Unbekannt

E. Ekblom

Note 4.7 / 5

Bewertungen (26)

Todella surkeaa asiaskaspalvelua. . Juomasuosituksia kysellessä tarjoilija huokaili vain, sama juttu ruuasta kysellessä.. Ei tullut missään kohtaan tervetullut olo, työntekijät katsoivay ilkeästi ja arvostelevasti koko käynnin ajan. en varmasti tule toiste enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.06.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Liian suppea listamenyy, eivät kaikki ole possupihvin tai simpukoiden ystäviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 12.02.2016
Note 0

Kattila-menu, jonka alkupalana ollut toast skagen oli perusvarma, mutta maistuva. Tumma saaristolaisleipä annoksessa antoi syvyyttä ja makeutta. Punajuuri-pääruoka kuulosti alunperin kevyeltä ja siltä, että annoksen jälkeen jäisi nälkä. Mitä vielä! Punajuuripyree ja -lohkot, Peltolan Blue ja tähtianiscrumble olivat täydellinen yhdistelmä. Määrällisesti niin herran kuin rouvankin vastat täyttyivät. Juusto ja päärynähilloke olivat maistuvia ja jälkiruoan porkkanakakku erinomaista. Suositellut viinit sopivat ruokiin kuin nenä päähän ja palvelu oli muutenkin jouhevaa ja asiantuntevaa. Todellakin hintansa väärti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 23.11.2015
Note 0

Söimme kolmen hengen seurueella kattila-menut. Alkuruoan sokerisuolattu siika lakritsin kera oli todella kaunis ja hyvänmakuinen. Pääruoka-annos samaten oli hyvin kauniisti aseteltu ja hyvän kokoinen, mutta ruoka oli suolatonta ja maut jäivät kyllä vähän valjuiksi. Jälkiruoka ja päivän juusto olivat hyvänmakuisia, mutta eivät yltäneet alkuruoan tasolle. Ravintolan puitteet ja sisustus ovat varsin tunnelmalliset. Etenkin katutason seinävalaisin jne. ovat kauniit. Tämä oli ensimmäinen kertamme E.Ekblomissa ja varmasti tulemme toistekin. Asiakaspalvelu ei tällä kertaa ollut kehuttavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 02.08.2015
Note 0

Jannen kattilamenuu oli loistava ja hinta-laatusuhde kohdallaa. Viinit eriomaisia ja palvelu hyvää

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 11.04.2015
Note 0

Kokemus oli kaiken kaikkiaan miellyttävä, tarjoilijat palvelualttiita ja ystävällisiä. Ruoka oli maittavaa joskin maustettu hieman varovaisella kädellä. Annokset olivat kauniita, mutta makua olisi saanut olla lisää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 22.01.2015
Note 0

Söimme neljän hengen seurueessa menun. Kaikki annokset olivat kauniisti tehtyjä ja ennen kaikkea loistavan makuisia. Tähän nähden hinta ei ole mitenkään korkea. Viinivalikoima lienee Turun paras ja henkilökunta ymmärtää oikeasti mitkä viinit sopivat minkäkin ruoan kanssa. Myös Neuvola-salin tarjoilut isoille seurueille toimivat erittäin hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 59€ Hinzugefügt: 29.10.2014
Note 0

Töykeä palvelu: tarjoilija kaatoi lasillisen kuohuviiniä vahingossa pöytäseurueessani olevan naisenja hänen tavaroidensa päälle. Hyvityksenä ravintola jätti päälle kaadetun cavan laskuttamatta! (Ja lupasi pestä likastuneen mekon ravintolan muun pyykin seassa!) Pahoittelut olivat vaisuja ja persoonattomia! En suosittele kenellekään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 06.10.2014
Note 0

Nauttimamme menu oli erittäin maukas, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, suositeltu viini just niinku nappiin, tänne uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 59€ Hinzugefügt: 21.09.2014
Note 0

Kattila-menu on varma valinta niin ruoan laadun, mielenkiintoisuuden, vaihtuvuuden kuin hinnankin puolesta. Kun kokonaisuuteen lisää mainion viinilistan, miellyttävän palvelun ja tunnelmalliset tilat, on upea illalliskokemus valmis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (7)


Standort

Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku - Route
02-5369444
http://www.eekblom.fi/fi/

Options