sape

36 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: 3.Linja

Käyn täällä lounaalla noin kerran viikossa. Erittäin viihtyisä paikka ja maistuva lounas. Ruokalajeja on yleensä pari kolme ja lisäksi päälle jälkiruuat. Saamani palvelu on ollut hyvää. Välillä varsin ruuhkainen paikka, mutta en kyllä ihmettele suosiota.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Sloppy Joe West Coast Grill cal-mex

Olen kokeillut sekä lounasta että listalta hampurilaista ja kumpikin on ollut varsin hyvä kokemus. Täällä ei tehdä tex mex -ruokaa tai hamppareita kaupan valmiista sämpylöistä tai kastikkeista. Lähes kaikki tehdään itse. Erityisesti salsakastike on erinomaista. Suosittelut!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Kasvisravintola

Maittavaa kasvisruokaa. Täältä ei lähde edes liharuokaan tottunut ruokailja nälkäisenä pois, sen verran annoksissa riittää syötävää. Valikoima seisovassa pöydässä laaja. Paikka on ulkoasultaan hieman ankea, mutta ruokailu toimii hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.02.2010
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Saaga lappish

Kuten aiemmissa arvosteluissa mainitaan, tämä paikka sopii oikein hyvin ulkomaisten vieraiden kestitsemiseen. Paikassa on sopivasti eksoottista lapin mystiikkaa.

Seurueessamme kaikki tilasivat saman menun ja alkupalana tarjottu poro monessa eri muodossa oli erittäin herkullista, erityisesti poron kieli. Pääruokana oli poron niskaa ja se oli myös hyvää, mutta ei mielestäni aivan samaa kaliiperia kuin alkuruoka. Jälkiruokana tarjottu leipäjuusto kanelikastikkeessa kuulosti aluksi varsin oudolta yhdistelmältä, mutta toimi sittenkin oikein hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 31.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Bambu

Olen käynyt täällä muutaman kerran lounaalla ja kokeillut sekä wokkeja että salaatteja. Kummatkin ovat olleet maistuvia. Annokset ovat isoja, joten nälkä lähtee varmasti. Plussana mukavat näkymät kauppatorille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.07.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Vellamo

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.08.2012
Rating: 0

Restaurant: VG Wok

Erittäin maukkaat ruuat. Olen käynyt kerran syömässä lounaalla. Paikka on tosin hieman pieni, mutta kesäaikaan ulos mahtuu hyvin syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Cafe Manuela
     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.07.2012
Rating: 0

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 31.07.2012
Rating: 0

Restaurant: RantaKerttu

Olen käynyt pari kertaa sunnuntaisin hampparibufeessa. Ruoka on Kertun vastaavaan tottuneena hyvin samankaltaista. Eli omat odotukseni täyttyivät. Bufeen hinta on hieman hintava laatuun nähden, mutta ei mikään ylikallis. Silloin tällöin nautittuna varsin kohdallaan. Palvelu on ollut joka kerta rentoa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.03.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites