Öffnet um 11:00

Tiirikkala

Note 4.3 / 5

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ihana paikka Aurajoen rannalla! Iisiä ja maukasta lounasta. Huvilamainen, skandinaavinen ote sisutuksessa ja istumapaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta. Plussaa erikoistapahtumista ja hyvistä juomatuotteista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 10.11.2017
Note 1

Ihan huippu :) Kaunis, tunnelmallinen mutta silti rento paikka ja kesällä kattoterassilla voi kuvitella olevansa ulkomailla. Etenkin lounasaikaan edulliset hinnat ja tosi asiantunteva ja mukava henkilökunta. Lauantaibrunssillakin kävin kerran, se oli pieni pettymys, mutta ehkä siksi, että odotukset olivat niin korkealla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note 0

Oon käynyt pari kertaa, parsaleipä ja lohikeitto ovat maistuneet. Tosi ihana miljöö. Henkilökunta on ystävällistä. Suosittelen! Hinnatkaan eivät päätä huimaa etenkään lounasaikaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.08.2015
Note 0

Olimme sunnuntaikahvilla terassilla ja tilasin mustikkapiirakan sekä cappuccinon. Mustikkapiirakka oli todella hyvää, joskin pala olisi voinut hintaansa nähden olla kaksinkertaisen kokoinen. Aiemmin olen saanut vallan mainioita kahveja Tiirikkalasta, mutta tänään cappuccino oli heikko suoritus. Maku oli hyvä, mutta kahvi oli jo pöytään tullessa haaleaa kädenlämpöistä. Tällä kertaa käynti jäi vähän pettymykseksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.08.2015
Note 0

Upea miljöö ja parvekkeen hienot näkymät Aurajoelle. Nuo jäivät päällimmäisenä visiitistämme mieleen. Toki ottamamme salaatit (maalaissalaatti ja brie & persikkasalaatti) olivat herkullisia ja ruokaisia. Erityismaininta vielä pienelle makealle, johon oli täydellistä lopettaa nautinnollinen lounashetki.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Söin kermaisen lohikeiton, joka todellakin oli kermainen ja runsas. Melkein liian kermainen ;) jos kaloreita laskee, saattoi olla liian kermainen, mutta hyvää! Henkilökunta oli todella asiallista! Oltiin vielä lasten kanssa ja homma toimi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.07.2015
Note 0

hyvä paikka

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.05.2015
Note -1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Turku - Route
http://www.tiirikkala.fi

Options