Küche geöffnet

Brahen Kellari

Note 4.2 / 5

Restaurant offers

Always valid
EatPass stamp reward
5 stamps: Kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla (Talo tarjoaa edullisemman, (Ei voimassa Juhlapyhinä tai niiden aattoina. muiden etujen tai tarjousten kanssa, eikä kabinettitiloissa)

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (47)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tarjoilija olisi voinut edes kerran hymyillä. Tunnelma ja palvelu tympeää, jos et tilaa kalleinta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 02.12.2015
Note -1

Meinasi jäädä menemättä ravintolaan, kun tuli luettua negatiivisia arvioita. Pidin ruuasta ja ruoka tarjoiltiin erittäin ystävällisesti ja eikä tarvinnut odottaa pitkään. Rauhalinen ympäristö teki kokemuksesta hyvän, joten menisin toistekin..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.11.2015
Note -1

Paikkana erittäin viihtyisä ja potentiaalia olisi vaikka mihin, mutta ruoka on keskivertoa. Ehkä hiukan tulee mieleen huoltoaseman niistä safkoista. Ruokalista kannattaisi päivittää ja käyttää parempia raaka-aineita. Juurekset vaikutti olevan pakasteesta, mutta tästä en ole ihan täysin varma. Ravintola taitaa surffata vielä vanhalla maineellaan? Kilpailu on sen verran kovaa, että kannattaisi vähän panostaa ja kehittää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 17.10.2015
Note 0

Viihtyisä, intiimi ravintola. Ei taustamelua, hyvin pystyimme päivittämään kuulumiset naisten kesken. Tarjoilu ja huomiointi asiallista ja hyvin kohteliasta.Annoskoot sopivat sekä lihojen kypsyysasteet moitteettomat. Jälkiruokaksi tilatut pannacotat vievät kielen mennessään!Paikka sopi loistavasti aikuisten kesken pidettäviin illanistujaisiin, lapset jätettiin tällä kertaa kotiin, joten paikan sopivuudesta lapsiperheille ei voi arvioida. Ruoka, tarjoilu ja miljöö yhdessä: 9 pistettä ja mielellään menen uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 20.09.2015
Note -1

Suurin osa positiivisistä arvosteluista on kellarin omistaja käsialaa. Hän käskyttää myös henkilökuntaa antamaan positiivistä palautetta eat.fi sivustolle.
Ruoka on järkyttävää kesoilia, kaikki lounasruuat tulevat pakkasesta. Tietääkseni myös melkoinen hiiri ongelma esim. kylmiössä. Ei voi suositella kenellekkään, varsinkin kun Turku on täynnä loistavia ravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 28.08.2015
Note 1

Metsäsienikeitto oli kermainen, sienet maistuivat. Pippuripihvi murea, hyvät kermaperunat. Jälkiruoaksi suklaamousse marjojen kera. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Edullinen hinta groupon-kupongilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 07.02.2015
Note -3

Kivennäisvesi oli erittäin hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.02.2015
Note -3

Todella iso pettymys. Huoltoasematasoista ruokaa ala carte hinnoin. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 18.12.2014
Note 4

Söimme listan kaksi ainotta keittoa ja emmekä voi suositella niitä ruokia kyllä kenellekkään. Olisi ollut mukavaa jos keittojen konsistenssit olisivat poikennut toisistaan, nyt porokeitto ja metsäsienikeitto näyttivät ja maistuivat kummasti hyvin samalta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 10.10.2014
Note 1

Latinorenkutus ei sopinut paikan miljööseen, taikka ruokalistaan. Isot valokuvataulut ehkä yritti tuoda välimerellistä tunnelmaa paikkaan, joka ei kuitenkaan mitenkään liity paikassa tarjoiltavaan ruokaan. Sienikeitto ja fasaani oli erinomaista, mutta lisukkeet eivät olleet niin erinomaista. Viehättävästä ja mukavasta tarjoilijattaresta erityismaininta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.08.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Puolalankatu 1, 20100 Turku - Route
(02) 232 5400
http://www.brahenkellari.fi/

Options