Avautuu 11:00

Pepper

ruokaravintola, baari
Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käymme usein perheen kanssa Pepperissä. Ravintolassa on lastenlista, jonka toisella puolella on puuhaa lapsille. Myös leikkipaikka löytyy. Ruokalista vaihtelee sopivalla välillä ja annokset on aina olleet hyviä. Myös teemapäivät ja -viikot tuovat mukavaa vaihtelua pikkukunnan ravintolatarjontaan. Kasvissyöjänä olen erityisesti pitänyt Pepperin kasvishampurilaisista. Kikhernepihvi on ollut ehdottomasti yksi parhaista hampparipihveistä, mitä olen syönyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.06.2016
Arvosana: -1

Pepperin "parsaviikkojen" erikoislistalla oli "parsaa pääruokana" eli tässä tapauksessa lohta ja hollandaise-kastiketta sekä "reilusti vihreää parsaa ja uuniperuna". Piti oikein kahteen kertaan tarkistaa, että pöytään tuotu annos oli se tilaamani. Lautasella lötkötti kaksi ylikypsäksi paistettua lohinokaretta, pari ruokalusikallista kalveaa valmiskastiketta, uuniperuna ja peräti VIISI parsanversoa. Parsat olivat käväisseet parilalla ehkä minuutin verran, joten ne olivat raakoja - ja kaiken lisäksi suolattomia. Parsamäärän reiluudesta ei ollut tietoakaan, mutta tässä mauttomassa annoksessa oli lyömätön kate.

Pöytiä koristivat ketsuppipullot ja suolasirottimet. Pippurimylly piti käydä itse hakemassa ns. alkupalapöydästä, jossa oli tarjolla leipää ja jotain levitettä. Eipä tarvitse toista kertaa tähän ruokalaan vaivautua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala - Reitti
03 3770135
http://www.pepper.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita