Lounas käynnissä

Panini

italialaista, pastaa
Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (67)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounas on ollut muutamalla kerralla oikein hyvä. A la cartesta ei ole kokemuksia niin sitä en uskalla kehua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0

En ole pettynyt ruokaan ravintolassa näin pahasti pariin vuoteen. Tullessamme oli ravintolassa selkeästi paniikki päällä, vaikka ei ollut edes täysi - jouduimme myös vaihtamaan pöytää, vaikka niitä oli vapaana. Olisi putänyt kääntyä jo tässä vaiheessa, mutta muksumme alkoi olla jo väsynyt ja itsellämmekin kovempi nälkä, joten jäimme. Alkuruoaksi scampeja ja artisokkaa, hintaa molemmilla hieman alle kymppi, artisokan piti olla lehtiä, mutta näyttivät sydämeltä + pettymys pieneen annoskokoon vaikka olivat alkupaloja. Pääruoaksi yön yli haudutettua possun niskaa - hinta 19 EUR / annos. Alkuruoan ja pääruoan välissä meni 30-40 min (muksu ehti jo syödä ruokansa) - fiilikset olivat huonot ja pääruoka voisi ne vielä korjata, mutta... Kun ruoka saapui oli possu läskistä mössöä, jossa syötävää lihaa oli reilusti alle puolet pihvistä - loput löllyvää valkoista laardia. Parsat ja porkkanat oli raakoja, salaatti liialla öljyllä pilattua velliä, mikä muistutti enemmän merilevää kuin salaattia. Kokilla ei taida olla ammattiylpeys korkealla tai sitten peruspizzan tekijä > itse en olisi laskenut tällaisia annoksia asiakkaille. Mainittiin tarjoilijalle pettymyksestä, mutta hyvitystä emme saaneet. En sanoisi kyllä á la carteksi Paninia enkä suosittele kenellekään joka haluaa peruspizzaa tai lounasta enemmän (Facebook-suosituksesta tänne menimme, koska oli lapsiystävällinen - palaute mennyt myös suosittelijalle).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.08.2016
Arvosana: 0

Iso plussa sekä lounaalle että al a carte-listalle! Koskaan en ole täällä huonoa ruokaa saanut. Asiakkaana jatkossakin!:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Härkäpanini oli ällöttävä ja TÄYSIN mauton. Lihassa ei ollut edes suolaa. Kastike jne eivät maistuneet ollenkaan. 19e älytön hinta vastenmieliselle sämpylälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 0

Palvelu töykeää ja todella pitkät odotusajat. Ruokaa sai odottaa yli tunnin ja osa annoksista oli kylmiä jo pöytään tuotaessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Vietimme ystäväni kanssa oikein mukavan myöhäisillan Paninin terassilla. Palvelu pelasi rennosti ja sutjakkaasti ja olimme oikein tyytyväisiä ruokiimme. Itse söin ruokaisan ja maistuvan Maalaissalaatin ja ystäväni söi Cesar-salaatin katkaravuilla. Alkupalaksi otettiin mozzarella-tomaatti-bruschettaa joka saa myös kehumme. Talon valkoviini oli raikasta -loistava kesäillan seurustelujuoma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kävimme kahden lapsiperheen voimin Paninissa illallisella ruuhkaisena kesälauantaina. Ravintola oli melkein täynnä, mutta saimme ruokalistat ja juomat pöytään kohtuullisessa ajassa. Palvelu oli muutenkin asiallista joskin ruuhkainen ilta aiheutti jonkin verran odottelua kaikissa vaiheissa.

Ruokien osalta oli pieniä ongelmia, sillä paninit olivat loppu ja jokirapusalaatti tuli ilman jokirapuja. Ruokien maut olivat kuitenkin erinomaisesti kohdallaan. Erityisesti timjamikastikkeen kera tarjottu risotto oli täydellistä niin maultaan kuin rakenteeltaankin. Samoin lapsille tilatut pitsat olivat erinomaisesti onnistuineita.

Ravintolan tila on hieman kolkko, mikä laskee kokonaispisteitä, mutta kokemus oli kuitenkin kokonaisuutena hyvä. Suosittelisin tätä myös lapsiperheiden illallispaikaksi, listalta löytyy annoksia moneen makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Ilman pöytävarausta poikettiin paikalle arkipäivänä kello 15 aikaan. Terassilla jonkun verran väkeä, sisällä ei yhtään. Tarjoilija ei vastannut tervehdykseen, vaikka käveli vastaan ja katsoi silmiin. Ruokalistat otettiin omin lupinemme ja tarjoilija tuli sanomaan tulevansa hetken päästä takaisin.

Odoteltiin siinä hyvä tovi, ennen kuin toinen tarjoilija tuli kysymään tilauksia. Ruuat tulivat nopeasti. Seuralaisella possupanini, itsellä caesar-salaatti. Ruokaa oli hyvin lautasella ja esillepano kaunis, joskin sisällöltään puutteellinen. Muutama kananpoika ja kirsikkatomaatti, loput salaattia ja parmesaania.

Saatiin syötyä ja taas odoteltiin hyvä tovi, ennen kuin kukaan tuli korjaamaan lautasia. Jälkkäriksi manteli-sitruunakakkua pannacottavaahdolla ja suklaakakku. Eteen kannettaessa todettiin, että päällä onkin mascarponevaahtoa "toivottavasti kelpaa" Seuralainen oli lievästi pettynyt, koska mitään perusteluja miksi näin ei saatu. Hyvältä maistui kuulemma ilmankin, mutta hieman omituista toimintaa.

Jälkkärin jälkeen huikattiin ohiviipottavalle tarjoilijalla laskusta. Viimeiset sekoilut kun loppusumma lyötiin väärin. Seurasin muutenkin tarjoilijoiden toimintaa, nuori kloppi tuntui olevan täysin omissa maailmoissaan.

Kokonaisuudessaan hieman hämmentävä kokemus. Ravintola ei missään vaihessa täynnä ja kuitenkin odotusajat naurettavan pitkiä. Seurasin kuinka neljäkin tarjoilijaa touhusi tiskin takana, ilmeisesti kollegoiden kanssa juttelu oli tärkeämpää kuin asiakkaat. Oma-aloitteisesti ei tuotu tai kyselty mitään, vaan kaikki sai hoitaa itse. Jäi todella valju ja mitäänsanomaton fiilis, kun terassilta poistuttiin.

En usko, että annan toista mahdollisuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 1

Todella hyvää lounasta, tulee nopeasti pöytään ja tehty tuoreista raaka-aineista. Plussaa myös ihanasta foccaciasta sekä kahvin kanssa olevista jälkiruuista. Ja erittäin hyvää palvelua!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.06.2014
Arvosana: 0

Ruoka aina loistavaa, otti sitten pizzan tai pihvin. Kolmisen vuotta ollaan oltu asiakkaina. Ruuan takia käydään täällä 7/10 kerrasta. Alkuun tarjotaan innolla juomaa, jota odottaa saavansa siemailla jo ennen annoksen saapumista, juoma kuitenkin tulee samalla kuin ruoka, joskus vasta hetkeä myöhemmin. Jälkkäri olisi useimmiten maistunut, muttei olla ehditty enää. Fiilis lässähtää sitten laskun odotteluun. Pari kertaa ollaan oltu jo takit päällä ja menty tiskille kun ei jaksettu enää viittoilla tarjoilijalle. Viime aikoina ote tarjoilijoilla reipastunut, siitä plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 16.04.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Linnankatu 3, 20100 Turku - Reitti
02 2515310
http://www.ravintolapanini.fi/fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita