paawo

76 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (74)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ristorante Vaelsa

Herkkullista pastaa! Pasta-annokseen sisältyi leipä (+levite) ja huippu hyvää mozzarella-juustoa. Palvelu oli hyvää ja ravintola sisustukseltaan tyylikäs.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Korea House korean

Helsingin korealainen. Kun kaupungissa ei ole juuri tarjontaa korealaisesta ruuasta niin tämäkin kelpaa paremman puutteessa. Kyllä kalpenee maailmalta löytyville ravintoloille, erityisen pettynyt olin lisäkkeiden määrään ja laatuun. Hyvää ruokaa jokatapauksessa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 14.05.2014
Rating: 4

Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Hyvää massatuotanto italialaista! Ruoka on yllättänyt positiivisesti joka kerta huomioiden paikan profiilin. Ruuat tulevat nopeasti, paikka on riittävän viihtyisä, aukioloajat/sijainti plussa ja ruoka on kohtuullisesti hinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 27.05.2012
Rating: 4

Restaurant: Kilim turkish

Edelleen parhaita turkkilaisia buffet-ravintoloita. Olen käynyt ensimmäisen kerran käynyt ravintolassa pari vuotta sitten enkä huomannut mitään aikaisemmissa arvosteluissa mainittua tason laskua. Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista sekä salaattipainotteista. Kasvissyöjälle tarjottiin erikseen falafel-pyöryköitä lämpimänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Café Veganissimo

Vegaanibrunssi. Hyvillä mielin olen joka kerta paikasta. Ruoka ei ole aivan yhtä ylenpalttisesti tarjolla kuin monessa muussa brunssissa, mutta ruoka on aina ollut hyvää ja vatsa on tullut täyteen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Happy Dragon

Peruskiinalainen. En lähde paikka haukkumaan koska kaiken kaikkiaan oli ihan ok, mutta mielummin menen samalla rahalla parempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Unohtumaton kokemus aasialaisen ruuan parissa. Söimme kolmea erillaista kasvisruokaa sekä kiinalaisia että thaimaalaisia curryjä. Alusta asti palvelu oil välitöntä ja ystävällistä. Tyypillisen yliystävälliseen palveluu ei kuitenkaan sorruttu. Ruuat oli kuitenkin paras osa kokemusta. Raaka-aineet olivat erinomaisia ja mausteita ei oltu säästelty. Premium kiinalaisfiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 08.07.2013
Rating: 2

Restaurant: Chantico mexican

Yllättäviä ja uusia makuelämyksiä. Kivan karu, mutta samalla kodikas kahvila-miljöö. Lautaselle tuli pienehkö annos, mutta joka oli täynnä uusia ja mielenkiintoisia makuja. Hyvää vaihtelua tex-mexille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Satkar nepalese

Keskinkertainen nepalilainen. Ravintola on perusvarma ratkaisu vaikka ei mitenkään erityisesti säväytä. Olen kuitenkin ollut ruuan laatun ollut tyytyväinen niinä muutamana kertana joina olen käynyt. Ravintola on viihtyisä. Lounaan sisältämä salaattipöytä on suppea ja heikkotasoinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.07.2011
Rating: 1

Restaurant: Donghai chinese

Lähiö-kiinalainen. Ravintolassa perusteet kunnossa ruoka hyvää, annoskoko ok ja ruoka tulee nopeasti pöytään. Pitsa & kiinalainen kombo on uniikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.09.2013
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites