AnotherDay

12 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Juurella

Voit lähteä Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaa ei lähde sinusta. .. Juurella on ehdottomasti lempiravintolani Pohjanmaalla! Pieteetillä tehtyä ruokaa, oivaltavia viinivalintoja ja lämmin tunnelma. Henkilökunta osaa asiansa ja saa sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi. Olen vieraillut täälä niin ystävien kanssa kuin perheuhlia viettäen ja iltan on aina onnistunut. Ravintola voisi sijaita missä kaupungissa tahansa juuri laadukkaan ruokatuotteen, palvelun ja miljöönkin puolesta. Olen iloinen että Juurella sijaitsee juuri Seinäjoella! Vahava suasitus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Tiirikkala

Ihana paikka Aurajoen rannalla! Iisiä ja maukasta lounasta. Huvilamainen, skandinaavinen ote sisutuksessa ja istumapaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta. Plussaa erikoistapahtumista ja hyvistä juomatuotteista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 1

Restaurant: Mami

Mamin lounas toimii minulle reissupäivinä lohturuokana. Aina hyvää, ei liika kikkailua, mutta maut ovat kohdillaan. Palvelu on kiireisenäkin päivänä erittäin ystäväälistä ja rentoa ja halutessaan saa lounaan myös take awayna. Kotoisa ja lämmin ilmapiiri. Rakastan erityisesti paikan keittoja!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Fisken på Disken fisk och ostron

Minulla on ollut ilo vierailla Fisken på Diskenissä kolmesti. Viimeisin kerta ei aivan yltänyt kahden ensimmäisen vierailun tasolle, mutta edelleen paikka jaksaa yllättää ja jollain oudolla tavalla viehättää minua, niin kuin lähes kaikki Korttelin paikat. Osterit ovat olleet poikkeuksetta tuoreita ja erinomaisia, kaikki ruokalajit ovat olleet maukkaita ja poikkeuksetta viinisuositukset ovat osuneet nappiin. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, unohdin kokonaan illastavani "kauppakeskusravintolassa"! Menen ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: KOKORO Sushi (Vallila) sushi

Piipahdimme työporukalla lounaalla pikkiriikkisessö Kokorossa. Kävin ensimmäistä kertaa, mutta en varmasti viimeistä! Vaikka paikka oli täynnä lounasaikaan, paikkoja vapautui nopeasti ja luonnollisesti myös take away olisi tarvittaessa vaihtoehto. Sushit olivat maukkaita, tuoreita ja laadukkaasti valmistettuja. Tänne pian uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Farang

Kävin pitkästä aikaa Farangissa ystäväni kanssa "after work" tunnelmissa. Tavoistani poiketen, en ollut tehnyt varausta, mutta saimme kuitenkin mukavan rennot paikat ravintolan perältä, pienestä sohvaryhmittymästä. Hetkeä myöhemmin koko ravintola olikin todella täynnä, joten kävi hyvä tuuri! Viivyimme ystäväni kanssa muutaman tunnin ja kaikki sujui kyllä erittäin mallikkaasti. Jos jotain täällä ruuanlaiton lisäksi osataan, niin rytmittää ruokailun kulku. Jos joskus olen kokenut tarjoilijoiden monotoniset myyntilauseet hieman ahdistaviksi, niin tällä kertaa kaikilla pöydässämme käyneillä tarjoilijoilla oli hienosti omanlaisensa ote annosten esittelyssä. Summa summarum, cocktailit, ruoka ja palvelu toimi läpi ruokailun moitteettomasti, maut olivat kohdallaan ja saimme juuri sellaisen kokemuksen kuin odotimmekin. Suosittelen käymään, ellet vielä ole ehtinyt!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Pastis

Pastis on paikka, jossa käyn niin vapaalla kuin työn merkeissäkin. Jos olen yksin liikenteessä, lempipaikkani on baarin tiskillä, jossa tunnet olevasi osa ravintolan sykkivää sydäntä. Henkilökunta palvelee rennolla ja varmalla otteella, ruoka on takuuvarmasti hyvää ja viinilista palvelee vaativimpaakin asiakasta. Omia suosikkejani listalla ovat olleet aina paikan klassikot: tartar-pihvi, etanat, simpukat, charcuterie. Minusta on ihana jakaa pieniä annoksia seurueen kesken, vaikka oikeasti haluasin aina syödä kokonasisen kevätkananpojan! Brunssi on täällä myös mitä mainioin ja lähellä aitoa brunssikokemsuat munaruokineen ja croisantteineen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: AKA Oriental GastroBar asian, street food

Tämä on safety havenini silloin kun en tiedä minne menisin lounaalle, iltapalalle tai drinkille! Rento ja kansainvälinen meininki, ramenit ja bunit ihan huippuluokkaa. Tykkään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2017
Betyg: 0

Mahtava kortteliravintola! Piipahdin illallisella ystävän suosituksesta ja pidin kovasti. Ravintolassa oli rento fiilis, lautasella ei liikaa kikkailua, ystävällinen palvelu ja hintataso kohdillaan. Hieman harmittaa ettei tämä ole ihan kotini nurkan takana, kipaisisin täältä varmasti usein aamiaiseni tai lounassalaatin. Aion käydä uudelleen heti kun liikun tällä suuntaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Baskeri & Basso

Aina yhtä ihana paikka! Piipahdan yleensä hieman myöhemmin katsastamassa, josko tilaa löytyisi ja usein sitä jotenkin aina järjestetään. Mahtava tunnelma, puhtaat , selkeät maut sekä sydämellistä ja palvelualtista henkilökuntaa. Täältä saa lohtua päiväänsä ja rakkautta aimo annoksen mukaansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites