Uusimmat arvostelut: Seinäjoki

valkosibali
1 arvostelu

Itse erehdyin kokeilemaan kyseistä pizzeriaa tilaamalla kotiin pari pannupizzaa. Pizzojen piti olla perillä klo 21.29. Kello vieri eteenpäin ja n. klo 22.10 oven taakse saapui hopea suht uusi bemari. Kaveri lykkäsi pizzat käteen ja mainitsin myöhästymisestä. Vastauksena ”Oli muitakin asiakkaita!”. Ajattelin ja asiasta mainitsinkin, että väliäkös tuolla, jos pannupizzat ovat hyviä. Laatikoita avaessani huomasin, että pizzat olivat normaali pizzoja - ei pannupizzoja. Koko oli puolet pienempi normaalista pizzasta ja sen lisäksi reunoja oli vähän nostettu, niin että pizza näytti syvältä lautaselta. Tämän fanfaarin kruunasi se, että pizzat olivat kylmiä ja täytteitä puuttui (paitsi, jos lasketaan sinihomejuusto niin, että koko pizzassa oli yksi mitätön nokare sitä). Parin palan syömisen ja outojen sivumakujen arvioimisen jälkeen pitelen mahaani... Ehdoton ei! Tilatkaa mielummin ihan täysin muualta ruokaa. Seinäjoella on pizzerioita, joissa saa mitä tilaa ja tarvittaessa saa kotiinkuljetuksen 0€. Tästä huvista maksoin 27€, josta 3€ meni kotiinkuljetukseen. Kaksi ”pannu”pizzaa siis maksoi 12€.........

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.07.2018
Arvosana: 0
Marppa
1 arvostelu

Tekivät minulle väärän pizzan, jonka sitten vasta kotona huomasin. Huusivat ja väittivät vastaan puhelimessa, kun soitin asiasta. Eikä edes tarjoutuneet tuomaan uutta pizzaa vaan se olisi pitänyt itse lähteä hakemaan. Wingsit oli sentään hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.07.2018
Arvosana: 0
masavi
38 arvostelua

Ravintola on viihtyisä ja terassi poikkeuksellisen upea. Palvelu miellyttävä ja tilaamani pizza hyvä, erityistä oli pizzapohjan rapeus, pizzani oli erinomainen. En ole varsinaisesti pizzan syöjä. Tulenpa uudelleen kokeilemaan muita vaihtoehtoja, erityisesti kiinnostaa tuleva lounaspuffet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.06.2018
Arvosana: 0
Pulinaristi
4 arvostelua

Hyvää ruokaa ja palvelua. Toivon pitkää ikää kaupungin ainoalle sushiravintolalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2018
Arvosana: 0
Pulinaristi
4 arvostelua

Pettymys, ruoka oli mautonta ja pikkuruisten hampurilaisten välissä oli lähes yksinomaa köyhä läjä salaattia. Ei mausteita tai kastikkeita nimeksikään. Ravintola oli kolkko ja tyhjä, mutta silti ruokien tilaamisessa ja saamisessa kesti luvattoman pitkään. Hintakin oli järkyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.06.2018
Arvosana: 0
Pulinaristi
4 arvostelua

Useamman kerran tilanneena voin suositella tätä ravintolaa. Pitsoissa on sopivasti täytteitä, kebab on maistuvaa ja erityisesti hampurilaisissa hinta-laatusuhde yllättää positiivisesti. Aina ripeä toimitus ja ruoka on sekä kuumaa että herkullista.

Lukuisia paikallisia pitserioita testattuani voin viimeinkin lakata etsimästä: vakiopaikka on löytynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2018
Arvosana: 0
Pulinaristi
4 arvostelua

Kaikin puolin sitä, mitä liukuhihnatuotetulta ketjuliikkeeltä olisi pitänyt odottaakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2018
Arvosana: 0
capes
3 arvostelua

Aivan loistava illallinen nautittu seurueen kera. Pöydät järjestyivät juuri kuten halusimme, ja tarjoilu pelasi. Mm. teriyaki ja tuplapaistettu possu veivät kielen mennessään :) Suosittelen myös koittamaan sushia. Paras aasialainen tähän mennessä, ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 29.03.2018
Arvosana: 0
kkkmmm
2 arvostelua

Erittäin hyvä ja laadukas ruoka. Aivan mielettömän hieno kokemus. Lounasbuffet hyvä ja tuoreet sushit eurolla päälle. Siisti viihtyisä ravintola. Kivasti sisustettu miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.03.2018
Arvosana: 1
Ruokajussi
302 arvostelua

Taas uusi pitsa kebab Seinäjoella. Tilat ovat siistit, tilavat, mukavat. Lista hyvin perinteinen muutamalla erikoisuudella, joista yhtenä hyvänä kanakebab. Vesi kuuluu lounaaseen, samoin keskivertoa parempi salaattipöytä ja kahvi. Ystävällistä, ripeää ja maistuvaa. Pitsan ja kebabin ystävä ei varmaankaan tule pettymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.03.2018
Arvosana: 1