Avautuu 11:00

FC Casa Grande

italialaista
Arvosana 2.6 / 5

Arvostelut (61)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikan pirteän Italia-lookin innostamina valitsimme päivällisravintolaksi FC Casa Granden. Puitteet olivat kohdillaan ja kokkikin oli saapasmaasta, vaan siihen aito italian henki jäikin. Pizzan pohja oli pehmeää perustaikinaa, kuin tavallisestikin Suomessa, eikä tomaattikastikkeen makua juuri havainnut. Semilaadukkaat juustot ja täytteet siihen päälle ja kokonaisuus ei vastannut odotuksia, saati sitten kilpaillut yhdenkään Italiassa syödyn pizzan kanssa. Seuralaisen salaattiannos oli kyllä valtavan kokoinen, mutta maku siinäkin niin ja näin. Palvelu oli sinänsä ystävällistä, mutta todella vaisua ja flegmaattista. Huulipunareunainen viinilasi vaihdettiin uuteen pyydettäessä, mutta tässäkin tuhrattiin ihmeen kauan, eikä asiaa pahoiteltu yhtään mitenkään. Kokemuksena kokonaisuudessaan kaikin tavoin kädenlämpöinen, vaikka potentiaalia olisi ollut vaikka mihin. Kunnianhimo ja tekemisen meininki loistivat poissaolollaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti yksi parhaista Seinäjoella! Hyvät pizzat ja pastat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Elämäni paras lohikeitto syöty täällä! Myös lohipastat, kavispasta ja tonnikalalasagne todella maittavia. Superystävällinen palvelu, kiva tunnelmaja miljöö ja rosmariinit leivissä, nam. Suosittelen! Myös pizza oli herkullista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Kivan näköinen ravintola, sisustukseen ja palvelualttiuteen panostettu. Valitettavasti samaa ei voi sanoa ruoan laadusta. Raaka-aineisiin ei selkeäsi panosteta - selkeäsit sitä halvinta ja valitettavasti myös sen makuista. Pizzaa tällä kertaa, Ala diavolo - kuulosti herkulliselta listaa lukiessa - pöytään saapuessa oli kuitenkin juustoinen mössö, jossa marketista haettua leikkelehyllyn "peperonia", halpoja etikkaisia oliiveja ja chilikin vain näkyi - ei maistunut. Pohja raaka - lisäpaistamisen jälkeen syötävää - ei kuitenkaan mikään makuelämys. Loppuilta menikin sitten taikinaa röyhtäillessä. Sääli - ainekset kun olisi ihan hyvään juttuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 0

Ruoka hyvää. Keittiön tuuletukseen panostettava. Todella suuri ruuan "käry" tuli välillä sain puolelle. Pääruuan annoslaitasista toinen oli ihan kylmä. Muuten hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.11.2014
Arvosana: 0

Lounasruoka; ylikypsää porsasta oli mautonta ja perunalohkot aivan raakoja. Porsas ei ollut ylikypsää nähnytkään.

Lounaaseen sisältyvässä salaattipöydässä ollu lainkaan salaattia, ainut vihreä oli kurkku. Erittäin köykäinen valikoima; aurinkokuivattua tomaattia, hillosipulia, tonnikalaa öljyssä, artisokkaa purkista, tuore kurkkua öljyssä sekä jalopeenoja. Ei ainakaan siis minun salaattimakua kohdannut.

Sain valitettuani uuden annoksen tilalle, joka oli ihan ok. Hinta-Laatusuhde ei ollut ollenkaan kohdalla!

En kuitenkaan pysty suosittelemaan tätä muille lounaspaikkana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: -1

.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Mautonta ruokaa, ruuassa yrttejä mitä ei mainittu listassa. Screeniltä pystyi ulkona katsomaan jalkapalloa, mutta ääni oli niin kovalla ettei enää mitään muuta kuullutkaan. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käymme syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: -2

Olen käynyt paikassa muutaman kerran ja valitettavasti vain kerran olen ollut täysin tyytyväinen ruokani makuun. Viime kerralla tilasin bruschettaa kylmäsavulohella, mutta vain balsamico maistui annoksessa joltain. Pääruuaksi otin peruslasagnea ja sekin oli aika mautonta. Harmitti, sillä otin sitä lounaalla edellisellä kerralla ja tuolloin lasagne oli herkullista. Ruoat olisivat varmasti herkullisia jos mausteita käytettäisiin vähän rohkeammin! Paikan sisustukseen on panostettu ja tarjoilijat ystävällisiä. Iso plus terassista. Terassin viihtyvyyttä vähensi vain se, kun paikan työntekijät jäivät tupakoimaan vuoronsa jälkeen koko ruokailumme ajaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Maamiehenkatu 4, 60100 Seinäjoki - Reitti
06-4177300
http://www.fccasagrande.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita