Kitchen is open

Gustav Wasa

Rating 4.7 / 5

Reviews (10)

7 ruokalajin maistelumenu oli hyvä. Muistaakseni tuli kylkeen 1 tai 2 keittiön tervehdystä.

Ruokalajit tuli hyvällä vauhdilla. Vaimo käski olla syömättä ennenkun mennään, kuulemma annoksista tulee tarpeeksi täyteen, itse olisin nauttinut nauttinut varmaan hieman enemmän, jos olisin ensin syönyt kotona.

Palvelu oli hyvää, ravintola hieno ja ruoka hyvää, eikä hintakaan ollut korkea saatuihin makuelämyksiin nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

G7 ja viinipaketti, , todella hyvää,laadukasta ja yllätyksellistäkin fine diningiä, olin yllättynyt että vaasassa saa näin hyvää ruokaa. Hieno miljöö josta tosin saimme pöydän meluisan keittiön oven läheltä, maanantaina paikka oli lähes tyhjä niin olisi voitu osoittaa rauhallisempikin paikka, ei sitä kesken illan alata enää pöytää vaihtamaan. Tarjoilija hallitsi hommansa muuten loistavasti, kysymyksiin sai vastauksset ja hommai toimii. Tänne vielä uudestaan mutta ei enää samaan pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 17.11.2015
Rating: 0

Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa. Ruoan hinta ok suhteessa siihen että saa hyvää fine dining kokemusta. Hieman vaikea arvioida kun menu vaihtuu jatkuvasti. Mitä oikein arvioisi? Kokki lienee taidokas ja viinit osataan valita ruokaan sopiviksi. Raaka-aineet on ilmeisesti sesongin mukaisia. En tiedä löytyykö kovin paljon kekseliäisyyttä mutta perusasiat hoituu kunnolla. Tilat ja miljöö on perus kellariraflaa mitä löytää monesta paikasta. Arvaan että tulen syömään menun jälleen mutta viinipaketti on ehkä ylihintainen, vaikka kykyä valita hyvät viinit raflalta köytyy. Fine dining kokemukseksi tämä on toinen vaasan hyvistä paikoista. Suosittelen jos hinta itse (ilman laatukokemusta) ei tunnu liian kovalta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2015
Rating: 0

Kovasti oli tätä paikkaa ennalta kehuttu, joten odotukset olivat korkealla. Tasting menu oli koettava. Vastaavia olen syönyt useasti pääkaupunkiseudulla ja maailmalla. GW7 ei ylittänyt odotuksia muun kuin lämpimän liharuuan osalta. Muut kuusi oli ihan ok, mutta ei yhtään enempää. Palvelukin oli ihan ok, mutta pari kämmiä sattui mm. laskutuksen osalta. Paikka sinänsä oli ihan tunnelmallinen, mutta ei se silti kompensoinut suhteellisen vaatimattomaksi jäänyttä makuelämystä. Viinipakettikin oli ihan ok, mutta ei erinomainen. Neljän hengen seurueen loppulasku oli lähes 400 euroa ja sen maksoin omasta pussista. Sanotaanko niin, että tulipahan koettua, mutta toista kertaa ei tule. Tai saattaa tullakin, mutta silloin kyse on edustuslounaasta ja itse en loppulaskua maksa ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 28.07.2015
Rating: 0

GW7 tasting menu viinipaketteineen oli loistava

     
     
     
Experience: À la carte Price: 120€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

GW7 menu aivan loistava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2013
Rating: 0

GW7 Tasting Menu on todellakin elämys - sen kautta olen uskaltautunut maistamaan mitä erikoisempia ja etenkin aiemmin ennakkoluulolla välttelemiäni ruokia. Pyrin aina käyttämään vieraitani mahdollisuuksien mukaan kokemassa tämän menun. Parasta GW7:ssä on se, että se on aina käydessäni erilainen - mutta silti aina täyden kympin arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.07.2013
Rating: 0

7 ruokalajin tasting menu todella hyvä ja raaka-aineita oli käytetty monipuolisesti. Palvelu oli lämminhenkistä ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 64€ Added: 24.02.2013
Rating: 0

Den trevligaste restaurangupplevelsen jag har haft i Österbotten. Servicen var den bästa någonsin, källaren var otroligt trevlig och maten hade hög klass. Dock var jag så ovan med den något "avancerade" sjurättersmenyn att jag inte kunde njuta fullt av själva smaken. Inte har jag heller erfarenhet av vad rimlig prisaättning för mat som denna är men det kändes helt acceptabelt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.06.2012
Rating: 0

Miellyttävä kellariravintola ja hyvä palvelu. Vaasan parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 10.11.2008
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Raastuvankatu 24, 65100 Vaasa - Route
050-4663208
http://www.gustavwasa.com/

Options