Ei tietoa

Kahvila-Konditoria Pikku Paussi

kahvila
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viikonloppureissun helmi! Uskomaton pieni kahvila, jonka leivonnaisvalikoima oli aivan huima. Lisäksi täällä oli sellaisia leivonnaisia, joita en ole nähnyt missään muualla ja joitten nimiä en tiennyt. Ei prameita kakkupaloja, vaan kaikenlaisia leivonnaisia! Oikeita raaka-aineita: kermavaahtoa, lakkahilloa... Valinnan vaikeus oli järkyttävä! Ja mikä tärkeintä: maku oli myös loistava. Palvelu oli aivan mainiota: kolme naista taiteili pienessä tilassa toistensa ohi ja lomitse ja juttu luisti. Asiakkaista muodostui jatkuva jono. Kahvilan muutamaan pöytään yritimme kaikki ahtautua, ja tunnelma oli katossa. Erikoinen elämys, ja kahvilana yksi parhaista vierailemistani! Seinäjoella...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2016
Arvosana: 0

Seinäjoen paras kahvila. Lounas on edullinen ja hyvä. Erityisesti pizzat ovat hyviä, plussaa salaatista joka kuuluu lisukkeeksi. Opiskelijat saavat myös alennusta. Ainut miinus on tilan ahtaus, joskus pitää kiertää korttelia pari kertaa, että mahtuu sisään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 1

Käyn usein ja aina tulee vilkaistua, että vieläköhän olisi tarjolla sitä suussa sulavaa Kaalipiirakkaa jota sain joskus 1980 luvulla.
Jospa vielä joskus?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Ostin 60v :lle synttäri kakun.
Merkkipäivänä huomasimme, että kakkupohja olikin poltettu, jotenka se siitä herkusta.
Jäi palaneen maku suuhun koko kakusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.04.2014
Arvosana: 0

Keittolounas vitosella.
Oli pakko maistaa molempia keittoja, ja täytyy sanoa että hyvää oli. Konstailemattomia mutta maistuvia keittoja, tällä kertaa silakasta ja jauhelihasta. Herkkuvitriini oli niin hyvän näköinen että meinasin sortua... Jos jotain kehittämisideoita haluatte kuulla, niin:
- voita sämpylöihin kiitos
- maitoa juomaksi, tai jotain muuta kuin kraanavettä
- palvelu voisi olla hivenen ystävällisempää nykyaikana

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Ihana valikoima herkkuja!

Kahvilassa on vain turhan ahdasta joka puolella. Meteli ja kapeissa väleissä tasapainoileminen ei houkuttele rauhallista kahvihetkeä etsivää, mutta toisaalta vitriinin valikoima saattaa houkutella takaisin yhä uudelleen...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Mukava myyjätär, hauskanoloinen, visuaalinen ja laaja tarjonta sekä etelä-pohjalaista pöhinää pienessä tilassa. Vilpittömän hymyn arvoinen, kodikas tapaus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2014
Arvosana: 1

Leipomukset ovat mieleeni, mutta henkilökunnan palvelussa on todellakin parannettavan varaa. Kannattaisi hieman miettiä, kuinka kohtelevat asiakkaitaan ja miten puhuvat ja käyttäytyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2013
Arvosana: 0

Nice bakery food and filter coffee OK. Customer service is great. However it's busy and hard to get a seat and very cramped seating.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 05.01.2013
Arvosana: 0

Ne leivonnaiset. .. En oikein edes ymmärrä, miten näin pieni kahvila-leipomo pystyy pitämään niin laajaa valikoimaa leivonnaisia ja lisäksi tarjoamaan kolmea eri keittoa, salaatteja ja leipiä lounaalla. Pikkuleipomoissa tehdään rehellistä ja maukasta ruokaa. Tästä on vaan pakko tykätä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 15.02.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Koulukatu 18, 60100 Seinäjoki - Reitti
http://pikkupaussi.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita