Subbe

13 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Kumari

Hyvää nepalilaista ruokaa hyvällä valikoimalla, mutta aivan täydellistä palvelua.

Minulta varmistettiin muutamaan otteeseen, että maistuuko ruoka, onko ruokaa tarpeeksi vai puuttuuko jotain. Kysyttiin haluanko jotain lisää ja pyysin Naan-leipää. Lisäleivästä ei veloitettu lisää ja olisin saanut muutakin annokseen kuulunutta lisää varmasti, jos olisin vain tahtonut ja jaksanut melko hyvän kokoisen annoksen jälkeen.

Ruoka hyvää!! Palvelu vielä parempaa!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 24.02.2016
Betyg: 0

Suurin odotuksin ja jännityksin päätettiin testata kuulema Turun paras burgeripaikka, mutta pitää jäädä kyllä odottamaan seuraavaa parasta paikkaa, sillä odotukset eivät täyttyneet.

Pöytään löysivät KahunaBurger ja Chili Dog setit, joista burgeri oli ihan hyvä, mutta ei missään tapauksessa parhaimmistoa burgereista, joita on tullut syötyä. Burgrit on tehty homamade leipiin, josta iso plussa ja hamppareiden välissä oleva paneroitu sipuli toimi hyvin, mutta muuten melko tavallinen ellei jopa keskitasoa huonompi suoritus. Pihvit olivat lähes täyskypsiä, kun oikealta kunnon hampurilaispihviltä odottaa kunnon meediumia ja muut täytteet olivat melko mauttomia.

Chili Dog oli hyvännäköinen setti, mutta kahden nakin ja chili con carnen kanssa täytetty leipä oli myös mauton. Chili con carnesta olisi toivonut löytävän lisää makuja ja välissä olleet nakit olivat täysin mauttomia. Paremmat hodarit saa kyllä jokirannassa hodareita myyvästä kärrystä.

Ikävää sinällään, koska jengi oli kehunut paikkaa maasta taivaaseen, mutta sille tasolle ei kyllä tällä kertaa ainakaan päästy. Iso miinus myös annosten ranskalaisista, joiden kuvittelin olevan ns. käsin leikattuja oikeita ranskalaisia, eikä mitään perus pakasteranuja, jotka on käytetty rasvan kautta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.08.2013
Betyg: 1

Restaurant: Karu Izakaya

Tarkoituksena oli mennä lounaalle tänne uuteen paikkaan, mutta juhannusviikon aukioloaikojen takia Karussa ei ollut lounasta.

Hyvä niin, sillä pääsimme näin koettamaan heidän a la cartensa ja sehän oli todella hyvä.

Ravintola on melko pelkistetty sisustukseltaan, mutta toimii hyvin ja herrat hoitavat hyvin ihmisten vastaanoton ravintolaan ja palvelukokemus on yleisesti varsin hyvä.

Päätimme kokeilla alkuun muutamat eri Izakayat ja lautaselle löysi tiensä teriyaki ribsit, sekä simpukat ja voi vain todeta, että oli mahdollisesti parhaat, mitä on päässyt maistamaan. Izakayan jatkoksi otimme vielä kaksi erilaista Maki settiä, jotka olivat myös hyviä. Aivan maailmaa räjäyttävää kokemusta susheista ei saanut, mutta kuten on joskus todettu, että ne ovat joko hyviä tai huonoja ja nyt olimme kyllä hyvien puolella. Pari nigiriä tuli tilattua vielä, jotka olivat kooltaan vähän pieniä, mutta maukkaita kylläkin,

Kaikin puolin erittäin hyvä fiilis jäi ravintolasta ja tätä on Turun raflakuvioihin odotettu. Viimeiset pari uutta tulokasta viimeisen 6kk aikana, kun ovat olleet auttamatta melkoisia pettymyksiä.

Erittäin hienoa saada Turkuun taas uusi oikeasti hyvä rafla parantamaan kilpailua!

Kiittäen!

Ps. anniskeluoikeudet vielä uupuivat, mutta se ei ole omistajien vika...Sakea odotellessa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 24.06.2013
Betyg: 1

Restaurant: Maneerat

Taas kertaalleen todella hyvää ruokaa ja mahtavaa palvelua.

Varasimme pöydän lauantaille klo yhdeksi ja se tuli tarpeen, sillä muuten ei olisi pöytää saanut.

Eli jos jotain negatiivista pitää hakea, niin se on ravintolan pieni koko ja kapasiteetti palvella...mutta se on enemmin positiivinen ongelma.

Kiitoksia taas kerran!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 15.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Maneerat

Juuri aasiasta palanneen piti mennä vähän hakemaan lomafiilistä takaisin thai-ruuan merkeissä ja ei todellakaan ollut pettymys taaskaan.

Erittäin aitoja makuja, nätin esillepanon kera, sekä ehdottomasti hyvän kokoiset annokset. Söimme papaijasalaatin alkuun, joka on ehdottomasti parhainta mitä Suomessa saa. Lämpiminä ruokina oli Panang härkää, vihreää currya ja pikapaistettuja katkarapuja. Härkä oli mahtavaa, kuten myös muutkin.

Palvelu ja henkilökunta on todella mukavaa!

Lounasta en ole kokeillut, mutta pian sekin on testattu.     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2013
Betyg: 0

Restaurant: Smör

Kävimme tekemässä tuttavuutta Smörin kuuden ruokalajin maistelumenuseen, joka loppujen lopuksi osoittautui 6+3 ruokalajin kokonaisuudeksi.

Olimme syömässä lauantai-iltana ja myöhästyimme hieman varatusta ajasta, mutta se ei tuottanut ongelmaa ja saimme pöytämme heti kun saavuimme ravintolaan.

