Unknown

Kahvila-Konditoria Pikku Paussi

Rating 4 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viikonloppureissun helmi! Uskomaton pieni kahvila, jonka leivonnaisvalikoima oli aivan huima. Lisäksi täällä oli sellaisia leivonnaisia, joita en ole nähnyt missään muualla ja joitten nimiä en tiennyt. Ei prameita kakkupaloja, vaan kaikenlaisia leivonnaisia! Oikeita raaka-aineita: kermavaahtoa, lakkahilloa... Valinnan vaikeus oli järkyttävä! Ja mikä tärkeintä: maku oli myös loistava. Palvelu oli aivan mainiota: kolme naista taiteili pienessä tilassa toistensa ohi ja lomitse ja juttu luisti. Asiakkaista muodostui jatkuva jono. Kahvilan muutamaan pöytään yritimme kaikki ahtautua, ja tunnelma oli katossa. Erikoinen elämys, ja kahvilana yksi parhaista vierailemistani! Seinäjoella...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2016
Rating: 0

Seinäjoen paras kahvila. Lounas on edullinen ja hyvä. Erityisesti pizzat ovat hyviä, plussaa salaatista joka kuuluu lisukkeeksi. Opiskelijat saavat myös alennusta. Ainut miinus on tilan ahtaus, joskus pitää kiertää korttelia pari kertaa, että mahtuu sisään!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 18.11.2015
Rating: 1

Käyn usein ja aina tulee vilkaistua, että vieläköhän olisi tarjolla sitä suussa sulavaa Kaalipiirakkaa jota sain joskus 1980 luvulla.
Jospa vielä joskus?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2015
Rating: 0

Ostin 60v :lle synttäri kakun.
Merkkipäivänä huomasimme, että kakkupohja olikin poltettu, jotenka se siitä herkusta.
Jäi palaneen maku suuhun koko kakusta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2014
Rating: 0

Keittolounas vitosella.
Oli pakko maistaa molempia keittoja, ja täytyy sanoa että hyvää oli. Konstailemattomia mutta maistuvia keittoja, tällä kertaa silakasta ja jauhelihasta. Herkkuvitriini oli niin hyvän näköinen että meinasin sortua... Jos jotain kehittämisideoita haluatte kuulla, niin:
- voita sämpylöihin kiitos
- maitoa juomaksi, tai jotain muuta kuin kraanavettä
- palvelu voisi olla hivenen ystävällisempää nykyaikana

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 14.04.2014
Rating: 0

Ihana valikoima herkkuja!

Kahvilassa on vain turhan ahdasta joka puolella. Meteli ja kapeissa väleissä tasapainoileminen ei houkuttele rauhallista kahvihetkeä etsivää, mutta toisaalta vitriinin valikoima saattaa houkutella takaisin yhä uudelleen...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2014
Rating: 0

Mukava myyjätär, hauskanoloinen, visuaalinen ja laaja tarjonta sekä etelä-pohjalaista pöhinää pienessä tilassa. Vilpittömän hymyn arvoinen, kodikas tapaus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2014
Rating: 1

Leipomukset ovat mieleeni, mutta henkilökunnan palvelussa on todellakin parannettavan varaa. Kannattaisi hieman miettiä, kuinka kohtelevat asiakkaitaan ja miten puhuvat ja käyttäytyvät.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2013
Rating: 0

Nice bakery food and filter coffee OK. Customer service is great. However it's busy and hard to get a seat and very cramped seating.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 05.01.2013
Rating: 0

Ne leivonnaiset. .. En oikein edes ymmärrä, miten näin pieni kahvila-leipomo pystyy pitämään niin laajaa valikoimaa leivonnaisia ja lisäksi tarjoamaan kolmea eri keittoa, salaatteja ja leipiä lounaalla. Pikkuleipomoissa tehdään rehellistä ja maukasta ruokaa. Tästä on vaan pakko tykätä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 15.02.2012
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Koulukatu 18, 60100 Seinäjoki - Route
http://pikkupaussi.com/

Options