Köket är öppet

Brahen Kellari

Betyg 4.2 / 5

Restaurant offers

Always valid
EatPass stamp reward
5 stamps: Kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla (Talo tarjoaa edullisemman, (Ei voimassa Juhlapyhinä tai niiden aattoina. muiden etujen tai tarjousten kanssa, eikä kabinettitiloissa)

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (47)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tarjoilija olisi voinut edes kerran hymyillä. Tunnelma ja palvelu tympeää, jos et tilaa kalleinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 02.12.2015
Betyg: -1

Meinasi jäädä menemättä ravintolaan, kun tuli luettua negatiivisia arvioita. Pidin ruuasta ja ruoka tarjoiltiin erittäin ystävällisesti ja eikä tarvinnut odottaa pitkään. Rauhalinen ympäristö teki kokemuksesta hyvän, joten menisin toistekin..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 29.11.2015
Betyg: -1

Paikkana erittäin viihtyisä ja potentiaalia olisi vaikka mihin, mutta ruoka on keskivertoa. Ehkä hiukan tulee mieleen huoltoaseman niistä safkoista. Ruokalista kannattaisi päivittää ja käyttää parempia raaka-aineita. Juurekset vaikutti olevan pakasteesta, mutta tästä en ole ihan täysin varma. Ravintola taitaa surffata vielä vanhalla maineellaan? Kilpailu on sen verran kovaa, että kannattaisi vähän panostaa ja kehittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 17.10.2015
Betyg: 0

Viihtyisä, intiimi ravintola. Ei taustamelua, hyvin pystyimme päivittämään kuulumiset naisten kesken. Tarjoilu ja huomiointi asiallista ja hyvin kohteliasta.Annoskoot sopivat sekä lihojen kypsyysasteet moitteettomat. Jälkiruokaksi tilatut pannacotat vievät kielen mennessään!Paikka sopi loistavasti aikuisten kesken pidettäviin illanistujaisiin, lapset jätettiin tällä kertaa kotiin, joten paikan sopivuudesta lapsiperheille ei voi arvioida. Ruoka, tarjoilu ja miljöö yhdessä: 9 pistettä ja mielellään menen uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 20.09.2015
Betyg: -1

Suurin osa positiivisistä arvosteluista on kellarin omistaja käsialaa. Hän käskyttää myös henkilökuntaa antamaan positiivistä palautetta eat.fi sivustolle.
Ruoka on järkyttävää kesoilia, kaikki lounasruuat tulevat pakkasesta. Tietääkseni myös melkoinen hiiri ongelma esim. kylmiössä. Ei voi suositella kenellekkään, varsinkin kun Turku on täynnä loistavia ravintoloita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 28.08.2015
Betyg: 1

Metsäsienikeitto oli kermainen, sienet maistuivat. Pippuripihvi murea, hyvät kermaperunat. Jälkiruoaksi suklaamousse marjojen kera. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Edullinen hinta groupon-kupongilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 07.02.2015
Betyg: -3

Kivennäisvesi oli erittäin hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.02.2015
Betyg: -3

Todella iso pettymys. Huoltoasematasoista ruokaa ala carte hinnoin. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 18.12.2014
Betyg: 4

Söimme listan kaksi ainotta keittoa ja emmekä voi suositella niitä ruokia kyllä kenellekkään. Olisi ollut mukavaa jos keittojen konsistenssit olisivat poikennut toisistaan, nyt porokeitto ja metsäsienikeitto näyttivät ja maistuivat kummasti hyvin samalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 10.10.2014
Betyg: 1

Latinorenkutus ei sopinut paikan miljööseen, taikka ruokalistaan. Isot valokuvataulut ehkä yritti tuoda välimerellistä tunnelmaa paikkaan, joka ei kuitenkaan mitenkään liity paikassa tarjoiltavaan ruokaan. Sienikeitto ja fasaani oli erinomaista, mutta lisukkeet eivät olleet niin erinomaista. Viehättävästä ja mukavasta tarjoilijattaresta erityismaininta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (6)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Puolalankatu 1, 20100 Åbo - Route
(02) 232 5400
http://www.brahenkellari.fi/

Options