paawo

76 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (74)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ristorante Vaelsa

Herkkullista pastaa! Pasta-annokseen sisältyi leipä (+levite) ja huippu hyvää mozzarella-juustoa. Palvelu oli hyvää ja ravintola sisustukseltaan tyylikäs.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 1

Restaurant: Korea House

Helsingin korealainen. Kun kaupungissa ei ole juuri tarjontaa korealaisesta ruuasta niin tämäkin kelpaa paremman puutteessa. Kyllä kalpenee maailmalta löytyville ravintoloille, erityisen pettynyt olin lisäkkeiden määrään ja laatuun. Hyvää ruokaa jokatapauksessa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 14.05.2014
Betyg: 4

Restaurant: Vapiano

Hyvää massatuotanto italialaista! Ruoka on yllättänyt positiivisesti joka kerta huomioiden paikan profiilin. Ruuat tulevat nopeasti, paikka on riittävän viihtyisä, aukioloajat/sijainti plussa ja ruoka on kohtuullisesti hinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.05.2012
Betyg: 4

Restaurant: Kilim

Edelleen parhaita turkkilaisia buffet-ravintoloita. Olen käynyt ensimmäisen kerran käynyt ravintolassa pari vuotta sitten enkä huomannut mitään aikaisemmissa arvosteluissa mainittua tason laskua. Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista sekä salaattipainotteista. Kasvissyöjälle tarjottiin erikseen falafel-pyöryköitä lämpimänä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.05.2014
Betyg: 1

Restaurant: Café Veganissimo

Vegaanibrunssi. Hyvillä mielin olen joka kerta paikasta. Ruoka ei ole aivan yhtä ylenpalttisesti tarjolla kuin monessa muussa brunssissa, mutta ruoka on aina ollut hyvää ja vatsa on tullut täyteen.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 14.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Happy Dragon

Peruskiinalainen. En lähde paikka haukkumaan koska kaiken kaikkiaan oli ihan ok, mutta mielummin menen samalla rahalla parempaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 14.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Unohtumaton kokemus aasialaisen ruuan parissa. Söimme kolmea erillaista kasvisruokaa sekä kiinalaisia että thaimaalaisia curryjä. Alusta asti palvelu oil välitöntä ja ystävällistä. Tyypillisen yliystävälliseen palveluu ei kuitenkaan sorruttu. Ruuat oli kuitenkin paras osa kokemusta. Raaka-aineet olivat erinomaisia ja mausteita ei oltu säästelty. Premium kiinalaisfiilis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 08.07.2013
Betyg: 2

Restaurant: Chantico mexikansk

Yllättäviä ja uusia makuelämyksiä. Kivan karu, mutta samalla kodikas kahvila-miljöö. Lautaselle tuli pienehkö annos, mutta joka oli täynnä uusia ja mielenkiintoisia makuja. Hyvää vaihtelua tex-mexille!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.09.2013
Betyg: 0

Restaurant: Satkar

Keskinkertainen nepalilainen. Ravintola on perusvarma ratkaisu vaikka ei mitenkään erityisesti säväytä. Olen kuitenkin ollut ruuan laatun ollut tyytyväinen niinä muutamana kertana joina olen käynyt. Ravintola on viihtyisä. Lounaan sisältämä salaattipöytä on suppea ja heikkotasoinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.07.2011
Betyg: 1

Restaurant: Donghai

Lähiö-kiinalainen. Ravintolassa perusteet kunnossa ruoka hyvää, annoskoko ok ja ruoka tulee nopeasti pöytään. Pitsa & kiinalainen kombo on uniikki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 29.09.2013
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites