Uusimmat arvostelut: Seinäjoki

Ruokajussi
297 arvostelua

Lounaalla valittavana salaattipöytä ja keitto tai lämmin annos. Olin etukäteen ajatellut ottavani lämpimän annoksen, mutta kun näin salaattipöydän, tulin toisiin ajatuksiin. Todella hyvä salaattipöytä jolla pärjäisi helposti yksinäänkin, mutta kun päälle otti vielä ihan ok hyvän kermaisen kanakeiton, niin ähkyhän siinä meinasi tulla.. Palvelu suomalaisen eleetöntä, mutta toimivaa. Ihan varmasti menen uudestaankin lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0
Kaiza
1 arvostelu

Todella kaunis paikka. Tilat ovat tunnelmalliset ja antavat perinteisen talon tunnelman. Talo onkin vanha, mutta hyväkuntoinen. Tarjottavat olivat hyviä. Emäntä on erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen heille, jotka haluavat paikan perhejuhliin tai miksei myös kokouksiin ja tapahtumiin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 02.10.2017
Arvosana: 0
muhonen
5 arvostelua

Upea miljöö, konstailematonta hyvää ruokaa, kauniisti esillä. Erittäin ystävällinen ja osaava palvelu, varsinkin viinien suhteen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0
Ruokajussi
297 arvostelua

Erinomainen lounas. Savuporokeitto maistui itse tehdyltä, uunilohi oli kiinteää ja oikein hyvä makuista (barbeque pinnalla ehkä hieman liian hallitseva) ja naudanrinta pippurikastikkeella mureaa ja maistuvaa. Salaatit niukahkot mutta todella hyvän makuiset. Jälkkäri porkkanakakku kinuskikastikkeella erittäin hyvä. Yllätyin positiivisesti kun lounas olikin buffet-tyyppinen. Varmaan Seinäjoen kallein lounas, mutta oli hintansa väärti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 22.06.2017
Arvosana: 0
Ruokajussi
297 arvostelua

Ei pärjää muille "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -ratkaisuille. Pitsat ihan ok, vähän jauhoisia, mutta muu ruoka aika heikkoa ainakin valikoimaltaan. Muusia, lohkoperunaa ja pekoninakkeja. Kyllä mahansa saa täyteen, mutta jos on varaa valita, tiedän mitä teen ensi kerralla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 20.06.2017
Arvosana: 0
Ruokajussi
297 arvostelua

Uusi tila, uusi konsepti. Juku sushi Bar on muuttunut Ravintola Jukuksi. Tarjolla on buffet-tyyliin susheja ja nyt myös kiinalais-tyyppisiä nuudeli - kana - nauta - liemi - riisi valmisteita. Ravintola on valoisa ja tyylikäs ja ruoka on ihan jees, ei mitään makujen ilotulitusta mutta kuitenkin minun mielestäni hyvää. Parasta on että saa kokeilla erilaisia susheja niin ettei lompakko liikaa kärsi. Ennustan että ravintolasta tulee suosittu. Toivon, että Japani-teemaa kehitetään, eikä kiinalainen saa liikaa jalansijaa, kiinalaisia Seinäjoella on enemmän kuin tarpeeksi muutenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.06.2017
Arvosana: 0
Ruokajussi
297 arvostelua

Toinen käynti Raviradalla sekä Yrittäjäntie 12 toimipisteellä; Näillä kerroilla palvelu oli molemmissa paikoissa ihan asiallista, ruokalistat hyvät ja maku kohdillaan. Ruokalistalla on monenlaista vaihtoehtoa monella eri hinnalla, ja lisäksi erikseen tilattavat tuotteet. Yrittäjäntien ravintola on vähän turhan ruokalamainen, mutta raviradalle menen kyllä vielä kolmannenkin kerran!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2017
Arvosana: 0
Ruokajussi
297 arvostelua

Poliisilaitoksen työmaaruokala. Ainakin käytännössä. Melko vähän asiakaspaikkoja. Normaali linjasto, leivät ja juomat eri pöydällä. Surkea leipävalikoina. Jälkiruoka eri maksusta. Vain yksi leike, ylimääräisistä lisämaksu. Ranskalaiset olivat surkeimmat pitkään pitkään aikaan, palaneita suolattomia koppuroita joita olisi pitänyt syödä kai lusikalla... Salaattipöytä ihan ok. Tekisi mieleni antaa paikalle uusi mahdollisuus.. mutta enpä taida jaksaa tänne asti lähteä sen takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2017
Arvosana: 0
Lakeudenmies
11 arvostelua

Uusi suosikkini Seinäjoella. Lounassalaatti on erinomainen ja keitot maittavia. Tarjoilijat ystävällisiä. Tunnelma on erittäin miellyttävän rauhallinen. Miinusta? Keittokinkku tai raejuusto päivät salaattipöydässä eivät ilahduta, lounashintaan odotetaan jotain premiumia!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0
Lakeudenmies
11 arvostelua

Suomen PARAS alle kympin lounas. Ruoka on hyvää ja tunnelma rock. Lounasvalikoima on laaja. Ala carte toimii, pakko arvostella edellisiä arvioijia siitä etteivät tajua lisukepolitiikkaa. Minäkin sen ymmärrän vaikka olen maalta! Asiakaspalvelussa on kehittämistä ja myös tiloissa alkaa ikä näkymään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0