Uusimmat arvostelut: Seinäjoki

capes
3 arvostelua

Aivan loistava illallinen nautittu seurueen kera. Pöydät järjestyivät juuri kuten halusimme, ja tarjoilu pelasi. Mm. teriyaki ja tuplapaistettu possu veivät kielen mennessään :) Suosittelen myös koittamaan sushia. Paras aasialainen tähän mennessä, ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 29.03.2018
Arvosana: 0
kkkmmm
2 arvostelua

Erittäin hyvä ja laadukas ruoka. Aivan mielettömän hieno kokemus. Lounasbuffet hyvä ja tuoreet sushit eurolla päälle. Siisti viihtyisä ravintola. Kivasti sisustettu miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.03.2018
Arvosana: 1
Ruokajussi
306 arvostelua

Taas uusi pitsa kebab Seinäjoella. Tilat ovat siistit, tilavat, mukavat. Lista hyvin perinteinen muutamalla erikoisuudella, joista yhtenä hyvänä kanakebab. Vesi kuuluu lounaaseen, samoin keskivertoa parempi salaattipöytä ja kahvi. Ystävällistä, ripeää ja maistuvaa. Pitsan ja kebabin ystävä ei varmaankaan tule pettymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.03.2018
Arvosana: 0
Ruokajussi
306 arvostelua

Amarillon lounas testissä. Vaihtoehtoja käytännössä 3, samat päivästä toiseen. Burger tai tortilla; valitsin burgerin. Samoin kaikki muut. "Alkusalaattina" tutusti nachoja. 45 minuutin odottelun jälkeen tuotiin suolattomat ranskalaiset ja burgerit. Siis 45 minuuttia lounasaikana, kun vaihtoehtojakin on noin vähän?? Suolaa ei ollut missään tarjolla, eikä mitään muutakaan. Vesi kuului sentään hintaan, ja jälkkärikahvin sai hakea itse salin toiselta puolelta. Pisteenä i:n päälle kassalla maksaessa ruvettiin vielä kiukuttelemaan bonusleimojen kanssa - kiitos ja hei, tulipa testattua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.03.2018
Arvosana: 0
JJossu
2 arvostelua

Palvelu on aina ollut oikein hyvää, vaikka tarjoilijoilla on välillä melkoinen kiire. Hampurilaiset ovat aina hyvin maustettuja ja koottuja, ja ranskalaisia on annoksessa reilusti. Myös mukana tuleva Panchon remu-dippi on todella hyvää. Paikan päällä on siistiä ja viihtyisiä looseja, mukaan tilatessa annokset pakataan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2018
Arvosana: 0
Ruokajussi
306 arvostelua

Erittäin perus hampurilaispaikka. Annokset ovat hyvin tavallisia, paitsi että ne ovat aika isoja. Paikan plussana mainittakoon että se oli erittäin siisti, melko hiljainen ja parkkitilaa oli hyvin. Ja ruoan maku, ei moittimista. Kun olet nähnyt yhden olet nähnyt ne kaikki...

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.01.2018
Arvosana: 0
Kujaja
3 arvostelua

Väärä pizza tullut 3/4. Maku loistava!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2017
Arvosana: 0
Kujaja
3 arvostelua

Erinomainen ja huomioi erityisruokavaliot

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0
Kujaja
3 arvostelua

Aivan huippu kokemus. Ruoka enemmän kuin herkullista, ja palvelu ensiluokkaista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0
KirsikkaLuminen
1 arvostelu

Pizzat olivat Seinäjoen parhaimmistoa! Myös rullakebab oli hyvää, ja iso kuin mikä. Sisustus oli todella hieno ja palvelu hyvää. Kunpa vielä saisi kotiinkuljetuksen! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0