anyolite

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Pihvi oli herkullinen. Kasvispuoleen voisi kuitenkin panostaa enemmän niin annosten kuin salaattipöydän osalta. Annoksen vihannekset olivat laimeasti maustettuja ja ikään kuin hätäisesti roiskaistu lautaselle. Poimutetut pakasteranskalaiset olivat pettymys lehtipihvin kaverina.

Pöytien väliin jäi turhan vähän liikkumatilaa, ja ravintolan metelissä pöytäseurueen kanssa keskusteleminen oli hieman hankalaa. Tarjoilijat olivat kohteliaita ja ripeitä.

Kokonaisuudessaan kokemus oli positiivinen ja Pippurimylly oikein hyvä perusravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: FC Casa Grande italialaista

Tässä ravintolassa ei ollut ruuhkaa, vaikka muut (ketju)ravintolat olivat viikonloppuna samaan kellonaikaan tukossa. Ilman pöytävarausta päädyimme siis Casa Grandeen.

Tarjoilijat olivat huomaavaisia ja ripeitä, eikä ruokaa tarvinnut odotella pöytään istahtamisen jälkeen kuin vajaat puolisen tuntia.

Lohi oli hyvää, mutta lisukkeet ja kastike melkoisen suolaisia. Onneksi satun tykkäämään suolaisesta ruuasta! Puoliso söi ulkofilettä, ja kyllä maistui hänellekin niin pihvi kuin rosmariiniperunat. Jälkiruoka päätti illan mukavasti: suklaajäätelö ja mascarponevaahto marjoilla olivat herkullisia! Harmi, että mansikka-kermapiirakka oli loppu, muuten olisimme maistaneet sitä.

Miinusta täytyy antaa huonosta ilmastoinnista. Avokeittiöön tarvittaisiin tehokkaammat "imut", ettei keittiön käry leijailisi ruokailijoiden yllä.

Sisustus oli ihan miellyttävä. Pöytäkoristeet voisivat olla matalammat, kynttilänpätkä viinipullossa tuntui olevan turhan korkealla ja liekki jatkuvasti näkökentässä. Koristelu on toki pikkuseikka, mutta mainitaan nyt kuitenkin.

Ruoka oli hyvää ja hinta oli kohtuullinen. Aivan hyvin voisimme syödä täällä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 2

Luotettava kestosuosikki. Ihania herkkuja ja oikein hyvää kahvia, myös palvelu pelaa.

Saatan olla väärässä, mutta viime käynnin jälkeen hinta tuntuu pompsahtaneen jonkin verran ylemmäs, bagelin koko ja laatu alemmas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Martina

Todella maistuva lounas. Riittävä valikoima tuoretta kahvileipää ja suolaistakin syötävää. Paikka on siisti ja tilava, palvelu hymyilevää ja ystävällistä.

Parannettavaa olisi kahvissa: kahvi tulee automaatista ja sen maku ei ole häävi perinteiseen verrattuna.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila-Konditoria Pikku Paussi kahvila

Ihana valikoima herkkuja!

Kahvilassa on vain turhan ahdasta joka puolella. Meteli ja kapeissa väleissä tasapainoileminen ei houkuttele rauhallista kahvihetkeä etsivää, mutta toisaalta vitriinin valikoima saattaa houkutella takaisin yhä uudelleen...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kirjaston kahvila keittolounas

Mukavaa, että uudessa kirjastossa on myös kahvila. Ihan kirjaston tuntumassa kun ei ole mitään kahvipaikkaa, niin nyt voi lukemisen lomassa välipalat ja kahvit hakea kahvilasta.

Kahvi on aina ollut hyvää ja 2 euron hintaan sisältyy santsikuppikin. Valikoimassa on myös erilaisia piirakoita, pullia ja karkkia. Keitto-/salaattilounas on myös tarjolla.