Palvelu oli heti alusta saakka ystävällistä, vaikka vähän tuntui välillä, että henkilökunnalla oli hyvin kiire, eikä täysin kerinnyt keskittymään meihin, mutta joka tapauksessa palvelu oli kokonaisuutena erittäin hyvää ja asiantuntevaa.

Menu koostui alkuun kahdesta keittiön tervehdyksestä, jotka olivat purjosipulikeitto, sekä lohitartar. Kummatkin olivat hyvin pieniä, mutta juuri sellaisia kuin ruokahalun sytyttäjät kuuluvatkin olla ja erittäin maistuvia.

Keittiön tervehdysten jälkeen pöytään saapui ensimmäinen menun virallinen alkuruoka, joka oli haukimureketta ja sinisimpukkamajoneesia lisukkeilla ja tämä oli helposti yksi parhaista kalaruuista, joita olen saanut eteeni. Toinen alkuruoka oli porotartaria, fenkolimoussea ja sinappijäätelöä, jotka toimivat yhdessä todella hyvin, mutta yksittäin maistettuna olivat hieman outoja ja eivät niin toimineet.

Näiden jälkeen saimme eteemme ensimmäisen lämpimän pääruuan, joka oli puna-anturaa kahdella eri pyreellä höystettynä. En ole suuri pyreiden ystävä lukuunottamatta perunapyrettä, mutta nämä todellakin maistuivat, Toinen pääruoka oli karitsaa kahdella tapaa, eikä karitsakaan pettänyt tällä kertaa.

Jälkiruokia tuli yhteensä kolme erilaista kokonaisuutta, joista ensimmäisenä oli pecorinojuustoa hunajakennon kanssa, joka oli ehkä vähiten säväyttävä ruokalaji tässä menussa ja samalla myös hankalin syödä koostumuksensa vuoksi. Keskimmäinen jälkkäri oli keittiön tervehdyksen muodossa tajoiltu mustikkajäätelö, joka sopi tähän kohtaan todella hyvin raikkauden takia. Viimeisenä saimme pöytään suklaafondantin mustaherukkahyydykkeellä, sekä timjamijäätelöllä ja tämä oli erittäin positiivinen kokemus myöskin.

Ravintola on saanut hyvin ristiriitaista palautetta, mutta tämän kokemuksen myötä voin ainakin suositella ja varmasti tulen menemään uudestaan ja ehdottomasti yllätysmenu tai maistelumenu tulee olemaan tilaukseni tällöinkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 18.03.2013
Betyg: 1

Restaurant: Teerenpeli Turku

Aina yhtä mukavan hauskan mukava mesta, jossa on hyvät juomavalikoimat. Varsinkin heidän omat oluet on todella hyviä.
Tällä kertaa otettiin vähän purtavaakin leivän, tapas-setin ja hodarin muodossa. Oli perus hyvää, mutta ei mitään järisyttävää. Parempaakin ns. pubisafkaa on saanut useasti.

Jokatapauksessa paikka on hyvä, juomat on hyviä ja ilmapiiri todella hyvä unohtamatta todella mukavaa henkilökuntaa.

Menen uusiksi vielä useasti, mutta ehkä pääosin oluelle.     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Torre

Olemme syöneet "uudessa" Torressa nyt muutaman kerran ja ensimmäisen todella epäonnistuneen kerran jälkeen pari seuraavaa ovat olleet hieman parempia, mutta eivät kuitenkaan ole säväyttäneet samalla tavalla, kuin ennen "vanhan" Torren aikaan, jolloin tarjolla oli kaupungin parhaimpiin kuuluvat pihvit.

Palvelu on ollut yleensä vähän turhan hidasta ja ei mitenkään hirveän asiantuntevaa, sekä on joutunut useasti itse puuttumaan palveluun eli pyytämällä menua tai menemällä tiskille tekemään tilausta, joka kuuluisi ehdottamasti tulla pöydästä tarjoilijan toimesta tekemään.

Ruuan laatu on ollut vaihtelevaa ja paljon kertoo se, että omalla kohdalla paras ruokalaji ei suinkaan ole ollut pihviruoka, vaan grillattu mustekala, joka tosin oli todella hyvää.

Maustaminen on tupannut unohtumaan osaksi ruokien kanssa ja jos joutuu itse hakemaan pippuria ja suolaa pöytiin tarjoiltuihin ruokiin, on jotain vähän pielessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 18.03.2013
Betyg: 0

Turhan pitkä ruuan odottaminen vei pisteet paikalta. Jos joutuu odottamaan klo19 pe iltana pääruokaa noin 40min, on jotain pielessä, kun kaiken lisäksi mitään erillisiä alkuruokiakaan ei tilattu.

Itse ruuat olivat hyviä. Testissä olivat pulled pork hamppari ja kanahamppari. Parempaa keskitasoa ja kookkaat annokset.

Lisäki pientä häiriötä tai niin kovin pientä aiheuttu samassa kiinteistössä oleva tanssiravintola, jonka illan esiintyjän sound check oli meneillään ja sen johdosta meinannut kuulla pöytäseurueen puhetta mekkalan yli.


     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 02.03.2013
Betyg: 0

Restaurant: Delhi Darbar

Yksi parhaista intialaisista ravintoloista Suomessa. Annokset ovat hyvän kokoisia ja erittäinherkullisia.

Ehdoton suosikki löytyy Tikka Noraanista, mikä maistuu vaikka tavallisesti suosinkin tulisempaa ruokaa.

Palvelun kopeus vaatisi vielä parannusta, mutta se ei kuitenkaan haittaa kokonaisuutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.02.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites