Suljettu nyt

Ravintola Juurella

suomalaista
Arvosana 4.8 / 5

Ravintola Juurella on suomalainen ravintola, joka käyttää lähialueen tuottajien raaka-aineita, luomua unohtamatta. Ravintolan lisäksi tarjoamme myös Catering- palveluja esim. juhliiisi kotiin tai yritykseesi. Voit myös tilata Juurella -kokin kotiisi valmistamaan unohtumattoman illallisen. Tai kerää ystäväsi yhteen ja tulkaa Juurella Kokki- kurssille. Valmistamme ruoat yhdessä, ja opimme muutamia niksejä ruoan valmistukseen ja reseptit saat mukaasi. Kokkikurssiin voi lisätä myös Viinitastingin koko porukalle.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Voit lähteä Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaa ei lähde sinusta. .. Juurella on ehdottomasti lempiravintolani Pohjanmaalla! Pieteetillä tehtyä ruokaa, oivaltavia viinivalintoja ja lämmin tunnelma. Henkilökunta osaa asiansa ja saa sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi. Olen vieraillut täälä niin ystävien kanssa kuin perheuhlia viettäen ja iltan on aina onnistunut. Ravintola voisi sijaita missä kaupungissa tahansa juuri laadukkaan ruokatuotteen, palvelun ja miljöönkin puolesta. Olen iloinen että Juurella sijaitsee juuri Seinäjoella! Vahava suasitus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Menut toimii hyvin. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Mitä toivomisen varaa? Köyhällä ei ole varaa käydä joka viikko. Tänne haluaa tulla aina uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Seurue piti, vaikka ei jäänyt ylitsevuotavasti kaipaamaan. Arvatenkin paikkakunnan kermaa. Alkupalat näyttävät ja pääruuat muikeat. Kasvissyöjä huomioitu jälkikäteen keittiön tervehdyksessä. Tarjoilu kotoista, aiemmin ei olekaan sanottu että nyt pitää syödä pääruoka. Suolakiteet vain kimmeltävät voin päällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 19.05.2016
Arvosana: 0

Lähiruokaan panostus mahtavaa! Alkuruoat ja jälkiruoat aivan loistavia. Pääruokakin maittavaa, mutta odotukseni olivat kehujen ansiosta korkealla, joten siihen hieman petyin. Hinta-laatu-suhde kuitenkin hyvä, varsinkin viinipakettien kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 03.04.2016
Arvosana: 0

Kallis, ei toiminut meidän kohdalla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 21.02.2016
Arvosana: 0

Hieno ravintolakokemus. Mielenkiintoinen ja syvällinen lähiruokaote, joka piti. Epas-alkuruoka-annos oli monipuolinen ja erittäin laadukas. Pääruokana Ilmajoelta anmmuttua hirveä. Napue -Gintonic ja sapsina Rye-juuri (grappa = RAPPA) täydensivät kokemusta. Ainoa negatiivinen havainto = hieman suolaton mutta hyvä leipä > silti täydet pointsit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 0

Loistava konsepti, erinomainen toteutus. Lähiruokaa parhaimmillaan. Vapise, Helsinki!

Loistava epas-setti. Upea hirviannos. Puhtaat raaka-aineiden maut kirkkaina esillä.

Erinomainen viinilista.

Palataan pöydän ääreen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Maittava ja miellyttävä kokemus kertakaikkiaan. Keittiölle suurkiitos vegaanimenusta!
Jälkiruoka vadelmasorbetti vaikutti pliisulta mutta kruunasi illan parhaimpana ruokalajina, n-a-m!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti Seinäjoen paras ravintola. Itse asiassa suosikkiravintolani koko Suomessa. Ruuat on aina olleet erinomaisen maukkaita: jokaisessa annoksessa kaikki komponentit ovat täynnä makuja ja kokonaisuudet viimeisen päälle mietittyjä. Kolme ruokalajia kannattaa syödä, jotta pääsee kunnolla nautiskelemaan annoksista. Mielestäni annoskoot ovat sopivat ja ainakin naisihminen lähtee kattauksen jälkeen täysin vatsoin kotia kohtia. Tarjoilija/kokki esittelee jokaisen annoksen, joten raaka-aineiden taustat ja tarinat täydentävät nautintokokonaisuutta. Ravintola on tunnelmallinen ja ihanasti sisustettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Nautimme ruokamatka menuun juomineen. Palvelu loistavaa ja "tarina" tapahtuman ympärillä loistava. Vieraamme saivat hienon kokemuksen Seinäjokiseata osaamisesta ja palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 07.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Keskustori 1, 60100 Seinäjoki - Reitti
06-4140720
http://www.juurella.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita