Avautuu 18:00

Gustav Wasa

Arvosana 4.7 / 5

Kellari ravinola jossa tarjoillaan suosittu GW7 joka on seitsemän ruokaljin menu joka vaihtuu päivittäin.


Arvostelut (10)

7 ruokalajin maistelumenu oli hyvä. Muistaakseni tuli kylkeen 1 tai 2 keittiön tervehdystä.

Ruokalajit tuli hyvällä vauhdilla. Vaimo käski olla syömättä ennenkun mennään, kuulemma annoksista tulee tarpeeksi täyteen, itse olisin nauttinut nauttinut varmaan hieman enemmän, jos olisin ensin syönyt kotona.

Palvelu oli hyvää, ravintola hieno ja ruoka hyvää, eikä hintakaan ollut korkea saatuihin makuelämyksiin nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

G7 ja viinipaketti, , todella hyvää,laadukasta ja yllätyksellistäkin fine diningiä, olin yllättynyt että vaasassa saa näin hyvää ruokaa. Hieno miljöö josta tosin saimme pöydän meluisan keittiön oven läheltä, maanantaina paikka oli lähes tyhjä niin olisi voitu osoittaa rauhallisempikin paikka, ei sitä kesken illan alata enää pöytää vaihtamaan. Tarjoilija hallitsi hommansa muuten loistavasti, kysymyksiin sai vastauksset ja hommai toimii. Tänne vielä uudestaan mutta ei enää samaan pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 17.11.2015
Arvosana: 0

Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa. Ruoan hinta ok suhteessa siihen että saa hyvää fine dining kokemusta. Hieman vaikea arvioida kun menu vaihtuu jatkuvasti. Mitä oikein arvioisi? Kokki lienee taidokas ja viinit osataan valita ruokaan sopiviksi. Raaka-aineet on ilmeisesti sesongin mukaisia. En tiedä löytyykö kovin paljon kekseliäisyyttä mutta perusasiat hoituu kunnolla. Tilat ja miljöö on perus kellariraflaa mitä löytää monesta paikasta. Arvaan että tulen syömään menun jälleen mutta viinipaketti on ehkä ylihintainen, vaikka kykyä valita hyvät viinit raflalta köytyy. Fine dining kokemukseksi tämä on toinen vaasan hyvistä paikoista. Suosittelen jos hinta itse (ilman laatukokemusta) ei tunnu liian kovalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Kovasti oli tätä paikkaa ennalta kehuttu, joten odotukset olivat korkealla. Tasting menu oli koettava. Vastaavia olen syönyt useasti pääkaupunkiseudulla ja maailmalla. GW7 ei ylittänyt odotuksia muun kuin lämpimän liharuuan osalta. Muut kuusi oli ihan ok, mutta ei yhtään enempää. Palvelukin oli ihan ok, mutta pari kämmiä sattui mm. laskutuksen osalta. Paikka sinänsä oli ihan tunnelmallinen, mutta ei se silti kompensoinut suhteellisen vaatimattomaksi jäänyttä makuelämystä. Viinipakettikin oli ihan ok, mutta ei erinomainen. Neljän hengen seurueen loppulasku oli lähes 400 euroa ja sen maksoin omasta pussista. Sanotaanko niin, että tulipahan koettua, mutta toista kertaa ei tule. Tai saattaa tullakin, mutta silloin kyse on edustuslounaasta ja itse en loppulaskua maksa ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

GW7 tasting menu viinipaketteineen oli loistava

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 120€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

GW7 menu aivan loistava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.08.2013
Arvosana: 0

GW7 Tasting Menu on todellakin elämys - sen kautta olen uskaltautunut maistamaan mitä erikoisempia ja etenkin aiemmin ennakkoluulolla välttelemiäni ruokia. Pyrin aina käyttämään vieraitani mahdollisuuksien mukaan kokemassa tämän menun. Parasta GW7:ssä on se, että se on aina käydessäni erilainen - mutta silti aina täyden kympin arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 0

7 ruokalajin tasting menu todella hyvä ja raaka-aineita oli käytetty monipuolisesti. Palvelu oli lämminhenkistä ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 64€ Lisätty: 24.02.2013
Arvosana: 0

Den trevligaste restaurangupplevelsen jag har haft i Österbotten. Servicen var den bästa någonsin, källaren var otroligt trevlig och maten hade hög klass. Dock var jag så ovan med den något "avancerade" sjurättersmenyn att jag inte kunde njuta fullt av själva smaken. Inte har jag heller erfarenhet av vad rimlig prisaättning för mat som denna är men det kändes helt acceptabelt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2012
Arvosana: 0

Miellyttävä kellariravintola ja hyvä palvelu. Vaasan parhaimmistoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.11.2008
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Raastuvankatu 24, 65100 Vaasa - Reitti
050-4663208
http://www.gustavwasa.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita