Köket är öppet

Hiili - American Bar & Grill

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (103)

Olimme eilen illalla kaveriporukan kanssa Turun Hiili-ravintolassa syömässä.  
Ja tahdon kertoa eilisestä kokemuksesta joka oli niin epäasiallista ja epäammattimaista käytöstä kun olla ja voi!! 

Ensiksi aterioihin tuli väärät ranskalaiset (virheitä tapahtuu ja asia saatiin korjattua). Sen jälkeen istuimme yli 30 minuuttia odotellen että tarjoilija tulee korjaamaan astiat (Huom. Ravintoloissa oli ainosataan 10 asiakasta ja työntekijät vain istuskelivat baarissa ja keskustelivat ja katsoivat puhelimesta videoita keskenään, sen sijaan että asiakkaita olisi huomioitu).

En itse syönyt koko lihaa (entecotea) sillä se oli todella huono lihanpala.
Kun keski-ikäinen naispuolinen tarjoilija tuli korjaamaan astiat, hän kysyi että maistuiko ruoka. Ja kun hän näki, etten ollut syönyt lihaani, hän todella törkeästi kysyi kaikkien edessä että miksi ei maistunut ja miksi oli pahaa (todella tylyllä tavalla). Hän vei sitten astiamme keittiöön eikä tullut takaisin pitkään aikaan. 

Kun hän sitten tuli takaisin, hän seisoi kaikkien edessä ja ärähti minulle, että kokitkin ovat katsoneet lihaan eikä siinä ollut mitään vikaa, ja katsoi minua kuin tyhmää. Sanoin asianmukaisesti että liha ei todellakaan ollut minun makuuni, ja että olen itse kokki ja tiedän  minkälaista hyvän lihan pitää olla. Tarjoilija marssii tällöin takaisin keittiöön. 

Jopa toisessa pöydässä ollut seurue kääntyi minuun päin ja sanoi minulle "paras vastaus ikinä!". 

Ja hetken kuluttua vielä kokkikin tulee pöytään ja sanoo että lihassa ei ollut mitään vikaa ja TAAS täytyi kertoa ettei liha ollut minun makuuni ja että minullahan on oikeus omaan mielipiteeseen! Tämän jälkeen hän poistui pöydästä. 

Sen jälkeen odotimme taas puoli tuntia ennenkuin saimme laskun! Kyseinen naispuolinen tarjoilija vain nauroi kassan luona ja katseli pöytäämme päi, ja hänestä näki ettei todellakaan ollut tuomassa meille mitään laskua. Vihdoin ja viimein toinen tarjoilija toi laskumme ja kävellessämme ulos kukaan ei kiittänyt eikä moikannut.

Niin kuin sanoin olen itse koulutukseltani kokki ja tarjoilija, eli tiedän varsin hyvin miten käyttäydytään ja miten ei!! Tämä oli niin törkeää käytöstä!! 

Tämä oli niin epäammattimaista käytöstä,  etten edes voi käsittää, että se oli totta! En ikimaailmassa suosittele ravintolaa kenellekään ja toivon todellakin että asialle tehdään jotain, koska näin ei vain käyttäydytä!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.03.2017
Betyg: 0

Hyvä yritys mutta muutama asia mättää. Maanantai-ilta ja asiakkaita alle 10. Kuinka tilauksen ottaminen voi kestää 15min, varsinkin kun tarjoilijoita oli useampia! Burgerissa yritystä, pihvikin oikeaoppisesti medium. Maku oli hyvä, kunnes... HP-kastike myrkytys iski. Miksi puolet purilaisesta pitää hukuttaa HP-kastikkeeseen? Siihen asti voisin kallistua siihen, että maku oli oikein hyvä ja annoskokokin reilu. Perimmäiseksi tuntemukseksi jäi kuitenkin pettymys. Ehkä voi antaa toisen (ja ehkä viimeisen) mahdollisuuden

