Uusimmat arvostelut: Tallinna

ruthmariaemily
2 arvostelua

Ihana paikka ja kaikinpuolin mahtava kokemus! Pihvit ovat todella hyviä, sanat eivät oikein riitä kuvailemaan, joten suosittelen kokeilemaan!
Todella mukava ja ystävällinen henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2018
Arvosana: 0
Tiialotta
2 arvostelua

Yksi parhaimmista ravintolakokemuksista. Maukas ruoka ja viihtyisä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0
81051405
18 arvostelua

Syötiin paisteut silakat muusilla ja hyvää oli kun Helsingin cosmoksessa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.03.2018
Arvosana: 0
MaritaAnneli
4 arvostelua

Harvemmin tulee syötyä aasialasta ruokaa. Oli kyllä herkullista ja reilut annokset.Hyvä ja ystävällinen palvelu.Ehdottomasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2018
Arvosana: 0
81051405
18 arvostelua

Olen käynyt monta kertaa Helsingin Goodwinissa ja erot ovat: Tallinnan paikka on isompi. Valtavan kokoinen yläkerta. Tarjoilu on yhtä nopeaa kummassakin paikassa ja myös ruoan laatu on vastaavaa. Mielestäni listat ovat samanlaiset mutta Tallinnassa on muutama alkuruoka joita en tunnistanut

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.03.2018
Arvosana: 0
Lundasat
3 arvostelua

Olimme päivän shoppailleet ja halusimme hyvää ruokaa, mutta ilman liian pitkää odotus aikaa. Suomessa tiesin tämän toimivan ja ajttelimme testata myös Tallinnan. Quatro formaggio täytti odotukset ja palvelu oli hyvää. Paikka oli aika täynnä, mutta silto ei tarvinnut odottaa liian kauan. Pitsa oli niin täyttävää, että jouduin ottamaan osan mukaan, kun en jaksanut syödä kaikkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2018
Arvosana: 0
Lundasat
3 arvostelua

En itse ole niin pihvin ystävä, mutta halusin viedä puolisoni. Itse valitsin vege vaihtoehdon. Aika paljon oli ihmisiä ja itsekin tein pöytävarauksen, joka varsinkin loppuviikosta hyvä tehdä. ruoka oli hyvää samoin palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2018
Arvosana: 0
Lundasat
3 arvostelua

Pidin paikan miljööstä, asiakaspalvelusta ja ruuasta. Otin alkuruuaksi kevätkääryleitä ja ne täyttivät odotukset. Pääruokana friteerattua kanaa. Jälkikuokaa en jaksanut tilata vaikka olisin halunnut kokeilla, mutta olin yksinkertaisesti niin täynnä. Suosittelen lämpimästi myös muille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.03.2018
Arvosana: 0
81051405
18 arvostelua

Olin perheen kanssa Tallinnassa ja päätimme syödä Rothermannin alueen Taste of Asiassa eli TOA:ssa. Sisään tulossa meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään. Ravintola on kahdessa kerroksessa ja me istuimme alakerrassa. Tarjoilu oli äärimmäisen ystävällistä. Nuoret hyvinkäyttäytyvät miehet tekivät kaikkensa. Söimme alkuruoaksi keittoa ja kevätrullia. Hinnat olivat edulliset laatuun nähden. Pääruokana wokit ja annokset olivat sen verran suuret että oli pakko jättää lautaselle ruokaa joka ei usein tapahdu. Tänne palaan uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 02.03.2018
Arvosana: 0
Ruokahaukka
2 arvostelua

Hiihtolomalla Tallinnassa koko perheenä. Herkuteltiin pitsoilla, sopivat annoskoot niin aikuisille kuin lapsille. Porukkaa kiitettävästi liikenteessä, mutta ei valittamista tarjoilun kestosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.03.2018
Arvosana: 0