ellinora

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Isommalla ystäväporukalla syömässä. Otimme kahden muun kanssa 3:lle jaettavaksi tarkoitetun pääruoan, jotta saimme maistella eri makuja. Herkullista oli. Letut olivat uusi tuttavuus ja varsin täyttäviä, sopivat kuitenkin mielestäni ruuan kanssa ihan hyvin.

Palvelu oli ystävällistä ja suht ripeää, vaikka paikka perjantai-iltana täynnä olikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Sandro Kallio

Perjantai-illan dinner neljän hengen seurueessa, pöytävarauksella. Todella mukava ja asiantunteva tarjoilija, joka osasi suositella meille hyvät ruuat ja viinit. Meillä oli mukava ilta. Ainoa miinus tulee aivan liian kovalla olleesta musiikista (dj soittamassa), jonka takia keskustelu pöydässä oli vaikeaa kun pöydän toisella puolella olevan puhetta ei meinannut kuulla + ääni käheytyi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 08.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Satkar

Positiivinen yllätys. Ruoka oli hyvää, samoin palvelu. Söimme kasvisruuan ja lammas-kana thalin. Hinta oli ruuan laatuun ja annoskokoon nähden mielestäni ok, sisältäen myös naan-leivän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 16.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Akseli

Viihtyisä pieni kahvila torin laidalla. Herkullisia suolaisia piirakoita sekä erilaisia makeita herkkuja. Edulliset hinnat ja ystävällinen palvelu. Päivittäin tarjolla myös keittolounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 07.02.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Buonissimo! Pasta (Mare e monti) oli todella hyvää ja annoskoko sopiva. Jälkiruoaksi tiramisúa, joka vetää hyvinkin vertoja parhaille Italiassa syömilleni tiramisuille. Palvelu oli mutkatonta ja ystävällistä, ruuat ja lasku tulivat nopeasti, vaikka ravintolassa oli melko paljon väkeä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.08.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers