Closed now

Kasvisravintola

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka kohtuullista, outo mijöö

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.03.2015
Rating: -1

Olen käynyt vuosittain 10-15 kertaa Kasvisravintolassa, ja aina lähtenyt tyytyväisenä. Erinomaiseta, tuoreista ja raikkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokaa. Menu hyvin suunniteltu niin että saa aina herkullisia makuelämyksiä. Ei mitään kummallisuuksia, sillä keittiössä on ammattitaitoista väkeä. Muista että täältä et saa kahvia vaan vain teetä jälkiruoaksi. Tiedän jopa urheilijoita jotka käyvät Kasvisravintolassa. :-)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.11.2014
Rating: 0

Tämä on parasta Turussa!
Todella hyvää kasvisruokaa (usein vegaania), ja ellei - halutessasi vegaanin vaihtoehdon, saa keittiöstä. Salaattipöytä erinomainen ja kastkkeet iiihania. Minä en anna mitään muuta miinusta kuin ne portaat Yliopistonkadulta - mutta pääseehän sinne helpomallakin, Puutarhakadulta. Nim. huonojalkainen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.11.2014
Rating: 0

Menimme syömään hyvää kasvisruokaa ja saimme buffet lounaan verran lähes syömäkelvotonta ruokaa. Salaattipöytä oli todella suppea ja salaatinkastike kauniisti sanottuna mielenkiintoinen. Pääruoka oli myöskin iso pettymys ja todella haaleaa. Olen kuullut paljon kehuja paikasta ja oman kokemukseni perusteella voisin hyvin uskoa että paikkaa täälläkin kehuneet ovat siellä töissä tai tuntevat työntekijän. Ei enää ikinä sinne, Turussa on hyviäkin kasvispaikkoja!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.08.2014
Rating: 0

Kävin lapsena usein Linnankatu 3:n ravintola Versossa syömässä back in the days. Salaatinkastikkeen perusteella Betelin alakerran Kasvisravintolalla on jotain tekemistä lapsuuden muistojeni kanssa, ja olenkin siellä nyt käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti viimeisen vuoden aikana. Ikinä tarvitse pettyä. Maukkainta kasvisruokaa mitä olen Suomessa missään syönyt, loistavat salaatinkastikkeet ja taivaalliset valkosipuliperunat. Miljöö ei ole minun mieleeni mutta se ei makunautintoa estä ja näin kesäisin olen usein ottanut lounaan mukaan (13,5e/kg). NAM!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2013
Rating: 0

Turun paras lounaspaikka. Piste.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.11.2012
Rating: 1

Maukasta ja täysipainoista kasvisruokaa ja hinta kohdallaan. Käyttävät paljon luomutuotteita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 29.12.2011
Rating: 1

Ravintolassa hyvä ja riittävä buffetti. Hintansa arvoinen etenkin kun kymmenen kerran alekortin huomioi. Henkilökunta ystävällistä.

Ainoat miinukset mitä tälle paikalle keksii, ovat hieman syrjäinen sijainti, sijainti kirkon sisällä (Jos ei tykkää sellaisesta ympäristöstä) sekä lyhyet aukioloajat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2011
Rating: 1

Hyvä kasvisruoka kokonaisuus erityisesti piristävä salaattipöytä. Ruoka oli melko miedosti maustettua ja samalla ruuan terveellisyyteen oli panostettu. Ravintolamiljöö oli pelkistetty, mutta toimiva.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2011
Rating: 1

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Yliopistonkatu 29 a, 20100 Turku - Route
050-326 5122
http://www.turunkasvisravintola.fi/

Options