Closed now

Uppalan Kartano

Rating 4.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets

Reviews (20)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Upea miljöö, konstailematonta hyvää ruokaa, kauniisti esillä. Erittäin ystävällinen ja osaava palvelu, varsinkin viinien suhteen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.09.2017
Rating: 0

Miellyttävä vanha rakennus oli tosi tunnelmallinen iltaravintolana. Kynttilälampetit seinillä ja valkoiset liinat pöydillä toivat juhlallisen olon. Palvelu oli ystävällistä sortumatta mielistelyyn ja leperrykseen. Ruokalista oli tasapainoinen ja itse ruoka huolellisesti valmistettua ja maukasta. Hieno ravintola. Outoa oli vain pihalla paistava kauhea valomainos, joka ei sopinut tunnelmaan ollenkaan. Toivottavasti se oli vain väliaikainen rumilus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2016
Rating: 0

Mielestömme paras ravintola Seinäjoella. Mahtava palvelu, joka tulee hienoa ruokaa. Hyvänä lisänä viinipaketti sovitettuna valitsemiisi ruokiin.
Olemme juhlistaneet erikoispäiviämme, emmekä ole pettyneet koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2015
Rating: 0

Käytiin isänpäivän aattona ilman varausta. Oli täyttä, mutta silti saatiin kuudelle hengelle tilaa. Ruoka oli järjettömän hyvää, karitsa oli mehevää ja mureaa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiallista, asiakasta huomioitiin koko ruokailun ajan ja huolehdittiin, että kaikki on hyvin.
Voin suositella varauksetta, varmasti tulee käytyä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2014
Rating: 0

Ei uskoisi, että kerrostaloalueen keskeltä löytyy näin kaunis kartanomiljöö. Seinäjokelaiset saavat olla ylpeitä tästä paikasta. Taidokkaasti remontoitu ja piha-alueet istutuksineen luo tunnelman. Tarjoilijat ovat selvästi ylpeitä tasosta ja tekevät asiakkaan ruokailukokemuksesta myös nautittavan. annokset kauniisti aseteltu, ruoka on erinomaista. Kannattaa tulla kauempaakin !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.09.2014
Rating: 0

Aivan mahtava lohi kastikkeineen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2013
Rating: 0

Kokemukseni ja arvosteluni Uppalan kartanosta perustuu isolle ryhmälle järjestetystä yksityistilaisuudesta toukokuulta 2013.

Järjestelyt onnistuivat vaivattomasti kartanon henkilökunnan kanssa.
Tilat ovat erittäin kauniit ja toimivat. Meidän 30 hengen seurueelle oli järjestynyt täysin oma tila ja rauha talon yläkerrasta. Sen verran kevät yllätti, että lampussa pörräävä ampiainen hätisteli siivillään mansetteihin kerääntynyttä pölyä, joka leijaili alas pöydälle kesken ruokailun, mutta pieni ja melko koominen ryppy muuten niin täydellisessä miljöössä vain nauratti kaikkia inhimillisyydellään.

Tarjoilijat olivat ehdottoman kohteliaita ja palvelualttiita. Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi! Mahtavaa oli se, että kaikki järjestyi niin saumattomasti, ettei missään vaiheessa tuntunut siltä, että henkilökunta ei osaisi hommaansa. Ruoka vain ilmestyi tarjolle, kaikki oli kohdillaan ja ruoka oli todella lämmintä! Viiniä pöytiin tarjottiin sopivalla tahdilla ja muutakaan juomaa ei tarvinnut pyydellä. Ruokaa oli tarjolla runsaasti ja riittävän pitkään niin, että jokainen ehti syödä itsensä täyteen kuitenkin kiireettä.

Ruoka oli maultaan ehdottomasti positiivinen yllätys! Noutopöytään oli paikallisista lähiruokaherkuista koottu monipuolinen kokonaisuus, josta jokaiselle löytyi aivan varmasti oma annoksensa, vaikka ei niin olisi joka lajista tykännytkään. Hauskaa oli se, että melko rohkeasti oli tarjolla Ilmajokisia savumakkaroita ja suussasulavaa lohta samassa pöydässä. Terriinejä oli kahta erilaista ja kolmantena maksapatee, joka oli jo ehkä vähän liikaa samaa, vaikkakin suussasulavan herkullista. Salaateissa oli useampaa erilaista tarjolla, kaikki hyviä. Lohen parina oli uunissa haudutettua nautaa, joka oli niin pehmeää, että todellakin vei kielen mennessään!
En muista kaikkia, mitä pöydässä oli, mutta jälkiruokaan asti säilyi herkullisuus. Jokainen sai ruokaa riittävästi ja jokainen ruokalaji oli aina edellistään parempaa. Siihen kiinnitin huomiota, että jälkiruokakahvi oli ehkä parasta ravintolakahvia, mitä koskaan olen saanut! Se oli vastakeitettyä, siitä puuttui seisottamisen maku, eikä se maistunut kahvijauhoille.

Todella positiivinen kokemus isommalle ryhmälle! Jokainen osallistuja kehui ruokaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 29.06.2013
Rating: 1

Todella hyvää ruokaa. En päässyt vieläkään päivälliselle Uppalaan, mutta sentään lounaalle. Paikka on mukavan tunnelmallinen, vanha rakennus on saatu aika mukavan näköiseksi.
Söin lohta ja perunaa. Alkusalaattina oli vihreää salaattia, kurkkua, tomaattia, suolaheinää ja jotain basilikakastiketta. Ihan hyvää. Pääruokana ollut lohi oli yksi parhaista koskaan syömistäni kaloista, siis todella hyvin onnistunut! Kastikekin oli erittäin hyvää. Annos oli sen verran pieni, että suosittelen jälkiruoan ottamista ettei jää nälkä. Itse join vain kahvit, josta iso miinus siitä, että maito oli luultavasti jotain rasvatonta litkua. Miksen kahvin kanssa koskaan saa kermaa? Ero maussa on todella iso. Muuten ruokailu oli todella mukava kokemus. Vielä jos tarjoilijat saisivat vähän luontevuutta ylenpalttiseen kohteliaisuuteensa, täyttäisi paikka vaativankin ruokailijan toiveet. Seinäjoen tarjonnassa tämä paikka menee helposti top3:een. En suosittele kiireisille lounastajille. Suurin osa syömäreistä näyttikin olevan pukumiehiä lounaspalaverissa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 27.06.2013
Rating: 1

Tasaisen laadukasta toimintaa. Ei ole muutamina käyntikertoina yllättänyt suuntaan eikä toiseen, vähän enemmänkin olisin odottanut. Kesällä tunnelmallinen piha. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.04.2013
Rating: 0

Mukavan rauhallinen ja kotoisa paikka keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin ylellisen oloinen. Ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Ilmarisenkatu 14, 60100 Seinäjoki - Route
06 4141 800
http://www.uppalankartano.fi/

Options