Opens at 11:00

Tiirikkala

Betyg 4.3 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihana paikka Aurajoen rannalla! Iisiä ja maukasta lounasta. Huvilamainen, skandinaavinen ote sisutuksessa ja istumapaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta. Plussaa erikoistapahtumista ja hyvistä juomatuotteista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 1

Ihan huippu :) Kaunis, tunnelmallinen mutta silti rento paikka ja kesällä kattoterassilla voi kuvitella olevansa ulkomailla. Etenkin lounasaikaan edulliset hinnat ja tosi asiantunteva ja mukava henkilökunta. Lauantaibrunssillakin kävin kerran, se oli pieni pettymys, mutta ehkä siksi, että odotukset olivat niin korkealla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.10.2015
Betyg: 0

Oon käynyt pari kertaa, parsaleipä ja lohikeitto ovat maistuneet. Tosi ihana miljöö. Henkilökunta on ystävällistä. Suosittelen! Hinnatkaan eivät päätä huimaa etenkään lounasaikaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

Olimme sunnuntaikahvilla terassilla ja tilasin mustikkapiirakan sekä cappuccinon. Mustikkapiirakka oli todella hyvää, joskin pala olisi voinut hintaansa nähden olla kaksinkertaisen kokoinen. Aiemmin olen saanut vallan mainioita kahveja Tiirikkalasta, mutta tänään cappuccino oli heikko suoritus. Maku oli hyvä, mutta kahvi oli jo pöytään tullessa haaleaa kädenlämpöistä. Tällä kertaa käynti jäi vähän pettymykseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.08.2015
Betyg: 0

Upea miljöö ja parvekkeen hienot näkymät Aurajoelle. Nuo jäivät päällimmäisenä visiitistämme mieleen. Toki ottamamme salaatit (maalaissalaatti ja brie & persikkasalaatti) olivat herkullisia ja ruokaisia. Erityismaininta vielä pienelle makealle, johon oli täydellistä lopettaa nautinnollinen lounashetki.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Söin kermaisen lohikeiton, joka todellakin oli kermainen ja runsas. Melkein liian kermainen ;) jos kaloreita laskee, saattoi olla liian kermainen, mutta hyvää! Henkilökunta oli todella asiallista! Oltiin vielä lasten kanssa ja homma toimi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0

hyvä paikka

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 12€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: -1

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Åbo - Route
http://www.tiirikkala.fi

Options