Uusimmat arvostelut: Seinäjoki

1 arvostelu

+ Monipuolinen tarjonta
+ Hinta/laatu-suhde loistava
+ Ystävällinen palvelu
+ Todella viihtyisä paikka
+ En löytänyt mitään moitittavaa

Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.04.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Pekonihampurilainen Maukas ja niin reippaan kokoinen, että kaikkea en jaksanut syödä. Rapeat ranskalaisej ja talon majoneesi tosi herkkupala

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.04.2019
Arvosana: 0
10 arvostelua

Olimme 9-hengen porukalla syömässä. Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää tai todella hyvää. Erityisesti annoksien perunat saivat ylistystä, mutta osan porukasta pihvit olivat liian kypsiä, vaikka mediumina tilattiin. Asiakaspalvelu oli loistavaa ja erityisesti seurueemme pienin huomioitiin erityisen hyvin. Tarjoilija esimerkiksi kertoi, että voi lapsen kanssa käydä katsomassa leikkipaikkaa, että vanhemmat saavat syödä rauhassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.03.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

”Hieman” oli maustetta kebab annoksessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.03.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Hyvä ruoka ja valikoima, nopea saatavuus, herkullista ja edullista

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2019
Arvosana: 0
78 arvostelua

TILAUSRAVINTOLAILTA: Yhdistyksemme vuosijuhlaillallinen. Ymmärrän, että on vaikea tarjoilla 230 ihmiselle ruuat kuumina, mutta kun menu ja tulijamäärä on etukäteen tiedossa tulisi ruuan edes aineksiltaan olla sitä mitä luvataan tai edes muuten asiallista. Ravintopetos? Ainakin totaalinen riman alitus: vertaa tuotosta luvattuun menuun. Muka filettä eli ohut viipale kuivaa, kylmää sitkeää paistia ja, liian pippurinen valmiskastike, rupiset perunat, mauttomat vihannekset, kananmunan makuinen juustokakku ja sen seurana maaiman laihin kahvi. Kyseisessä tilaisuudessa ei siis ollut oikein mahdollisuutta palauttaa annosta ja pyytää vaikka hampurilainen tilalle. Kannustava kritiikki seuraavaksi: Kannattaisi varmaan jatkossa keskittyä ydinliiketoimintaan eli lonkeron ja siiderin myyntiin nuorisolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2019
Arvosana: 0