Eepi

18 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kahvila-Konditoria Pikku Paussi kahvila

Ne leivonnaiset. .. En oikein edes ymmärrä, miten näin pieni kahvila-leipomo pystyy pitämään niin laajaa valikoimaa leivonnaisia ja lisäksi tarjoamaan kolmea eri keittoa, salaatteja ja leipiä lounaalla. Pikkuleipomoissa tehdään rehellistä ja maukasta ruokaa. Tästä on vaan pakko tykätä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 15.02.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Mangal nepalilainen ravintola

Toivottu lisä kaupungin ravintolavalikoimaan! Nepalilainen ravintola oli hyvän sushipaikan ohella suurin puutos Seinäjoen ketjuravintolakauppalan tarjonnassa. Onneksi molemmat epäkohdat on nyt korjattu. Ja sitten tärkeimpään: ruoka ei häviä yhtään Helsingin parhaille nepalilaisille, vaan on oikeasti herkullista. Palvelu ainakin lounasaikaan on ollut nopeaa ja ystävällistä. Hienoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Juku japanilaista, sushia, wok

Seinäjoeltakin saa vihdoin oikeasti hyvää sushia! Käykää syömässä, että saamme pitää tämän ravintolan ilonamme vielä pitkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Asian Diamond thai-japani-kiina-intia

Tämä arvostelu koskee pelkästään Asian Diamondin sushia.

Ensiksi, hienoa, että Seinäjoelta saa nykyään sushiakin. Ravintolalle kiitokset siitä, että toivat Seinäjoen tämän asian suhteen tälle vuosituhannelle.

Ikävä kyllä Asian Diamondin sushi ei laadultaan ole kehuttavaa. Maku on sinnepäin, mutta riisin koostumus on lähempänä puuroa kuin oikeaa sushiriisiä. Ja ulkonäkö ja tasalaatuisuus, jotka ovat kuitenkin sushissa äärimmäisen tärkeitä ominaisuuksia, heittelevät aivan kauheasti. Nigirit voivat olla minkä kokoisia ja näköisiä tahansa, tosin yleensä liian pieniä. Laatuun nähden hinta on myös liian korkea.

Suosittelen kaikkia sushista kiinnostuneita (ja myös Asian Diamondin kokkeja) käymään Vaasassa ravintola Magokorossa tutustumassa Pohjanmaan parhaaseen sushiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.05.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Uppalan Kartano suomalaista

Kaupungin ehdoton ykkönen ei petä. Ei ole pettänyt kertaakaan tähän mennessä, mutta nyt tuli jälleen niin mahtava ruokailukokemus, että arvostelun kirjoittaminen on lähes pakollista.

Ruokaprovinssimenu on täysosuma. Alun tervamarinoidut silakat toivat kiinnostavan näkökulman tuttuun raaka-aineeseen, mutta aterian ehdoton tähti oli pääruokana tarjoiltu luomukaritsan filee. Ilmajokinen luomukaritsa oli äärimmäisen laadukasta, ja keittiö oli paistanut sen täydellisesti toiveeni mukaiseen kypsyyteen. Annoksessa ei ollut mitään parannettavaa. Jälkiruokana suklaakakku polkkakarkkimoussella kruunasi kokemuksen ja palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista.
Karitsa-annosta soisin näkeväni listalla vakituisestikin, niin upea annos se on. Mikä käsittämättömintä, menu maksoi jälleen 32 euroa. Tällaista hinta-laatusuhdetta ei yksinkertaisesti löydy mistään Seinäjoelta. Jättäkäähän hyvät ihmiset ne bonuskortit kotiin ja menkää ketjuruokalan sijasta välillä oikeaan ravintolaan. Ette kadu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 15.02.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Juurella suomalaista

Yksinkertainen ja tyylikäs sisustus, tänne kyllä kehtaisi tuoda kaupunkilaisiakin kavereita syömään.

Myös palvelu pelasi ja tarjoilija osasi kertoa hienosti annoksista myös raaka-aineiden alkuperän. Ainoa pieni miinus tässä suhteessa hieman hitaasta tahdista, ruokalajien välillä oli liikaa odottelua.

Ruokahan se on ravintolassa kuitenkin oleellisinta, ja hyvin Juurella suoriutui. Maut olivat toimivia, mutta mitään suuria oivalluksia niistä ei löytynyt. Jälkiruoan täydellinen hunajainen creme brulee oli aterian parasta antia, mutta saman annoksen ruusuvesivaahto taas täysin turhaa kikkailua. Vaahto lässähti lähes samantien, jonka jälkeen lautasena toimineella laatalla oli vain lätäkkö makeaa nestettä, jota oli lusikalla lähes mahdotonta syödä. Tarpeeton komponentti annoksessa muutenkin. Keep it simple, niin hyvä tulee.

Upeaa, että Seinäjoella on nykyään jo kolme vakavasti otettavaa ravintolaa taistelemassa ketjuruokaloiden ja kebab-paikkojen ylivaltaa vastaan. Ehdottomasti tällä hetkellä Seinäjoen toiseksi paras ravintola!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 29.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Cafeteria Salotta kahvila, keittolounas

Ihan hyvä salaattipöytä järkevään hintaan.

Aina samat ainekset tosin, joten liian usein käytynä ruvennee kyllästyttämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Magokoro

Pohjanmaan parhaat sushit!

Aina tasalaatuista ja laadukasta sushia erinomaisista raaka-aineista. Myös hinta-laatu-suhde aivan erinomainen. Seinäjoelta tulee ajeltua Vaasaan aika usein pelkästään tämän ravintolan takia...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Hotelli-Ravintola Alma laadukasta lähiruokaa

Alman menu on aika tasapainoinen kokemus. Alun kantarellicapuccino oli mukavan maukas. Katajamarinoitu lohi oli hyvää, mutta sen seurana ollut limesorbetti oli vähän turhan makea seuralainen lohelle. Ainoat miinukset ateriassa aiheutti pääruokana ollut parmankinkkuun kääritty poro. Liha ei ikävä kyllä ollut aivan parasta laatua, ja lisäksi se oli paistettu liian kypsäksi, vaikka tarjoilija varta vasten kysyi toivottua kypsyysastetta. Jälkiruokana ollut valkosuklaapannacotta oli todella hyvällä tavalla tuhti.

Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Onneksi Seinäjoelta alkaa hiljalleen löytyä tasokkaitakin keittiöitä, eikä pelkästään sieluttomia ketjuravintoloita. Vähän lisää tarkkuutta ja intohimoa keittiön puolelle, niin hyvä tulee!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.11.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Amocca

Amocca ansaitsee tulla mainituksi jo pelkästään kahvinsa perusteella. Täältä saa parhaat erikoiskahvit Seinäjoella.

Baristat osaavat asiansa, cappuccinoani on koristanut niin rosetta kuin sydänkin, eli maidon vaahdotus on hyvin hanskassa.

Oli jo aikakin saada Seinäjoelle oikea kahvila.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 15.02.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit