Hampaankolo

24 Recensionen

Hyvä ruoka joka jättää jonkin muistijäljen, seura joka saa ajan kulkemaan liian nopeasti, ja hintataso joka ei jätä tunnetta että olipa laatuun nähden liian kallista. Jos vielä palvelu pelaa ja saa jotain odottamatonta extraa, niin kaikki alkaa olla kohdallaan. Joskus ok safka hienossa miljöössä tekee hienon kokemuksen. Lounaalla arvostan hintalaatusuhteeltaan hyvää ruokaa ja nopeaa, helppoa kokemusta. Hotellien aamupalalla henkilökohtainen palvelu on aina hieno asia, esim. kokki laittamassa monipuolisia munakkaita.

Badges

Blog link

Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Rosso Hyvinkää

Rossoissa on paljon laatuvaihtelua. Tässä putiikissa risottoa ei ainakaan kannata tilata. Punajuuririsoton punajuuret oli selkeästi purkista lohkoina ja säilöntäkitkerän makuisina ja lisätty liian pehmeäksi keitetyn riisin päälle loppuvaiheessa. Pohjanoteeraus. Olisi varmaan ollut myös paikallaan jos henkilökuntaa olisi kiinnostanut kysyä onko kaikki hyvin. Nopea ja sujuva käynti muutoin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Magokoro

Tämä nousee sushipaikoissa korkealle siksi että täältä sain uusia sushi elämyksiä (rajallinen kokemukseni vai todellinen ravintolan paremmuus?). Eritoten lämpimät/ratinoidut palat ovat jotain jota en ole sanut missään muualla, ja aivan loistavan makuisia. Jos jotain parannettavaa hakee niin wasabi lienee perus takeaway piparjuuritahnaa, sitä voisi olla enemmän, ja soijasoosia myös. Hyvä paikka ja useasti käyttämäni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Gustav Wasa

Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa. Ruoan hinta ok suhteessa siihen että saa hyvää fine dining kokemusta. Hieman vaikea arvioida kun menu vaihtuu jatkuvasti. Mitä oikein arvioisi? Kokki lienee taidokas ja viinit osataan valita ruokaan sopiviksi. Raaka-aineet on ilmeisesti sesongin mukaisia. En tiedä löytyykö kovin paljon kekseliäisyyttä mutta perusasiat hoituu kunnolla. Tilat ja miljöö on perus kellariraflaa mitä löytää monesta paikasta. Arvaan että tulen syömään menun jälleen mutta viinipaketti on ehkä ylihintainen, vaikka kykyä valita hyvät viinit raflalta köytyy. Fine dining kokemukseksi tämä on toinen vaasan hyvistä paikoista. Suosittelen jos hinta itse (ilman laatukokemusta) ei tunnu liian kovalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Strampen

Perustason sapuskaa rantapaviljongissa. Tällä paikalla on selkeästi jokin paikallismaine joka vetää porukkaa. Tilat on isot, sopii seurueille ja kaunista on varsinkin hyvällä säällä. Mutta sapuska (tarkkaan valittu sana) ei ole kovin erikoista ja siksi ylihinnoiteltua. Keittiö kyllä pystyy tuottamaan aika ajoin hyviä annoksia mutta konsistenssi on heikkoa, laatu vaihtelee paljon. Täällä toivoisi saavansa 10..15€ annoksia jolloin hinta-laatu olisi kohdallaan (esim simpukat ja ranskalaiset linjalla). Mutta ei... Plussaa tarjoilijoiden yhtenäisestä asustuksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: 1h+keittiö / ett rum och kök café, restaurang

Tätä suosittelen Vaasassa. Kolme kertaa itse täällä ja aina yllättynyt kokonaiskokemuksesta. Ja jokainen jolle olen suositellut on palannut asiaan kiitellen. Menu vaihtuu aika usein ja ainakin hakee sesongin ajankohtaisuutta. Paikallisuuttakin lienee raaka-aineissa. Kyökin puoli on selkeästi ammattitaitoinen ja kekseliäs. Ravintolatila on rento ja miellyttävä, aivan sama onko vähän vai paljon porukkaa. Hinta on kohdallaan siihen verrattuna mitä saa. Jos jotain kehitettävää hakemalla hakee niin tarjoilijat ovat ajoittain liian ahkeria (lautanen saattaa poistua samalla hetkellä kun haarukan laskee ;) ). Toisaalta tarjoilun rentous on suuri plussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Näsinneula

Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä. Mutta kun se ruokakin on loistavaa. Ja palvelu on laadukasta, ammattimaista. Erityiset plussa siitä että tarjoilijat tuntevat annosten taustat. (Erikoista että se on Suomessa niin harvinaista.) Ehkä ainoa heikkous on se että paikka on hieman sivussa keskustasta. Sinne/sieltä kyllä kävelee mutta hintaan kannattaa lisätä 1-2x taksi. Tämä oli toinen kerta 3 vuoden sisään ja laatuvaikutelma oli sama edelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Neljä Vuodenaikaa

Laadukasta mutta hieman hintavaa lounasta suomalaisittain erikoisessa ympäristössä (tykkäsin). Heppapihvi oli hyvä, lisukkeet ketjuravintolatasoa (miten potusta muuta saa?). Lounaslistan kala oli kuulemma toimiva. Huonoa: Tämä paikka ei ole auki pitkien viikonloppujen tai juhlapyhien aikana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.09.2015
Betyg: 0

Laatu vaihtelee paljon. Ihan ok lounaaksi, kun mukana on sushit (jos sattuu olemaan hyviä laatuja). En maksaisi lounashintaa enempää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 30.09.2011
Betyg: 1

Restaurant: Bistro O mat

Kaksi kertaa lounaalla. Molemmilla kerroilla toinen annos selkeästi parempi. Kunpa vain tietäisi etukäteen kumpi. Mutta silti joka annos erittäin hyvä lounaaksi. Upscale lounaspaikka! Myös sisustus hieno. Ainoa miinus on pitkä matka, jos ei asu knummen keskustassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 4

Restaurant: Amarillo

surkea sapuska. Teolliset perusmaut ja jotenkin märäksi vesitetyt. Vaikka tarjoilijat yrittivät parhaansa, niin salin ja keittiön yhteispeli tökki pahemman kerran. Rukaa sai odottaa piiitkääään... Nämä kokemukset kahdesta kerrasta. Ei tarvi mennä kolmatta kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 30.09.2011
Betyg: -2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites