oman maun mukaan kaikkea juuri sen verran kuin haluaa. Yleensä myös hyvät salaatit. Huonolla tuurilla (mikäli pienehköön tilaan on juuri rantautunut esim. isompi kokousporukka WTC:n tiloista) ruokaa saattaa joutua jonkin aikaa jonottamaan. Säännöllisten kävijöiden kannattaa kysyä Vellamon omia lounaslippuja, joilla joka 11. lounas on ilmainen. Lounaslista löytyy netistä niin kuin kuuluukin. Aina se ei kyllä ole sinne vielä päivittynyt ennen maanantain lounasajan alkamista...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.10.2009
Arvosana: 1

Asiakaspalvelu ala-arvoista. Maksavat asiakkaat häädetään paikalta henkilökunnan toimesta. Kuluttajavirasto saa myös kuulla kokemuksestani vellamon lounas kahvilassa. Ruoka on korkealaatuisesti tehtyä ja maukasta, mutta henkilökunnan persoonallisuus ongelmat tuovat kahvilan päälle ikävän varjon ja tämän traumaattisen kohtelun takia julistan yleisesti kahvilan boikottiin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 16.03.2009
Arvosana: -2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku - Reitti
http://www.wtc-turku.fi/index.php?id=2