brueninghausen

38 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (38)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Edo Sushi

Haimme takeawayna sushilajitelmat (6 makia + 6 nigiriä) kotona syötäväksi. Paikka vaikutti siistiltä, palvelu oli ystävällistä ja annos saatiin nopeasti. Sushit olivat tuoreita, maukkaita ja kauniisti tehtyjä. Pärjäävät hienosti vertailussa muille Turun seudun sushipaikkojen vastaaville ja hinnan suhteen jopa päihittää esim. Turun keskussa kauppahallia vastapäätä olevan paikan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 1

Restaurant: Hanko Sushi Turku

Hain Turun Hanko Sushista Take away-annokset (miso-keittoa, maki- ja kalifornialajitelmat, nigiri-susheja 5 erilaista). Ruuhkaa oli, joten odotin annoksia puolisen tuntia ja kyllä hyvää kannattaa jaksaa vähän odottaa! Jälkiviisasteluna olisi voinut tilata etukäteen, mutta kun en osannut päättää mitä ottaisin ja joka tapauksessa halusin nähdä paikan ennen kuin teen tilauksen. Paikan siisteyteen voisi ehkä panostaa hieman enemmän, mutta ehkä se meni ruuhkan ja kiireen piikkiin. Muuten palvelu oli kelvollista. Misokeitto oli melko standardi kamaa, ei mitään valittamista, mutta ei hurraahuutojakaan. Sitten itse sushit. En oikein osaa kuvailla asiaa, mutta ne olivat todella hyviä, riisi ihanaa ja kalat todella tuoreita. Sushit oli aseteltu nätisti takeaway-laatikoihin. Näkemäni muiden ravintolassa aterioivien asiakkaiden annokset oli kauniitsi aseteltu lautasille. Kuten joku toinenkin arvostelija mainitsee, niin myös minusta makeahko soijakastike sopii tavanomaisia paremmin sushin kanssa. Muistaakseni näin hyvää sushia en ole syönyt kuin joskus Nagasakissa. Kiitoksia paljon ja tulen suosittelemaan! Hinta on selvästi korkeampi kun vertaan sitä erään Turun keskustan itäpuolella olevan kauppakeskuksen sushipaikan hintatasoon, mutta toisaalta Hanko Sushin laatukin on korkeampi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 31.08.2012
Note 0

Restaurant: Pizzeria Dedo's

Syötiin lounaaksi kavereiden kanssa pizzat. Laatu oli kohdillaan, pohja mieleiseni ohut ja täytettä sopivasti. Paikka oli varsin siisti ja palvelu erinomaista ja nopeaa. Ystäväni oli saanut haavan sormeensa ja henkilökunta toi nopeasti puhdistusainetta ja laastareita ja auttoi vielä laastareiden kanssa. Suurkiitos!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.06.2014
Note 0

Käytiin joku aika sitten jälleen Wanhan Paronin Kellarissa ja taas oli hyvää. Blinit mätivalikoimalla olivat johonkin normialkuruokaan verrattuna jonkin verran, mutta olivat joka tapauksessa sen väärti. Pääruokana Paronin liharuukku ja Schwarzwaldin porsasta ja molemmat olivat hyvin maukkaita. Kumppanini kehui liharuukkua hyvin lihaisaksi ja maukkaaksi. Minun annokseni oli myös maukas ja mehevä, kastikkeesta kiitoksia! Palvelu pelasi hienosti, vaikka asiakkaita oli tiistai-illaksi yllättävän paljon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 27.02.2014
Note 1

Loistava ruokapaikka Hämeenlinnassa. Viikko takaperin nautimme illallisen Hällässä kahdelle vanhalta menulta: alkupalaksi riimihärkää cumberland, pääruokana "kaikkea hyvää grillistä", eli lammasta, possua ja härkää, seuralaiseni tilasi metsästäjän härkää siitakesienillä ja savupekonikastikkeella. Jälkkäriksi otimme limepannacotat. Paikka vaikuttaa hyvin suositulta, eikä ihme sillä tunnelma oli hyvä, palvelu sopivan ystävällistä, asiallista ja nopeaa, samoin sisustus oli viihtyisä ja kellariravintolan tyyliin sopiva. Riimihärkä oli varsin onnistunutta, ehkä siivut olisivat voineet olla hieman ohuempia. Metsästäjän härän pekonikastike oli suorastaan mielettömän hyvää kuin myös oman annokseni punaviinikastike. Molemmissa annoksissa pihvit oli paistettu just toivomusten mukaisiksi. Alku- ja pääruoat olivat todella herkullista. Ruoan laadun suhteen ainoa miinus tulee pannacotasta, jonka rakenne oli merkillisen rakeinen eikä ollut todellakaan mieluinen. Erityiskiitos täytyy antaa todella nopeasta palvelusta, annoksia ei tarvinnut odotella. Lisäksi esim pääruokien hinnat ovat muutaman euron edullisemmat kuin suurempien ravintoloiden "fine dine"-paikoissa kuitenkin annoskoot hitusen suurempia ja laatu vähintään yhtä hyvä ellei parempi! Varmasti käydään toistekin kun Hämeenlinnaan poiketaan! Suosittelemme!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 46€ Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 0

