Avautuu 11:00

Rosso Hyvinkää

italialainen, suomalainen
Arvosana 1.8 / 5

Kauppakeskus Prisman yhteydessä sijaitseva Rosso on koko perheen mutkaton ja iloinen ruokapaikka, jonne on helppo tulla vaikka suuremmankin suvun voimin. Meiltä löydät salaatit ja keitot, pizzat ja pastat, bruschettat ja antipastit, focacciat ja monet muut keittiömestarimme suosittelemat mainiot ateriat.
Joka arkipäivä lounasaikaan listalta löytyy viisi lounasvaihtoehtoa, ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa.


Arvostelut (21)

Palvelu ei vastannut ruokaravintolaa. Henkilökunta kiireinen eikä huomioinut asiakkaita. Ala carteruoka illalla vastasi laadultaa buffee pöydän ruokaa, mautonta. Siihen nähden reilusti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Rossoissa on paljon laatuvaihtelua. Tässä putiikissa risottoa ei ainakaan kannata tilata. Punajuuririsoton punajuuret oli selkeästi purkista lohkoina ja säilöntäkitkerän makuisina ja lisätty liian pehmeäksi keitetyn riisin päälle loppuvaiheessa. Pohjanoteeraus. Olisi varmaan ollut myös paikallaan jos henkilökuntaa olisi kiinnostanut kysyä onko kaikki hyvin. Nopea ja sujuva käynti muutoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2017
Arvosana: 0

Kävin luonaalla tässä paikassa ja en voi suosittella paikkaa gluteenittomalla ruokavaliolla oleville henkilöille enkä sellaisille keillä on ruoka-allergioita! Itse kassanainen oli erittäin ystävällinen, mutta kun hän varmisti kokilta ruokien gluteenittomuuden, niin kokki säntäsi keittiöstä kiukkuisena paikalle ja tiuski kassanaiselle ikävään sävyyn. Itsekin tunsin oloni diivaksi, vaikka sitä en ole koska minkä ruoka-allergioilleen voi! Pakkohan se on varmistaa jos listalla ei sitä esim. gluteenittomuutta lue.
Ruoka oli ok makuista mutta annoksestani oli tehty niukka ja täysin ylihintainen. Maku oli ihan kohdallaan kyllä. Mutta pelkästään kokin käytöksen perusteella en tule tänne palaamaan. Harmi, koska olisin ollut heille vakiasiakas lounasaikaan koska olen töissä siinä ihan lähellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Paras burgeri mitä olen syönyt. Teemamenulta. Ravintola oli kiusallisen tyhjä, mutta todella ystävällinen palvelu ja loistokas ruoka ei ainakaan tyhjyyteen ole syynä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

PAPPA NEJ JAG GILLAR SKIVAD GURKAAAAAAAAAAAAAA

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0

Noutopizzassa 3 cm täytteetön alue reunassa ja tayte kuiva ja oudon makuinen, säästötomaattikastike? . Gluteeniton pizzapohja kuin pahvia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 14.06.2014
Arvosana: 0

Huonoa ja hidasta palvelua! Hyvinkään Rossossa on usein hidas palvelu ja jos sinne menee syömään, on varattva aikaa reilusti.
Viimeeksi käydesäämme meitä ei palveltu lainkaan! Ravintolassa ei ollut montaakaan ihmistä. Tarjoilijat vain höpisivät keskenään touhusivat omiaan. Odotimme kiltisti 20min. ja siinä vaiheessa kun uusia asiakkita tuli ja heitä palveltiin heti, marsimme nälkäisina ja kiukkuisina toisaalle syömään.
Sinne emme enää halua mennä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Hyvinkään parhaat pitsat. Rossossa tilaan ainoastaan pitsaa, mielikuva ketjuravintolan a la cartelistasta ja sen toteutuksesta ei ole kovin korkealla.
Pitsat ovatkin oikein hyviä mm. Manzo(aikaisemmalla listalla se oli piirun verran parampi täytteiltään kuin nyt). Hinta toki muutaman euron kalliimpi kuin alueen muissa pitserioissa mutta laatu kyllä korvaa sen. Palvelu on helposti lähestyttävää ja ystävällistä. Harmillisen tyhjää siellä on ollut useampaan kertaan esim. perjantai alkuiltoina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.01.2014
Arvosana: 0

Mukava siisti avara sisustus ja ainakin tilaamamme pizzat olivat hyviä. Palvelu oli nopeata ja ystävällistä. Jopa kokit pizzauunilla huomioivat kun poistuimme!
Pizza rukiisella pohjalla todella maukas. Raastepöytä hyvä lisä odotellessa tilausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Raastepöytä on tullut takaisin!
Ruoka oikein hyvää.
Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakuja 2, 05800 Hyvinkää - Reitti
010 766 4220
http://www.raflaamo.fi/hyvinkaa/rosso-hyvinkaa

Vaihtoehtoisia ravintoloita