Köket är öppet

Ravintola tang ren

Betyg 4.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (16)

Paikasta muodostunut itselleni vakipaikka noutokiinalaisen osalta, koska ruoka on hyvää, annokset suuria, palvelu erittäin ystävällistä ja annokset mukaan tehdään nopeasti.
Vanhemman pariskunnan pitämään paikkaan on aina ilo mennä kauempaakin, koska palvelusta tulee aina hyvälle tuulelle. Ruoka ollut aina hyvää, suosikkinani chilikana :)

Huono puoli on ravintolan sijainti lähellä keskustaa (ei aina parkkipaikkaa lähistöllä) ja että ei ole mitään nettisivuja mistä saisi vaikka aukioloajat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.04.2016
Betyg: 0

Tyksin vieressä olleen Kiinan Muurin lopettamisen jälkeen Turun paras kiinalainen, jossa olen käynyt. Annokset isoja, pätkälle naiselle riittää 2-3 ateriaksi riippuen nälästä. Kertaakaan en ole saanut huonoa annosta, vaikka käynyt jo kymmeniä kertoja. Ehdottomasti suosittelun arvoinen mesta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomainen kiinalainen. Ruoka oli todella maukasta ja tuli nopeasti. Riisiä sai ilmaiseksi lisää. Jälkiruokakin edullista, esim. friteerattu banaani tai ananasta ja jäätelöä n. 4 euroa.

Tilat olivat kiinalaistyyliin minimalistisesti sisustetut. Tunnelmaa olisi voinut kyllä luoda vielä vaikka kynttilöillä.

Henkilökunta erittäin kohteliasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.02.2015
Betyg: 0

Keskivertoa parempi kiinalainen ravintola ja ruuan saa pyydettäessä maustettua aito sichuanilaisittain. Mustapapua saa myös annoksiin ilmaiseksi pyydettäessä. Tunnelma on kodikas.
Maustekastikkeet maustuivat hyvältä ja kanassa hyvä suutuntuma. Possu oli kumimaista. Musakki-tyyppinen äänisaaste pisti hieman korvaan aluksi ruokaa odottaessa, mutta ei kummemmin häirinnyt kun päästiin itse asiaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Turun parasta kiinalaista ruokaa. Kävin pari kertaa kuukaudessa asuessani vielä kulmilla. Lähes kaikkea olen maistanut, pekinginkana ja katkarapu-chop suey ovat suosikit. Palvelu ystävällistä ja ripeää vaikka asiakkaita olisi paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Eipä mitään huonoa sanottavaa tule mieleen. Hyvät ruuat sekä syömistäkin riitti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Kana harmaata ja täysin mautonta. Kasvikset olivat kuivahtaneita ja "inkivääri-hunajakastike" ei maistunut juuri muulta kuin sokerilta. Iso plussa ystävällisestä henkilökunnasta, mutta valitettavasti +9 euroa tällaisesta ruoasta on liikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2014
Betyg: 0

Suosittelen käymään, niinkuin tyhjistä lautasista voi päätellä, hyvää oli! Ja isoja annoksia ja palvelu mahtavaa! Suosittelen lämpimästi!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.02.2014
Betyg: 0

Palvelu oli erittäin ystävällistä. Otin kanaa ja anastasta mukaan ja annoksen koko yllätti positiivisesti. Sekä riisiä että kastiketta oli isot pakkaukset mukana. Makua olisi saanut olla enemmän, sopii siis isoon nälkään kun mauttomanpikin ruoka kelpaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.12.2013
Betyg: 0

Rauhallinen tunnelma. Vastenmielistä musiikia mutta onneksi soi hiljaa. Henkilökunta ystävällistä ja suomen kielen taitavaa. Tarjoilu nopeaa, ei turhaa odotuttamista. Ruokalistoilta puttuu mielestäni tärkeä asia: maininta ruoan tulisuudesta. Monesti 0...3 chilin kuvaa kertoisi tulisuudesta. Alkuun kanakeitto: aavistuksen tulisuutta ja maukasta, rakenne oiva. pääruoka: paistettua riisiä, munaa, katkakrapua, vihanneksia. Kuivahkoa mutta maukasta . Pöydästa hiven tulista chiliöljyä (tarjoilija ei tiennyt chili lajiketta) ja Sweet chili soosia mausteiksi. Kaikkiaan suositeltava kokemus jota vielä laskun loppusumma vahvisti.     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 27.12.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

yliopistonkatu 12, 20100 Åbo - Route