Kitchen is open

Cafeteria Salotta

Rating 3.8 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomainen ravintola. Mennessäni jännitin saanko keitosta mahani täyteen, poistuessani sätin itseäni oliko pakko ihan noin paljon ahtaa. Itse sai koota salaatin hyvistä aineksista, lisäksi kahta keittoa ja jälkkärikahvi + pannari hillolla ja kermavaahdolla. Astiat kerätään pois, paikka on todella siisti ja mukava, ystävällinen palvelu jne. Asiakkaina näytti olevan paljon nuoria miehiä ja naisia, joku voisi ehkä käyttää termiä "hipster" paikasta puhuttaessa. Pelkkä salaatti tai keitto on halvempi, mutta koko setti maksoi 9,30 € mikä on ihan ok hinta, mutta tiputti hinta / laatu pisteitäni "tavallisiksi".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2016
Rating: 0

Good attentive customer service, always a nice and tidy cafe, even when busy. Lots of filter coffee and some buns and cakes.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 19.07.2013
Rating: 0

Ihan hyvä salaattipöytä järkevään hintaan.

Aina samat ainekset tosin, joten liian usein käytynä ruvennee kyllästyttämään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.05.2013
Rating: 0

Aluksi lounaan keitot vaikuttivat oikein maukkailta ja hyviltä, mutta jossain vaiheessa useasti käytyäni tuli huomattua, että alkoivat maistumaan vähän einekselle. Ei siis taineet olla ihan omin kätösin tehtyjä, vaan jotain valmis juttuja. Salaattipöytä saa kyllä plussaa monipuolisuudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2013
Rating: 0

Soletan itse koottu salaatti erittäin tuoreista aineosista oli erittäin maukas. Hernekeiton hieman kovat herneet jättivät vähän toivomisen varaa, mutta pannukakku kermavaahdolla kruunasi kaiken.

Keitto+salaatti hintaan 7,90, pelkkä keitto 5,50. Tarjolla oli kahtaa keittoa. Pelkän salaatin voi ottaa salaattipöydästä myös painon mukaan muistaakseni 14,30/kg.

Lounasaikaan oli aikamoista vilinää ja kovaäänisten naisasiakkaiden kovaääninen keskustelu kaikui tiloissa. Mutta ainakin on elämää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 30.09.2010
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Puskantie 1, Kauppakeskus Lehtinen, 60100 Seinäjoki - Route
06-4144 561
http://www.salotta.com/

Options