Tiny

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: China & Thai Palace

Ehkä parasta ikinä saamaani aasialaista ruokaa Turussa. Maukas lounas, todella hyvät ja monipuoliset vaihtoehdot seisovassa pöydässä, jokaiselle jotain.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 1

Restaurant: Taco Nito

Vähän jäi valju kokemus, kävin viime syksynä. En pidä kovin tulisesta, tarjolla oli vain salsaa. En halunnut annostani tacolla vaan salaatilla. Lopputulos - söin mautonta perussalaattia ja sitkeää lihaa, jossa ei tuntunut olevan muuta maustetta kuin hippunen suolaa. Olisin voinut tehdä saman kotona. Meksikolainen ei mielestäni aina tarkoita tuhannen tulimmaista, makua voi olla ilmankin. Menen mieluummin siihen reilun korttelin päähän syömään meksikolaista ruokaa ilman että suu palaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: MeiCinTi

Ruoka aivan loistavaa (Kuuma härkäpannu), palvelu sujuvaa ja ystävällistä, paikka on siisti ja hyvin sisustettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.03.2015
Betyg: 0

Restaurant: Turku Karting
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Torre

Ystävänpäiväillalliselle mentiin. Tupa täynnä ja vähän epäillytti, kestääköhän ruokien saaminen kovinkin kauan. Pöytävarauksen tehneinä meille oli tilaa ja ohimennen mainitsimme, että meillä on hieman kiire toisaalle illanviettoon. Toinen meistä otti ystävänpäivä-menuun (alkupalaksi cazpacho-keitto ja avokado-jokirapusalaatti, pääruuaksi kylmäsavulohella täytetty kuharulla hummerikastikkeella ja jälkiruuaksi shampanjasorbetti) ja toinen listalta Wagu-härkää. Molemmat olimme todella tyytyväisiä annoksiimme, Wagu oli täydellisen onnistuneesti paistettu. Palvelu oli ruuhkasta huolimatta reipasta ja silti ystävällistä. Jäi sellainen olo, että vihjauksemme pikku hopusta otettiin huomioon, eli lautaset lähtivät pöydältä nopsaan ilman turhia odotteluja. Aivan mahtavaa :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 88€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Torre

Ruoka oli loistavaa ja palvelu todella ystävällistä ja huomioivaa. Pihvi oli suussasulavaa, juuri oikein valmistettu. Etanat paljon parempia kuin muualla. Hinnat annoskokoihin nähden turhan hurjat, mutta uusiksi mennään :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 16.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Oriketo Sofra
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola tang ren

Turun parasta kiinalaista ruokaa. Kävin pari kertaa kuukaudessa asuessani vielä kulmilla. Lähes kaikkea olen maistanut, pekinginkana ja katkarapu-chop suey ovat suosikit. Palvelu ystävällistä ja ripeää vaikka asiakkaita olisi paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Orikedon Taverna

Ihan paras iskender, jogurttia on paljon! Suuret ja messevät annokset, ei ikinä jaksa syödä kaikkea. Paras lounaspaikka, vaikka silloin saa tuskin istumapaikkaa, mutta monesti annosta odotellessa vapautuu tilaa. Nopea palvelu ja mielestäni ihan riittävän ystävällinen. Ja tiedoksi haukkujille ja epäilijöille: en tunne omistajaa enkä ole sukua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Sunway
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers