Latest reviews: Seinäjoki

MarkoV
1 review

Entisensä siitä mitä Rosso on joskus ollut. Ruoka todella ala-arvoista. Pihvin paistaminenkin todella osaamattomissa käsissä. Kastike kylmää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.08.2018
Rating: 0
valkosibali
1 review

Itse erehdyin kokeilemaan kyseistä pizzeriaa tilaamalla kotiin pari pannupizzaa. Pizzojen piti olla perillä klo 21.29. Kello vieri eteenpäin ja n. klo 22.10 oven taakse saapui hopea suht uusi bemari. Kaveri lykkäsi pizzat käteen ja mainitsin myöhästymisestä. Vastauksena ”Oli muitakin asiakkaita!”. Ajattelin ja asiasta mainitsinkin, että väliäkös tuolla, jos pannupizzat ovat hyviä. Laatikoita avaessani huomasin, että pizzat olivat normaali pizzoja - ei pannupizzoja. Koko oli puolet pienempi normaalista pizzasta ja sen lisäksi reunoja oli vähän nostettu, niin että pizza näytti syvältä lautaselta. Tämän fanfaarin kruunasi se, että pizzat olivat kylmiä ja täytteitä puuttui (paitsi, jos lasketaan sinihomejuusto niin, että koko pizzassa oli yksi mitätön nokare sitä). Parin palan syömisen ja outojen sivumakujen arvioimisen jälkeen pitelen mahaani... Ehdoton ei! Tilatkaa mielummin ihan täysin muualta ruokaa. Seinäjoella on pizzerioita, joissa saa mitä tilaa ja tarvittaessa saa kotiinkuljetuksen 0€. Tästä huvista maksoin 27€, josta 3€ meni kotiinkuljetukseen. Kaksi ”pannu”pizzaa siis maksoi 12€.........

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.07.2018
Rating: 0
Marppa
1 review

Tekivät minulle väärän pizzan, jonka sitten vasta kotona huomasin. Huusivat ja väittivät vastaan puhelimessa, kun soitin asiasta. Eikä edes tarjoutuneet tuomaan uutta pizzaa vaan se olisi pitänyt itse lähteä hakemaan. Wingsit oli sentään hyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 07.07.2018
Rating: 0
masavi
39 reviews

Ravintola on viihtyisä ja terassi poikkeuksellisen upea. Palvelu miellyttävä ja tilaamani pizza hyvä, erityistä oli pizzapohjan rapeus, pizzani oli erinomainen. En ole varsinaisesti pizzan syöjä. Tulenpa uudelleen kokeilemaan muita vaihtoehtoja, erityisesti kiinnostaa tuleva lounaspuffet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.06.2018
Rating: 0
Pulinaristi
4 reviews

Hyvää ruokaa ja palvelua. Toivon pitkää ikää kaupungin ainoalle sushiravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2018
Rating: 0
Pulinaristi
4 reviews

Pettymys, ruoka oli mautonta ja pikkuruisten hampurilaisten välissä oli lähes yksinomaa köyhä läjä salaattia. Ei mausteita tai kastikkeita nimeksikään. Ravintola oli kolkko ja tyhjä, mutta silti ruokien tilaamisessa ja saamisessa kesti luvattoman pitkään. Hintakin oli järkyttävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.06.2018
Rating: 0
Pulinaristi
4 reviews

Useamman kerran tilanneena voin suositella tätä ravintolaa. Pitsoissa on sopivasti täytteitä, kebab on maistuvaa ja erityisesti hampurilaisissa hinta-laatusuhde yllättää positiivisesti. Aina ripeä toimitus ja ruoka on sekä kuumaa että herkullista.

Lukuisia paikallisia pitserioita testattuani voin viimeinkin lakata etsimästä: vakiopaikka on löytynyt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2018
Rating: 0
Pulinaristi
4 reviews

Kaikin puolin sitä, mitä liukuhihnatuotetulta ketjuliikkeeltä olisi pitänyt odottaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2018
Rating: 0
capes
3 reviews

Aivan loistava illallinen nautittu seurueen kera. Pöydät järjestyivät juuri kuten halusimme, ja tarjoilu pelasi. Mm. teriyaki ja tuplapaistettu possu veivät kielen mennessään :) Suosittelen myös koittamaan sushia. Paras aasialainen tähän mennessä, ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 29.03.2018
Rating: 0