Öffnet um 12:00

Uusi Baan Thai

Note 2.2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (53)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tilasin katkarapuja vihreässä currykastikkeessa mukaan. Kun kotona söin, en tunnistanut yhtään katkarapua. Aivan syömäkelvotonta. Liikaa mausteita mauttomassa ruoassa. En ymmärrä, mite tuollaista voidaan myydä. Syön ulkona kerran viikossa. Pahinta, mitä olen ikinä syönyt! En suosittele kenellekään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.05.2016
Note 0

The place was clean enough and the service was not too slow. However our food was very badly done, vegetable in the soup was more or less raw. It felt like they just threw different ingredients into the soup and served us. We will never come back here again and wouldn't recommend!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.08.2015
Note 0

Mukava ja ripeä tarjoilija, valitettavasti ruoka oli melko mautonta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 24.06.2015
Note 0

Taso laskenut BT:ssa huomattavasti. Lounasannoksessa hädin tuskin 20 g lihaa enää, pelkkää kasvista ja riisimössöä. Kävin paljon ennen. Nyt riitti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.03.2015
Note 0

Taso laskenut aivan valtavasti, viimeinen käynti 25. 1.2015 jäi kyllä viimeiseksi. Jotain on tapahtunut, ei muita asiakkaita ja ruoka todellakin heikkolaatuista maultaan että ulkonäöltään. Tarjoilijatar välinpitämättömän oloinen ... Ei hyvä, onneksi löytyy thaikku vaihtoehtoja tästä kaupungista. Pettyneitä olemem

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 26.01.2015
Note 0

Lounasruokana erittäin edullinen ja ihan hyvät maut. Yleensä otan kanaa. Ruoka tulee nopeasti ja sisältää alkukeiton sekä kahvin. Kahvit voisi kyllä käydä juomassa jossain muuallakin mutta hinta sallii senkin ja voi antaa anteeksi noin edullisella hinnalla :) Toisaalta kahvista voisi vaikka maksaa extraakin euron pari jos se olisi juotavaa :p

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 08.12.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Söimme 3 annosta ankaa currykastikkeessa, nautaa kookos kastikkeessa (erittäin tulinen) ja kasvis ruuan (sitruunaisessa kookoskastikkeessa). Kaikki 3 olivat pettymys. Nauta haisi vanhalle navetalle vaikka kokki vänkäsi vastaan ja sanoi olevan tuoretta. "Kasvikset" oli kulho täynnä sipulia ja säilyke herkkusieniä ja yksi lohkottu kylmä tomaatti vetisessä (jokseenkin hyvän makuisessa kastikkeessa). Ankan curryn maun peitti säilyke ananaksista valunut makea liemi... Eipä tarvi mennä uudestaan kun Turusta saa kuitenkin hyvääkin thaimaalaista ruokaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.12.2014
Note 0

Tilasin kasviscurrym mihin kuului sipulia, perunankuutioita ja cashew-pähkinöitä matsaman currykookosmaitokastikkeessa. Sipulia oli järjettömän paljon, siis 4-5 dl pelkkää sipulia. Perunanpalasia sai etsiä, mutta olisivat saaneet jäädä löytymättä. Odotin ihanan samettisia, kookosmaidossa kypsyneitä perunapaloja. Epäilen kuitenkin että nämä perunanpalat olivat olleet päiviä jääkaapissa ja vain kipattu soosiin hetkiä ennen tarjoilua. Maistuivat todella pahalta, eltaantuneilta. Itse kookoskastike oli ok, vaikka ei tulinen kuten mainostettiin.
Kumppani söi paistetuja nuudeleita ja kanaa. Mausta heräsi epäilys, että kanapalat olisi ostettu hunajamarinadissa ja huuhdeltu marinadi pois. Annos oli mauton ja limanen vaikka piti olla paistettu.
Harmi, sillä pidämme thaimaalaisesta keittiöstä ja tämä ravintola sijaitsee lähellä kotia.

Hintataso on kyllä alhainen, mutta niin on laatukin. Suuntaamme jatkossa Maneeratiin jos thaimaalaista haluamme.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Yksi Turun parhaista etnisistä ravintoloista

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 13.07.2014
Note -1

Suosittelen. Vuosien varrella harvakseltaan olen käynyt koska en asu Turussa, mutta usein siellä käyneenä verrattuna moniin muihin etnisiin ravintoloihin tämä on ollut piristävä poikkeus. Hinta-laatusuhde hyvä. Tänä vuonna en ole (vielä) käynyt. Ruoka on hyvää ja se on pääasia vaikka tarjoilija ei nyt jokaista etiketin koukeroa ymmärtäisikään. Ainakin aiemmin täällä on saanut oikeasti maukasta ruokaa eikä mitään suomalaiseen makuun sovitettua mautonta pöperöä.

Tulen uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.07.2014
Note 0

Community

Fans (8)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Kauppiaskatu 15, 20100 Turku - Route
(02) 233 8290
http://www.ravintola-baari.net/baanthai/

Options