Restaurant: Uusi Baan Thai

Takuuvarmaa thairuokaa. Pitkästä aikaa kävimme Baan Thaissa illallistamassa, valitsimme 3 ruokalajia eli härkää osterikastikkeessa, paistettuja nuudeleita ja Tom Khaa Kai. Viimeinen on vakiovalintani. Ja edelleen ruoka oli takuuvarmaa niin maultaan, laadultaan ja määrältään. Palvelussa olisi parantamisen varaa, sillä aikaa näyttää turhaantuvan sähläykseen liikaa, muuten palvelu oli ystävällistä ja miellyttävää. Ruoka oli hyvää ja laadukasta, hinta-laatusuhde todella hyvä, palvelussa hieman parannettavaa, mutta kokonaisuutena suositeltava ruokapaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 0

Alkuun BBQ shrimpsejä ja Fried Green Tomatoes, pääruokana Pulled Pork + Idaho Potato Wedges, Blue Cheese Sauce ja jälkkäriksi Rocky Road Marshmallow Cake. Kaikki annokset olivat varsin maukkaita ja herkullisia, BBQ Shrimpsien kastike oli erittäin maukas. Pulled Porkia olisi voinut olla vähän enemmänkin annoksessa, siksi herkullista oli! Patongin pala on ehkä vähän turha. Aurajuustokastikkeesta kiitoksia, just passelia perunalohkojen kaveriksi! Palvelu toimi nopeasti ja ystävällisesti, vaikka asiakkaita oli melko paljon. Nuorempi henkilökunta hieman hapuilevaa, mutta kyllä työ opettaa. Sisustus kieltämättä muistuttaa jotain 80-lukulaista "Epäkeskon" ketjupizzeriaa tai vastaavaa, mutta kaikenlainen retroiluhan on niin in. Sapuska oli kaikin puolin OK ja maukasta, palvelu toimi kiitettävästi eikä hintakaan ollut paha. Suosittelemme!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 26.03.2013
Note 1

Restaurant: Ravintola Buena Vista

Pääruoka oli maukasta ja jopa erinomaista! Ravintolaruokaelämys on kokonaisuus, jonka onnistuminen ei riipu pelkästään ruoka-annoksen mausta, vaan siihen vaikuttaa myös maku, ulkonäkö. palvelu ja siisteys, ym. seikat. Tällä kertaa petrattavaa olisi siisteydessä. Alkusalaattipöydässä oli vain yhtä sorttia salaattia, sitä oli kylläkin runsaasti ja se oli varsin tuoretta ja raikasta ja tehty mm. uuden sadon kaalista. Alkusalaattipöydän leivät olivat myös tuoreita ja hyviä! Pääruoat Black Angus ulkofilepihvi ja erityisesti Smokey BBQ härän sisäfilepihvi olivat todella hyviä. Liha oli laadukasta ja kypsyysaste juuri oikea! Smokey BBQ:n kastike oli erittäin maukasta, siitä kiitoksia! Black Anguksen seurana ollut paholaisen hiilo olisi kaivannut lisää potkua, nyt se oikeastaan puuttui kokonaan. Molempien annosten lisukkeina olleet paneroidut sipulirenkaat olivat todennäköisesti tukusta pakasteina hankittuja ja olivat olleet rasvakeittimessä turhan pitkään. Annoskoko oli sen verran riittävä, että jälkiruoalle ei jäänyt tilaa, harmi! Palvelu oli ammattitaitoista, mutkatonta, ystävällistä ja nopeaa. Annokset tulivat pöytään suht nopeasti. Tunnelma oli hyvä ja ravintola vaikuttaa olevan aika suosittu, koska asiakkaita tuli jatkuvasti. Paikka on nähnyt elämää ja se näkyy nuhjuisuutena, vaikka jotain sisustusremppaa onkin tehty. Siisteydestä sen verran, että kyllä pöydissä pitää olla puhtaat pöytäliinat eikä suurien rasvatahrojen täplittämiä! Meidän illalliselämyksen taso laski rasvatahrojen myötä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 15.06.2013
Note 0

Restaurant: RantaKerttu

Eläköön Ribs & Wings-buffa! Ribsit olivat mukavan lihaisia, oikean kypsiä ja maukkaita, ehkä olisivat voineet olla hitusen mausteisempia. Ylikypsä possunniska oli herkullista! Wingsit olivat OK. Salaatti- ja kasvisosaston coleslaw'sta ja tuoreista vihanneksista sekä sinihomejuustokastikkeesta kiitoksia. Ruoan laatu ja maku huippua, hinta edullinen, tunnelma ja palvelu nuorekasta ja välitöntä. Käymme toistekin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 17.02.2013
Note 3

Restaurant: Teini

Blinejä pääruokana ja jälkkärinä. Teini ei ole enää TOK:n ravintola, joten menimme sinne mielellään ja mielenkiinnosta. Vuoden takaiseen kokemukseen verrattuna oli toiminta petraantunut huomattavasti. Pääruokabliniannokseen tuli yksi melko suuri blini, se olisi ehkä voinut olla hitusen rapsakampi, mutta suurempi miinus oli blinin seuralaisena olleet todella säälittävän kokoiset mäti-, sipuli-, smetana- ja tilliannokset. Ne olisivat sopineet paremmin puolet pienemmälle blinille. Seuraavalla kerralla osaan tilata heti lisäannokset mätiä ja smetanaa! Jälkiruokablini oli taas samankokoinen kuin pääruokablini, mutta sen kylkiäisenä tuli onneksi riittävästi lakkahilloketta ja mascarponevaahtoa. Ei parhaat blinit, mutta menetteli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.02.2013
Note 0


Followers