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 1

Hampurilainen hiukan suolainen, muuten perus hyvä. Ei mikään maailmaa mullistavasti makunystyröitä hivelevä paikka, mutta täyteen tulee. Ei juuri nostata merkittäviä positiivisia tai negatiivisia mielipiteitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 25.01.2016
Betyg: 0

Ei mitään huonoa sanottavaa.
Ravintola oli täynnä ja tunnelma kiireinen kun saavuimme oviaikkoon ihmettelemään.
Iloinen vastaanotto teki tervetulleen fiiliksen ja pääsimme pöytään.
Ruuassa luonnollisesti jokunen tovi, mutta kun ruoka saapui oli ensiajatus VAU!
Burgeri mediumpihvillä oli paras koskaan syömäni burgeri.
Jälkiruokaakin olisi tehnyt mieli maistaa, mutta ei vain mahtunut.
Ensikertaan :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tietääkseni ainoa paikka turussa jossa kysytään minkä kypsyisenä hampurilainen halutaan. Tämä kertoo kaiken olennaisen paikan erittäin laadukkaista hampurilaisista, jotka ovat erittäin kohtuuhintaisia ja täyttäviä, näistä ei ole pahaa sanottavaa.

Sen sijaan muut kuin burgerit ovat aika keskivertoa, niin hinnaltaan kuin laadultaan.

Henkilökunta on miellyttävää ja osaa asiansa. Jos pitää kohtuuhintaan saada itsensä täyteen niin tämä paikka on erittäin hyvä, vakiopaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Listalla kaikki kuulosti hyvältä, mutta saimmekin syötäväksemme lähinnä eineksiltä vaikuttavaa sotkua. Epäilen ettei esim. pulled pork ollut itse tehtyä. Broileriannokseen olisi kaivattu huomattavasti enemmän kurpitsaa ja neulapapuja. Nyt niitä oli muutama surkea palanen ja loput oli korvattu isolla kasalla pekonia. Ei todellakaan hintansa arvoisia annoksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 14.07.2015
Betyg: 0

Kävimme perjantai-iltana ja pääsimme heti syömään ilman pöytävarausta. Todella maukkaat hampurilaiset ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.03.2015
Betyg: 0

Olimme lauantai-illan viimeiset asiakkaat (2). Pöytä järjestyikin ilman pöytävarausta suhteellisen nopeasti. Tilasimme alkuun puoliksi fried combon ja pääruoaksi pippuripihvin (med.) sekä ribsit.
Alkuruoka ja juomat saapuivat nopeasti, mutta sitten alkoi odottelu. Kun saimme pääruoan aikaa oli mennyt jo näiden välillä runsaat 20min. Kun lopetimme pääruokien syömisen, niin kesti yli 20min ennenkuin tarjoilija saapui paikalle. Takanamme oli kyllä 2 tarjoilijaa istumassa pöydässä "keskustelemassa". Joista toinen oli ottanut tilauksemme.
Olimme tällä aikaa ehtineet jo päättää jälkiruoat myös juomineen, koska palvelu oli niin hidasta niin päätimme jättää tilaamatta. Jälkiruokalistat kävimme itse hakemassa eikä tarjoilija edes kysynyt mah. halukkuutta jälkiruokiin.
Kaikenkaikkiaan ruoka oli muutoin OK, olisin toivonut että ribseissä liha olisi lähtenyt paremmin irti luista, maut OK. Palvelusta jäi sellainen olo että ei haluttu enää myydä/palvella illan viimeisille asiakkaille, tämäkin raha kantautui kilpailevalle yritykselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 01.02.2015
Betyg: 0

Hyvää oli

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.01.2015
Betyg: -1

Palvelu hyvää ja asiantuntevaa. Viihtyisä tunnelma. Burgerit erittäin maukkaita ja runsaita. Olen syönyt täällä myös goat cheese chiken -annoksen ja seuralaiseni otti ribsejä. Ihan hyvä olivat nekin, mutta eivät yltäneet samalle tasolle kuin paikan burgerit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.12.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aurakatu 6, 2. krs, 20100 Åbo - Route
0447177440
http://www.hiiliravintola.fi