ellinora

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Isommalla ystäväporukalla syömässä. Otimme kahden muun kanssa 3:lle jaettavaksi tarkoitetun pääruoan, jotta saimme maistella eri makuja. Herkullista oli. Letut olivat uusi tuttavuus ja varsin täyttäviä, sopivat kuitenkin mielestäni ruuan kanssa ihan hyvin.

Palvelu oli ystävällistä ja suht ripeää, vaikka paikka perjantai-iltana täynnä olikin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Perjantai-illan dinner neljän hengen seurueessa, pöytävarauksella. Todella mukava ja asiantunteva tarjoilija, joka osasi suositella meille hyvät ruuat ja viinit. Meillä oli mukava ilta. Ainoa miinus tulee aivan liian kovalla olleesta musiikista (dj soittamassa), jonka takia keskustelu pöydässä oli vaikeaa kun pöydän toisella puolella olevan puhetta ei meinannut kuulla + ääni käheytyi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 08.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Satkar nepalese

Positiivinen yllätys. Ruoka oli hyvää, samoin palvelu. Söimme kasvisruuan ja lammas-kana thalin. Hinta oli ruuan laatuun ja annoskokoon nähden mielestäni ok, sisältäen myös naan-leivän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Cafe Akseli

Viihtyisä pieni kahvila torin laidalla. Herkullisia suolaisia piirakoita sekä erilaisia makeita herkkuja. Edulliset hinnat ja ystävällinen palvelu. Päivittäin tarjolla myös keittolounas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Buonissimo! Pasta (Mare e monti) oli todella hyvää ja annoskoko sopiva. Jälkiruoaksi tiramisúa, joka vetää hyvinkin vertoja parhaille Italiassa syömilleni tiramisuille. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, ruuat ja lasku tulivat nopeasti, vaikka ravintolassa oli melko paljon väkeä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.08.2010
Rating: 0


Images


Followers