Opens at 11:00

Kasvisravintola

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka kohtuullista, outo mijöö

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 13.03.2015
Betyg: -1

Olen käynyt vuosittain 10-15 kertaa Kasvisravintolassa, ja aina lähtenyt tyytyväisenä. Erinomaiseta, tuoreista ja raikkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokaa. Menu hyvin suunniteltu niin että saa aina herkullisia makuelämyksiä. Ei mitään kummallisuuksia, sillä keittiössä on ammattitaitoista väkeä. Muista että täältä et saa kahvia vaan vain teetä jälkiruoaksi. Tiedän jopa urheilijoita jotka käyvät Kasvisravintolassa. :-)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.11.2014
Betyg: 0

Tämä on parasta Turussa!
Todella hyvää kasvisruokaa (usein vegaania), ja ellei - halutessasi vegaanin vaihtoehdon, saa keittiöstä. Salaattipöytä erinomainen ja kastkkeet iiihania. Minä en anna mitään muuta miinusta kuin ne portaat Yliopistonkadulta - mutta pääseehän sinne helpomallakin, Puutarhakadulta. Nim. huonojalkainen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.11.2014
Betyg: 0

Menimme syömään hyvää kasvisruokaa ja saimme buffet lounaan verran lähes syömäkelvotonta ruokaa. Salaattipöytä oli todella suppea ja salaatinkastike kauniisti sanottuna mielenkiintoinen. Pääruoka oli myöskin iso pettymys ja todella haaleaa. Olen kuullut paljon kehuja paikasta ja oman kokemukseni perusteella voisin hyvin uskoa että paikkaa täälläkin kehuneet ovat siellä töissä tai tuntevat työntekijän. Ei enää ikinä sinne, Turussa on hyviäkin kasvispaikkoja!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.08.2014
Betyg: 0

Kävin lapsena usein Linnankatu 3:n ravintola Versossa syömässä back in the days. Salaatinkastikkeen perusteella Betelin alakerran Kasvisravintolalla on jotain tekemistä lapsuuden muistojeni kanssa, ja olenkin siellä nyt käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti viimeisen vuoden aikana. Ikinä tarvitse pettyä. Maukkainta kasvisruokaa mitä olen Suomessa missään syönyt, loistavat salaatinkastikkeet ja taivaalliset valkosipuliperunat. Miljöö ei ole minun mieleeni mutta se ei makunautintoa estä ja näin kesäisin olen usein ottanut lounaan mukaan (13,5e/kg). NAM!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2013
Betyg: 0

Turun paras lounaspaikka. Piste.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.11.2012
Betyg: 1

Maukasta ja täysipainoista kasvisruokaa ja hinta kohdallaan. Käyttävät paljon luomutuotteita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 29.12.2011
Betyg: 1

Ravintolassa hyvä ja riittävä buffetti. Hintansa arvoinen etenkin kun kymmenen kerran alekortin huomioi. Henkilökunta ystävällistä.

Ainoat miinukset mitä tälle paikalle keksii, ovat hieman syrjäinen sijainti, sijainti kirkon sisällä (Jos ei tykkää sellaisesta ympäristöstä) sekä lyhyet aukioloajat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.12.2011
Betyg: 1

Hyvä kasvisruoka kokonaisuus erityisesti piristävä salaattipöytä. Ruoka oli melko miedosti maustettua ja samalla ruuan terveellisyyteen oli panostettu. Ravintolamiljöö oli pelkistetty, mutta toimiva.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.07.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Yliopistonkatu 29 a, 20100 Åbo - Route
050-326 5122
http://www.turunkasvisravintola.fi/

Options