Kirjaston kahvilaetikettiä olen pohtinut; onkohan ihan sopivaa plärätä lehtiä samalla kun syö sokerista pullaa ja hörppii kahvia? Ainakaan kukaan ei ole tullut kieltämään. Uusi kirjasto, uudet kujeet. :)

Kuiteissa lukee Fest Food Oy:n lisäksi myös Pyhä Ketsuppi Oy, jota vähän ihmettelin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Coffee House Seinäjoki kahvila

Vitriinin valikoimat eivät päätä huimanneet ainakaan viime käynnillä, mutta asiakaspalvelu oli miellyttävää ja vaniljalatte tosi hyvää! Hieman tyyris kahvipaikka, mutta ihan mukava käydä silloin tällöin yksin tai porukalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Classic American Diner (Seinäjoki) amerikkalaista

Vain jukeboksi puuttuu. Ennakko-odotukset olivat pakkasen puolella ketjun muista ravintoloista annettujen lukuisten negatiivisten arvioiden vuoksi. Oma kokemus Seinäjoen Daddy's Dinerista oli kuitenkin hyvä. Palvelu oli ripeää ja kohteliasta. Ruokien odotusaika oli pikaruokalan ja tavanomaisen ravintolan väliltä eli n. 20 min.

Ribsit olivat hyviä, samoin Philly's cheese steak. Coleslaw-salaatti ehkä turhan etikkaista, mutta muuten maut olivat kohdallaan ja ruoka perushyvää. Muovikori voipaperilla ei ollut kuitenkaan kovin käytännöllinen lautasen korvike: aterimien jäljiltä voipaperi oli riekaleina.

Jälkiruualta olisimme toivoneet enemmän. Juustokakkupala oli kapoinen, eikä makukaan ollut kovin raikas vaan ehkä jopa hieman eltaantunut. Pirtelö ei vastannut odotuksia jenkkityylisestä jälkkäristä, vaan annos oli pienehkö ja suklaapirtelö maistui tavalliselta maitokaakaolta, johon on sotkettu liikaa kaakaojauhetta. Kuohkeus ja raikkaus puuttui.

Ravintolan tyyli on räikeä ja musiikki melko lujalla (mahdoimmeko istua kaiuttimen alla?) - sopii fiftarityylistä tykkäävälle. Tämä on mukava lisä Seinäjoen ravintolatarjontaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Hotelli-Ravintola Alma laadukasta lähiruokaa

Hienot tilat ja tunnelma. Yläkerran parvikabinetti oli juuri sopiva ruokailutila muutaman hengen seurueelle. Voisin kuvitella, että iso sali voisi olla tyhjänä turhan kolkko ympäristö tai puolestaan tupaten täynnä liian meluisa paikka. Häiden ja muiden juhlien vieraille sali on toki upea juhlatila.

Ruoka oli maukasta, ulkofileepihvi mureaa ja hyvää. Harmi vain, että pihvi ja perunat loppuivat kesken: muutama suupala ja lautanen oli tyhjä. Pihvin painoa ei mainita ruokalistassa, mutta odotimme hieman täyttävämpää annosta silti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 27.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Fontana Café

Maukasta ruokaa meluisassa ympäristössä.

Listalta on tullut syötyä mm. talon lehtipihviä ja hunaja-seesamkanaa. Annokset ovat olleet maittavia ja reilun kokoisia.

Tilat ovat harmittavan ahtaat ja varsinkin talon ollessa täynnä kiviseinien melutaso on korvia huumaava. Ei todellakaan voi puhua tunnelmasta, vaan melusta!

Tiskillä asiointi on joskus ollut hieman sekavaa, mutta usemman käynnin jälkeen on jo oppinut omatoimiseksi asiakkaaksi ruokailuvälineiden kantamisesta ja pöydän pyyhkimisestä lähtien.

Tarjoilijat ovat meikattuja ja jokseenkin tehottomia, vaikka työntekijöitä vaikuttaisi olevan silmämääräisesti riittävästi. Eräs tarjoilija pyyhki yhden pöydän, mutta jätti mm. meidän pöytämme likaiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.09.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit